Квесторе_поверніться написав:VVB, а що корисне написав ВВС? Корисне він тут написав рік тому....що Платина затримала йому виплату грошенят на 5 днів. Ще один шановний форумчанин написав що Платина за півмісяця віддала йому 200 доларів з 1000 деповкладу що закінчився. За це їм слід подякувати.
Не просто затримали, а назвали договір з печаткою "папірцем нічого не вартим". В них є ІНСТРУКЦІЯ, а умови договору їх не цікавлять.
Скупердяй написав:ніяких ВА, навпаки чекаємо від Платинума пікнічків ... а то громада зголодніла і того стала трішки зла
ну, значить вирішили: ніяких ВА . Давайте ще попросимо ВВС, щоб він тут більше не постив свої бредові побажання. ВВС, будь ласка, не тривожте нас своєю маячнею більше
Це не маячня, а факти. Банк, що не виконує умов договору не повинен паплюжити банківську систему України.
Пора уже жать админу кнопку "жалоба" на этого проплаченного тролля. Задолбал скиглити
Артём, ВВС не пробачив Платині затримку на 5 днів виплати депо....тому і нарікає. Не захищаю....лише пояснюю чому....що з людиною може зробити непробачена образа.
Співробітники підтягнулись. Був тут один KOKS поки не звільнили захищав банк й мене трольем з Ольгіно називав. P.S. Банк Платинум не виконує умов договорів укладених у письмовій формі по яких була пролонгація на підставі того, що в банку вже є ІБ.
Квесторе_поверніться написав:Артём, ВВС не пробачив Платині затримку на 5 днів виплати депо....тому і нарікає. Не захищаю....лише пояснюю чому....що з людиною може зробити непробачена образа.
Квесторе_поверніться написав:Артём, ВВС не пробачив Платині затримку на 5 днів виплати депо....тому і нарікає. Не захищаю....лише пояснюю чому....що з людиною може зробити непробачена образа.
Мені та затримка обійшлась дуже дорого.
Владимир Владимирааавич, насколько дорого? Озвучьте, пжлст.
Співчуваю і розумію....але образи потрібно пробачати....інакше вони людину..... зїдають.
Співчуваю і розумію....але образи потрібно пробачати....інакше вони людину..... зїдають.