|
Платинум Банк - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
-
l66
-
-
- Подякував: 368 раз.
- Подякували: 572 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 07 кві, 2016 08:23
Так я лише інформував....і висловлював власну позицію. А в попередньому пості став на сторону людини яка хоче занести валюту Платині....підставити так би мовити валютне плече. Особисто до такого рішення ще не прийшов.....підставив лише гривневе плече.
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 07 кві, 2016 08:41
Квесторе_поверніться написав:Потім був хепіенд....Вusypit чомусь про це тут не відзвітувався. А хто валюту прагне нести в Платину це похвально. А що, поклав пару тисяч і отримуй одні з найвищих на ринку %. % віддають....а тіло можна і не забирати.
якщо сьогодні є проблеми з видачею тіла депозита у валюті, завтра може постати питання і про видачу % по депозиту ... Цей банк не для валюти, але хтось хоче їсти кактус - то на здоров"я 
-
Скупердяй
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 718 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 07 кві, 2016 08:49
Скупердяй написав: Квесторе_поверніться написав:Потім був хепіенд....Вusypit чомусь про це тут не відзвітувався. А хто валюту прагне нести в Платину це похвально. А що, поклав пару тисяч і отримуй одні з найвищих на ринку %. % віддають....а тіло можна і не забирати.
якщо сьогодні є проблеми з видачею тіла депозита у валюті, завтра може постати питання і про видачу % по депозиту ... Цей банк не для валюти, але хтось хоче їсти кактус - то на здоров"я 
З валютою в Платині ризики....це очевидно. І якщо позиція вкладника покласти і забрати....то ніззя. А якщо покласти і незабирати.....то цілком. А якщо ще в межах Фонду.....то і спати можна спокійно. Хто ще дає зараз 12% грязними?
-
Квесторе_поверніться
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 07 кві, 2016 09:04
Квесторе_поверніться написав: Скупердяй написав: Квесторе_поверніться написав:Потім був хепіенд....Вusypit чомусь про це тут не відзвітувався. А хто валюту прагне нести в Платину це похвально. А що, поклав пару тисяч і отримуй одні з найвищих на ринку %. % віддають....а тіло можна і не забирати.
З валютою в Платині ризики....це очевидно. І якщо позиція вкладника покласти і забрати....то ніззя. А якщо покласти і незабирати.....то цілком. А якщо ще в межах Фонду.....то і спати можна спокійно. Хто ще дає зараз 12% грязними?
Місто-банк - кажуть тиха гавань  Але там ризики того що лихварь дрібний і однин неправильний крок власника і можна отримати виплату через ФГВ 
-
Скупердяй
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 718 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 07 кві, 2016 09:42
Скупердяй, та й ще є що дають більше 12% грязними....деякі з них навіть називати ризиково.
-
Квесторе_поверніться
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 07 кві, 2016 09:57
l66 написав: austrannik написав:.
Вам слабо ветку почитать? Как busypit выбивал свои 1000 $...  за две недели с момента окончания срока действия договора банк таки нашкреб 200 долларов, из которых 44,99 долларов процентов. Т.е. за две рабочие недели банк выплатил 155,01 долларов от суммы депозита. Оставшиеся 844,99 $ банк, если здоровье банка не опустится до уровня ВА скорее всего месяца так за три должен справиться. http://forum.finance.ua/topic1279.html?start=20110
Cпасибо! Таки да, проблемы были совсем недавно еще. Квесторе_поверніться написав: Потім був хепіенд....Вusypit чомусь про це тут не відзвітувався.
Это вы серьёзно насчет хеппиэнда? Что, моментально всю сумму отдали? Квесторе_поверніться написав:А хто валюту прагне нести в Платину це похвально. А що, поклав пару тисяч і отримуй одні з найвищих на ринку %. % віддають....а тіло можна і не забирати.
Не, я прекрасно понимаю вашу иронию. И даже разделяю. Но после падения Крещатика (где пропало валюты почти под фонд) я решила изменить стратегию и занести по тысчёнке в 20 банков вместо 5-и в 4. И пусть тогда валят - не так жалко уже. Потому что поменять 25К грн. обратно на валюту таки проще, чем 125К. Я вот вообще не представляю, как эту задачу решить. А 20 банков со сносными процентами наскрести в наше время тоже не просто, как вы пнимаете. И таки да, забирать в ближайшие годы намерения нет. Но насчет Платины буду думать еще. Кроме процентов, тут привлекает бесплатный ИБ и удобное расположение отделения. (Надо, чтоб мама, приехав в Киев, за день успела обойти до десятка банков, поэтому все они должны быть расположены на одном пятачке.) Кстати, нет ли у кого телефона отделения на Большой Васильковской? А то в сети не могу что-то найти. Или хоть общего телефона 044? (Можно в личку).
Востаннє редагувалось austrannik в Чет 07 кві, 2016 10:28, всього редагувалось 3 разів.
-
austrannik
-
-
- Подякував: 168 раз.
- Подякували: 9 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 07 кві, 2016 10:07
Ratatui написав: Скупердяй написав:Ну 12% по валюті не варті тих ризиків, які є в Платинумі 
А кто запрыгнул под 13,5?
Козарлюга, напевно. Та він в Євро.
-
Квесторе_поверніться
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 07 кві, 2016 10:11
Ratatui написав:austrannik Я был сильно за буйками, но за январь вернулся в фонд. Отдавали каждый день согласно пайки бабы яги и курса НБУ по 850, 820 ит.д. в день. Пришлось 3 недели походить как на работу , но свой джек пот удалось за год снять, риски оправдались. Сейчас народ в ПИБку ходит как на работу так ,что это нестрашно. На остальные вопросы вам уже ответили. А то что тут какой то ужаленный две недели штуку забирал и пропал говорит само за себя. Покачали, не вышло и неожиданно банк Х всем карты спутал. Даже ПИБку забыли.
Це дуже добра пайка була.
-
Квесторе_поверніться
-
-
-
-
Профіль
-
-