ФінТех, Міжнародні платіжні системи, Пластикові картки Visa, MasterCard, American Express, обмін та переказ грошей, еквайрінг та прийом платежів. Електронні грошові системи PayPal, WebMoney, Яндекс-Деньги, РБК-money питання придбання тощо.
Gas Благодарим Вас за отзыв! Ваше сообщение будет передано руководству ,мы обязательно учтем Ваши замечания! Хотим Вам напомнить, что без комиссии Вы можете оплачивать согласно условий Программы лояльности EasyPay Club (https://easypay.ua/description/rating), а также для постоянных пользователей был разработан новый карточный продукт – Платежная карта «Друзья EasyPay» (с детальными условиями Вы можете ознакомиться по ссылке https://easypay.ua/description/easypaydruzi).
EasyPay написав:Финист Добрый день, Для дополнительной проверки необходимо уточнить номер квитанции, если данная информация отсутствует, тогда дату совершенного платежа, сумму, а так же инструмент оплаты (кошелек (указать номер), либо же банковская карта (указать первые 6 и последние 4 цифры)).
С уважением,команда EasyPay !
Операция была совершена 15.03.16. ІД операції: 431765766. Разбирайтесь! Мне интересен быдет ваши заключения) т.к. ваши сотрудники уже своё мнение высказали.
Финист Благодарим Вас за предоставленную информацию! Информация по указанному платежу будет проверена дополнительно. О результате Вы будете проинформированы. Ожидайте, пожалуйста. Приносим свои извинения за предоставленные неудобства.
EasyPay написав:Финист Благодарим Вас за предоставленную информацию! Информация по указанному платежу будет проверена дополнительно. О результате Вы будете проинформированы. Ожидайте, пожалуйста.
тоже интересно почитать,а то чет комиссии появляться начали,но то другая история.
EasyPay Ізя... ...скажи будь ласка... 26.03.2016 зареєстрував в тебе 3 карти. За кожну картку дають 10 балів рейтингу. Де мої 30 балів? Чи інформація по рейтингу не миттєво оновлюється? Дякую!
Козак-характерник написав:EasyPay Ізя... ...скажи будь ласка... 26.03.2016 зареєстрував в тебе 3 карти. За кожну картку дають 10 балів рейтингу. Де мої 30 балів? Чи інформація по рейтингу не миттєво оновлюється? Дякую!
ток за ПЕРВУЮ, самую первую, которая када-то появилась в экке
Козак-характерник написав:EasyPay Ізя... ...скажи будь ласка... 26.03.2016 зареєстрував в тебе 3 карти. За кожну картку дають 10 балів рейтингу. Де мої 30 балів? Чи інформація по рейтингу не миттєво оновлюється? Дякую!
Тоді видаляю їх. А в правилах рейтингу написано, що за реєстрацію 10 балів. І про обмеження ні гу гу... Шулера!
Тоді видаляю їх. А в правилах рейтингу написано, що за реєстрацію 10 балів. І про обмеження ні гу гу... Шулера!
ПС. Ну и помните, шо более 300 баллов НЕМА СМЫСЛУ накручивать на экке. Привет марХетолагаМ Изи
Як витратити бали? При накопиченні 100 балів у поточному місяці, Ви зможете здійснити платіж без комісії. Система налаштована таким чином, що перший здійснений платіж, що відповідає таблиці нарахування рейтингу, автоматично буде проведений без комісії. При накопиченні за місяць 300 балів, три перші платежі в місяць будуть для Вас безкоштовними. Протягом місяця користувачу доступно не більше 3-х безкоштовних платежів.
Козак-характерник написав:Одноразово - эт значит ОДЫН раз за життя экка
ПС. Ну и помните, шо более 300 баллов НЕМА СМЫСЛУ накручивать на экке. Привет марХетолагаМ Изи
Як витратити бали? При накопиченні 100 балів у поточному місяці, Ви зможете здійснити платіж без комісії. Система налаштована таким чином, що перший здійснений платіж, що відповідає таблиці нарахування рейтингу, автоматично буде проведений без комісії. При накопиченні за місяць 300 балів, три перші платежі в місяць будуть для Вас безкоштовними. Протягом місяця користувачу доступно не більше 3-х безкоштовних платежів.
Мутно написано.... я зрозумів, що за реєстрацію кожної картки там ОДНОРАЗОВО дають 10 балів.Там ще наступна колоночка " Макс. за месяц" і поруч рисочка "-", тобто без обмежень. Логічно її тоді прибрати звідти. І окремою строкою одноразові нарахування балів прописати.
П.С. Мені 30 балів до 300 не вистачає. Може Ізя подарує козаку?