МММ курит в сторонке Беня решил возглавить стадо оленей)
Да какой... Тут олени оббивают рога о кассу банка, где фонд гарантирует и меньше у них 200к, а в таком ммм олени просто при дуновении ветра будут сразу копыта откидывать на холодец, так как это вообще типа игра в рулетку ватную - или пан или пропал
Mutabor написав:Сорри, что вмешиваюсь в обсуждение презофшоров, но не могли бы посоветовать карту в более-менее нормальном банке, с процентом на остаток (желательно с 15%+), чип, ну и из фантастики - кэшбэк. Дебетную. За разумную плату или бесплатно
ПФ+ у Фидота БвК, Сбер у Фарсика вКлад +карта +ИБ у Михи Уни у Привата Крепкий/Со Сливками +Свободный у ПУМБа Экономка у ПтБ Б5 с КБ2% у Тасечки ну и тут поройтесь Карти-"депозитки" з підвищеною % ставкою
"А гусары могут таки и на тётю Сару засмотреться"
З дитинства не любив і до сих пір не люблю розгадувати кросворди. Звичайно, якщо напружити мізки, то з часом таки здогадаюсь хто такі "Фарсик", "ПтБ" і "тётя Сара", але якщо така ласка буде у форумчан, то є велике прохання не загадувати кросворди і писати так щоб не доводилося їх розгадувати, а вільно читати думки форумчан без будь якого напруження звивин (їм і так нелегко в наш час). P.S. Мене ще в школі навчили завжди писати речення або цілі оповідання так, щоб у читача моєї писанини не виникало ніяких проблем з їх читанням, не допускаючи ніяких скорочень і незрозумілих абревіатур, щоб мої думки викладались чітко і не допускалось двозначності у розумінні написаного. Пам*ятаю як на початку 90-х років минулого століття працюючи начальником відділу цінних паперів і касових операцій у банку "Україна" я був відповідальним за всі організаційні питання проведення зборів акціонерів по нашій обласній дирекції, в тому числі і за написання доповіді директора за підсумками фінансового року. Щоб написати цю доповідь треба було зібрати необхідні матеріали зі всіх підрозділів дирекції, опрацювати це все, вибудувати структуру доповіді так щоб її цікаво було слухати акціонерам і щоб вони не спали під час її проголошення директором (а це десь у межах 40-50 хв., а то й години). Для цього вдавався до різних прийомів, типу десь невеличкий анекдот вставити, але так щоб у тему, якийсь цікавий вислів відомих людей, гарний жарт і т.п. От напишу я сторінок 40-45 рукописного тексту і йду до директора. Він в нас був не "корінним" банкіром, а вихідцем з партійної номенклатури. От він читає і по ходу скорочує окремі мої речення, з двох-трьох речень робить одне, дещо добаляє своє, дещо прибирає моє. І залишається в кінцевому рахунку сторінок 30 і звучать вони ніби і краще ніж мої речення, де я не допускаю різних скорочень та абревіатур, думка в кожному моєму реченні доведена до логічного кінця. Ну я йому й кажу: мене ще в школі навчили так писати. А він мені й каже: все правильно тебе навчили, але й мене теж дечому навчили в партійних органах, доповідь має бути динамічною, без зайвих слів і обертів, короткі і хльосткі фрази. І хоч мені трохи було шкода, що частина мого тексту фактично пропадала, але доповіді після його правок таки дійсно набували досконалого звучання.
Я почитал бизнес проекты которые размещены на сайте для привлечения денег, т.к. я уже 20 лет сам работаю в этой сфере , то я бы денег не дал Дело даже не в гарантии, дело в самоокупаемости проектов, ошибках в расчете риск-менеджмента. ( говорю только о тех проектах в которых понимаю )
Я почитал бизнес проекты которые размещены на сайте для привлечения денег, т.к. я уже 20 лет сам работаю в этой сфере , то я бы денег не дал Дело даже не в гарантии, дело в самоокупаемости проектов, ошибках в расчете риск-менеджмента. ( говорю только о тех проектах в которых понимаю )
Базар-вокзал. Ничего серьезного и главное - в нашем неправовом государстве любой бизнес, а особенно мелкий, может закрыться в один день по сотням причин
Сейчас в эпицентре процесса — Фонд гарантирования вкладов физических лиц. Через его счета идет гигантская "перекачка" средств выведенных с рынка финучреждений и щедрых взносов государства не только вкладчикам, но и третьим заинтересованным лицам. Количество которых за время финансового кризиса сильно выросло. И под вопросом уже не только "інституційна спроможність", но и вообще целесообразность существования в нынешнем виде фонда, который зарабатывает в разы меньше, чем тратит. А тратит далеко не всегда на выплаты вкладчикам.
Сейчас в эпицентре процесса — Фонд гарантирования вкладов физических лиц. Через его счета идет гигантская "перекачка" средств выведенных с рынка финучреждений и щедрых взносов государства не только вкладчикам, но и третьим заинтересованным лицам. Количество которых за время финансового кризиса сильно выросло. И под вопросом уже не только "інституційна спроможність", но и вообще целесообразность существования в нынешнем виде фонда, который зарабатывает в разы меньше, чем тратит. А тратит далеко не всегда на выплаты вкладчикам.