Щойно спробував подивитись деталізацію одного із своїх - нема там
можливості подивитись копію договору.
|
|
![]() Re: Альфа-БанкТак і є, п. 6 Договору (у мене відкриття було 24-го): --- 6. Порядок нарахування та сплати процентів нарахованих на суму вкладу: Проценти на суму вкладу пропоную нараховувати кожного звітного місяця, а сплачувати щомісяця "24" числа кожного місяця, наступного за звітним, шляхом перерахування відповідної суми грошових коштів на Рахунок 1, а проценти за місяць у якому Вклад повертається - не пізніше дня повернення Вкладу, шляхом перерахування відповідної суми грошових коштів на Рахунок 1. --- і п. 7: --- 7. Умови повернення вкладу: Повернення суми Вкладу пропоную здійснити в строк, що визначається згідно з умовами п. 3 цієї Оферти на укладення Угоди на розміщення вкладу шляхом перерахування відповідної суми грошових коштів на Рахунок 1. --- тобто у Вас = 26-го. ![]() Ось і пані Алла завітала на день варення козака....
![]() ![]() З Днем народження! Нехай радісні моменти наповнюють Ваше життя
![]() А его не в МАБе открывала ![]() Этот депо на минимальную сумму 100$ я открывала в отделении с целью получить под него валютную карту "Дебют" - чтобы на эту карту внести 7,5К и уже в МАБе открыть с карты депозит на эту сумму с повышенными процентами. Но с тех пор много воды утекло и бумажный договор на эти 100 долларов я не могу найти ![]() А в МАБе лишь указан срок окончания депозита.
![]() сюрпризи від Альфи...Робота для Тролів...
![]() ![]() ![]() ![]()
Походу троль - это Вы ![]() Надо больше капслока, жирного шрифта, смайлов и восклицательных знаков ![]()
![]()
Це все по методичці....без замовлення все віддає. ![]()
|
|