Укрпромбанк не возвращает депозит

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви тем розділу Розміщення вільних коштів та активів.
  #<1 ... 800801802803804 ... 2082>
Повідомлення Додано: П'ят 10 лип, 2009 15:54

Істина, запам'ятайте просту істину -- бідні економлять гроші, багаті еконмлять час!

Киосаки...
Ок.
Ви економите наші гроші, ми економим ваш час (на пусті балачки).
Istina

Повідомлення Додано: П'ят 10 лип, 2009 17:14

Привет всем .Акции будут проходить только в Киеве?Если кто то знает ,что нибудь о Харькове просьба сообщите на форуме.
Старій

Повідомлення Додано: П'ят 10 лип, 2009 17:36

viktorzvv написав:что ж єто творится в стране? получается, что никто не собирается ничего возвращать?

наступает прозрение? этот реальный сценарий описывали тут с октября...
чик

Подякував: 6630 раз.
Подякували: 1170 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: П'ят 10 лип, 2009 17:52

Scanderbeg написав:
чик написав:"знакомый" сбушник в отставке, подрабатывает козёл на кладбище, а лет 20 назад я тоже со товарищами бывало по пьяне брал такси или частника, а потом говорили спасибо - это старая постсовтдеповская игра, не совсем грабёж :oops: хулиганство и гос.преступления вещи не сравнимые.
Це не хуліганство однозначно. Бо при хуліганстві правопорушник не має ніякого матеріального зиску.

Але це вас висвітлює не в гарному світлі, бо великі злочини починаються з малих. Це аксіома криміналістики та кримінології. Але сумна у нас держава, яка взагалі ніяким чином не захищає чесну людину!

этими поступками не горжусь, обычно расплачивались как положено, но если денег небыло, а ночью нужно пройти 20км пару раз проехались на шару. нормальные водилы пьяную компашку из молодых парней просто не брали, брали жадные до денег. да суть не в этом, тут многие писали, что за украденного цыплёнка сажают , а за украденные ярды награждают.
чик

Подякував: 6630 раз.
Подякували: 1170 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: П'ят 10 лип, 2009 17:52

Получила новую платежку по квартире.
3 человека. 74м
Увеличение на 170%
в том числе
утримання будинку- на 59 грн.
холодная вода- на 25 грн.
отопление- на 58грн.
горячая вода - на 67 грн.
Платила 295 грн.
сейчас 503 грн.

Из чего? Ей- Богу нужен депозит- не из чего платить!
Все, кто солидарен со мной- давайте подписывать Черновецкому и Тимошенко письмо в воскресенье.
Elelja

Повідомлення Додано: П'ят 10 лип, 2009 18:00

1. Заходимо на сайт: http://www.bigmir.net/
2. В правому верхному куті: Почта, клік
3. Віконце з"являється Вход на сайт (це не на сайт вход, а в НАШУ електронну пошту)
4. Тут копіюємо і туди переносимо: Логин: ukr_problem_bank @ bigmir.net (все злитно - тут захист)
5. Те саме: Пароль: aktiv123

Дальше заходим сюда
Агітаційні об"яви до 21.07.2009 р. роздрукуйте і помножте в себе в містах, змінивши перед цим Київ і адресу на інші міста!

Скачивайте файл "UKRPROMBANK - АГІТАЦІЯ.doc" и распространяйте его
_Killer_

Повідомлення Додано: П'ят 10 лип, 2009 18:13

Солидарна, - це грабіж під час кризи! Черновецкого на мило!
Старій
Привет всем .Акции будут проходить только в Киеве?Если кто то знает ,что нибудь о Харькове просьба сообщите на форуме.

Можете не думати і не сумніватися - Ми і є актив, всі хто на форумі, хто збирається разом, кого це стосується (Це не тобі, крис (а) банківська), і хто хоче боротися з системою.
Тому - тут писали, що акції будуть проходити по всій Україні, пропонувалося:
-навіть ночувати в відділеннях з 21.07.09 -22.07.09, щоб банківських співробітників морально підтримати,( у них теж вклади і діти голодні),
-також пропонували заночувати в палатках біля ЦВідд. в буремну ніч,
-3 стор. назад пропонували розмістити об"яву, де тільки можна, для заклику вкладників, -запропонувати взаємодопомогу колегам з других банків і друзям,
-скинутись на бігборд, що в Києві біля ЦВ,
-остання пропозиція - це наклеїти стікери по всій Україні і т.п.
Вибирайте. Ми і Ви - це і є актив!
Istina

Повідомлення Додано: П'ят 10 лип, 2009 18:22

Я предлагаю написать письмо Черновецкому ( я составлю, если хотите)
Смысл- мы, вкладчики банка, у кого депозиты, плюс те, у кого выигранные суды и дела в исполнительной службе ставим Вас в известность, что по объективным причинам не можем платить за коммунальные услуги до тех пор, пока исполнительная служба не стянет с ...
и т. д.
Тимощенко- то же самое, что мол готовы- но не можем.
Если кто- нибудь поддержит- буду сочинять.
А то никто, кроме Истины, не поддержал письмо к министрам, я его сочинила и выбросила- одно письмо ничего не дает.
КТО ЗА?
Да, еще посмотрите 5 канал- как там красивенько хвалят правительство за ликвидацию банковского кризиса. Я смотрела в 6 часов.
Elelja

Повідомлення Додано: П'ят 10 лип, 2009 21:30

Где ссылка? 2 раза ее видела и 2 раза она исчезала!?
Elelja

Повідомлення Додано: П'ят 10 лип, 2009 21:31

Предлагаю почитать статейку, очень популярно все описано. Много из неё можно использовать для писем. Рекапитализация банков: очередной обман народа?..

http://realt.ua/Statti/0_Index.php?idn=38765&idr=32&_title=%D0%E5%EA%E0%EF%E8%F2%E0%EB%E8%E7%E0%F6%E8%FF+%E1%E0%ED%EA%EE%E2%3A+%EE%F7%E5%F0%E5%E4%ED%EE%E9+%EE%E1%EC%E0%ED+%ED%E0%F0%EE%E4%E0%3F.'

Почему то не вставляется ссылка???
slgosha

#<1 ... 800801802803804 ... 2082>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор
Топ
відповідей