clientage написав:невозможно расторгнуть БЕЗ потери... он типа вечный, на милость Михи, пока САМ он не расторгнет ...ну или на долгосрок, 50 периодов, например, там же %% ток за последний период теряются.. т.е. не так больно терять будет ну и за плякой нуна хлаз да хлаз, может свинью подложить в любой момент, причём еще пару раз и подправит на ходу
Ну я не думаю, що цей вклад переживе 50 пролонгацій без змін ... тут Вам не піпка з вічним експресом ...
Скупердяй написав:Міхалич це не той лихварь з яким можна грати у довгі гроші у валюті ... тут не експрес - тут електричка, і замість провідника - кондуктор Пляка
В експрес пожиттєвий під 13% безналохових ойро, я б застрибнув з 3000 ойро на акаунт без питань. Будь куди.
Нынче грязными в евро такую ставку не получить. Что привлекательного кроме А-банка и Мисто есть в вашей любимой валюте?
sportmercedes написав:Пляка знову попрацював http://www.mbank.kiev.ua/modules/pages/ ... nannya.pdf Із завтрашнього дня ставки по депозиту Національний знижують з 22 до 19%. Скільки ще Вклад протягне? Ох недарма проходили цей Квест.
sportmercedes написав:Пляка знову попрацював http://www.mbank.kiev.ua/modules/pages/ ... nannya.pdf Із завтрашнього дня ставки по депозиту Національний знижують з 22 до 19%. Скільки ще Вклад протягне? Ох недарма проходили цей Квест.
Ну так Пляка зараз вчинив більш-меньш цивилізовано, дав змогу відрити Вклад, щоб громада мала змогу туди перейти зі свої тягнибоків та п"ятниць, ну і понизив по них ставки, залишивши самий кошерний продукт нетронутим
Це певний відсоток від суми покупки з картки який попертається взад. В Михалича за певні види товарів в певні місяці по картці Платинум цей відсоток може становити 10%.
Скупердяй написав:Міхалич це не той лихварь з яким можна грати у довгі гроші у валюті ... тут не експрес - тут електричка, і замість провідника - кондуктор Пляка
В експрес пожиттєвий під 13% безналохових ойро, я б застрибнув з 3000 ойро на акаунт без питань. Будь куди.
Нынче грязными в евро такую ставку не получить. Что привлекательного кроме А-банка и Мисто есть в вашей любимой валюте?
максимальная ставка по евро в своей категории -в Форварде - 11 % ... там разрывной вклад .. у бени в а-банке ставка по неразрывному 11,5 % ... по разрывному у него ниже - 9,5 % ... мы можем сравнивать ток сравнимые вещи
в категории разрывной вклад в евро - лидер по ставке Форвард 11% (10 % + 1% лояльность) ... в категории неразрывной вклад в евро - лидер по ставке А-банк 11,5 % (11 % + 0,5% лояльность) ...
Козак-характерник написав:В експрес пожиттєвий під 13% безналохових ойро, я б застрибнув з 3000 ойро на акаунт без питань. Будь куди.
максимальная ставка по евро в своей категории -в Форварде - 11 % ... там разрывной вклад .. у бени в а-банке ставка по неразрывному 11,5 % ... по разрывному у него ниже - 9,5 % ... мы можем сравнивать ток сравнимые вещи
в категории разрывной вклад в евро - лидер по ставке Форвард 11% (10 % + 1% лояльность) ... в категории неразрывной вклад в евро - лидер по ставке А-банк 11,5 % (11 % + 0,5% лояльность) ...
В Мисто упали ставки с 17.03 максимум в евро - 12% на 9 мес. с выплатой процентов правда в конце срока