Квесторе_поверніться написав:Козак-характерник, це потрібно аналізувати в юрплощині. 1. Імярек стає клієнтом Євробанка через відділення Фідо - наскільки це законно і юридично чисто. 2. Клієнт відкриває депо в відділенні Фідо - це наскільки юридично чисто. 3. На час дії депо зобовязання ж несе Євробанк на його ж рахунки потрапляють кошти. І можливо ще деякі нюанси. Тут слід забути про декларацію про обєднання банчиків а тверезо все аналізувати.
Тобто ви вважаєте факт оформлення депо паном Фідотом через довіренність не законною? Аргументи, міркування ваші? Які ще нюанси? Пишіть все. Ми повинні усвідомлювати всі нюанси і страхи. Або заперечувати їх, або погоджуватися.
П.С. Відкриваємо через пошту у пана Фідота. Наскільки це законно? Аналогія така...
Єдину небезпеку бачу, що в разі обєднання з гомосєками дехто за Фонд може вийти. То треба враховувати.
Квесторе_поверніться написав:Козак-характерник, це потрібно аналізувати в юрплощині. 1. Імярек стає клієнтом Євробанка через відділення Фідо - наскільки це законно і юридично чисто. 2. Клієнт відкриває депо в відділенні Фідо - це наскільки юридично чисто. 3. На час дії депо зобовязання ж несе Євробанк на його ж рахунки потрапляють кошти. І можливо ще деякі нюанси. Тут слід забути про декларацію про обєднання банчиків а тверезо все аналізувати.
Тобто ви вважаєте факт оформлення депо паном Фідотом через довіренність не законною? Аргументи, міркування ваші? Які ще нюанси? Пишіть все. Ми повинні усвідомлювати всі нюанси і страхи. Або заперечувати їх, або погоджуватися.
П.С. Відкриваємо через пошту у пана Фідота. Наскільки це законно? Аналогія така...
Єдину небезпеку бачу, що в разі обєднання з гомосєками дехто за Фонд може вийти. То треба враховувати.
1. Жодних проблем. Законодавство не визначає, що депозит має укладатися виключно у відділенні банку. Поштові тому яскравий приклад. 2. Див. п.1. 3. Так, зобов'язання виникають у клієнта та Євробанка.
Квесторе_поверніться написав:Тут десь Юля викладала посилання на цидули по яких організовується співробітництво Фідо і Євробанка по комунальній акції. Їх потрібно аналізувати. https://www.eurobank-ua.com/eurobank-si ... partnerov/
Ну там просто інформація, а ви я так зрозумів маєте сумніви в ЮРИДИЧНІЙ площині. Як на мене, то там все чисто. Що вас тривожить?
rufius написав:У меня есть доступ к отделению, туда и заказываю. Но с другой стороны, мы же с вами понимаем, что экономя на расходах (отделениях, куръерах), банк даёт нам неплохую доходность.
Беря во внимание, что у вас есть отделение, то параллели проводить не имеет смысла. А ежели хочется сэкономить для банка, то не стоит браться за обеспечение процесса, на котором хочется сэкономить - это люди (клиенты), деньги и время. п.с. Я не пользуюсь курьерами, но даже обычную доставку между точкой А и Б, которую обеспечиваю в своей сфере самостоятельно, банк не в состоянии обеспечить надлежащим образом.
Прослеживается генеральная линия перетягивания одеяла, вы понимаете только лишь потому, что у вас есть отделение и полное удаленное участие, как клиенту, вам не знакомо. Также снисходительно понимаете, что комиссия введенная задним числом, просто нелепая случайность, потому что не попали в число потерпевших. Два. Знаю одно, из нелепых случайностей складываются укоренившиеся закономерности.
Востаннє редагувалось ruvex в Чет 17 бер, 2016 15:44, всього редагувалось 1 раз.
Квесторе_поверніться написав:Тут десь Юля викладала посилання на цидули по яких організовується співробітництво Фідо і Євробанка по комунальній акції. Їх потрібно аналізувати. https://www.eurobank-ua.com/eurobank-si ... partnerov/
Ну там просто інформація, а ви я так зрозумів маєте сумніви в ЮРИДИЧНІЙ площині. Як на мене, то там все чисто. Що вас тривожить?
А потім що клієнт підписує в відділенні Фідо....ті цидули слід акуратно прочитати.