zzzzzz Сначала Укрсоц-бяка... Теперь Беня-бяка... Причем уж очень активно, до тошноты "...считаю что "патриоты" очень дорого обходятся стране. Дешевле таких патриотов.....сами придумайте ответ". (zzzzzz) Кац предлагает сдаться?https://www.youtube.com/watch?v=jZo6Pp7CDIE
Бо конкуренція - двигун прогреса! А монополіст зможе вже диктувати свою волю золотогоршочнику!
ну так конкуренція повинна бути не в кількості страв, а в кількості лихварів А те що якийсь Укрсиб зробе 20 овнодепо під 0,05% річних від цього блюдо смачнішим не стане
Скупердяй написав:ну так конкуренція повинна бути не в кількості страв, а в кількості лихварів А те що якийсь Укрсиб зробе 20 овнодепо під 0,05% річних від цього блюдо смачнішим не стане
Я вообще вижу тут основание для ВА по причине проведения операций "без явной экономической составляющей (целесообразности)"
QIWIT написав:да нет-всего 17500 доллара.или оставлять под грушей или на депо или на грн и на депо. Всего три варианта
Я бы поторговался в Михалыче за вклад под Фонд получить кредитку Эльдорадо с 90 дней грейса. Да и не только в Михалыче. Даже у гейропейцев за вклад можно выторговать кредитку для перестраховки И 3-4к баксов на гривнедепо в Фидот. Только там выплата вконце срока.
Вы скажите что у Вас в приоритете: макс профит, сохранить, перекантоваться постненько но надёжно?
В приоритете быстрый выход и ставка конечно.Для себя пока отметил ощадбанк (гнучкий),укргазбанк(прозапас для грн и 7-ка для доллара),таскомбанк(перспективний для грн,твои деньги для 1000доллар),укрексимбанк(оптима 7-ка)
Я бы по пару тысяч у е ещё положила бы в Альфу , Приват и Прокредит , для гривны А-банк ещё.
Скупердяй написав:Філософствують ніщеброди, поки комерсанти заробляють гроші
Ага. А еще есть волонтёры и меценаты
Я дотримуюся теорії малих справ і розумного егоїзма. Ощасливити людство не можливо, тому треба усвідомлювати свої можливості. Я можу зменшити кількість носіїв зла рівно на "1". І якщо вийде ощасливити хоча ще одну "1", то життя вдалося! І я зробив свій скромний внесок в "ощасливлення" цілого людства. А кадри, що тривожаться про щастя всього людства, в той час як ближній родич потребує реальної допомоги, мене лякають. Це як хворий лікар, або сапожник без сапог... Так що спочатку ощасливлю себе, а потім по можливості...
— Беркут! К тебе можно в бане спиной поворачиваться! Повторим? — Говно вопрос! (Х/ф «ДМБ»)
Скупердяй написав:ну так конкуренція повинна бути не в кількості страв, а в кількості лихварів А те що якийсь Укрсиб зробе 20 овнодепо під 0,05% річних від цього блюдо смачнішим не стане
Я вообще вижу тут основание для ВА по причине проведения операций "без явной экономической составляющей (целесообразности)"
тут основ немає ... ФІДОт наче справно виконує зобов"язання, чого не можу сказати по гЄйробанку