Скупердяй написав:Но-но, який би не був би ВВС, але його кинули на 1к гривень, тому він має право на справедливий гнів. Особисто я і за 5 копійок горобця по полю заганяю, а тут на цілу тонну людина попала
Ну не тонннннннна, а полновесные по тамошнему курсу
Я б на месте банки предложил бы ВВС в качестве сорри-бонуса кредитку Золутую Рыбку с макс лимитом БЕЗ ежемес абонки Думаю, ВВС знает, шо дальше делать
clientage написав:Я б на месте банки предложил бы ВВС в качестве сорри-бонуса кредитку Золутую Рыбку с макс лимитом БЕЗ ежемес абонки Думаю, ВВС знает, шо дальше делать
clientage написав:Я б на месте банки предложил бы ВВС в качестве сорри-бонуса кредитку Золутую Рыбку с макс лимитом БЕЗ ежемес абонки Думаю, ВВС знает, шо дальше делать
ця п'ятниця може виявитися платиновою. Структура, на сьогоднішній день, залишається неузгодженою + ліквідність кульгає. якби Лєрка не дістала ножа з кишені
P.S. який в Платині портфель депо фізиків на початок року?
ця п'ятниця може виявитися платиновою. Структура, на сьогоднішній день, залишається неузгодженою + ліквідність кульгає. якби Лєрка не дістала ножа з кишені
P.S. який в Платині портфель депо фізиків на початок року?
Інфо відсутня.....у відкритому доступі. А чому цікавитесь?
KIM30 написав: Платина завжди все виплачує вчасно. Це негідна поведінка з вашого боку!
)) Какой "благородный порыв" )) День шестнадцатый по истечению срока депозита, выплат 0, суммарно за 16 дней "банк" выплатил 155,01 долларов от суммы депозита.
apollo написав:Готов перечислить Владимиру Владимировичу тыщу гривен и Скрипачу его 5 копеек, чтобы они на пару недель самозабанились и убрали за собой свой бред на всех ветках форума
А если я самозабвенно троллить начну, Вы готовы мне компенсировать 516 $ потерь из-за ПтБ?
KIM30 написав: Платина завжди все виплачує вчасно. Це негідна поведінка з вашого боку!
)) Какой "благородный порыв" )) День шестнадцатый по истечению срока депозита, выплат 0, суммарно за 16 дней "банк" выплатил 155,01 долларов от суммы депозита.