МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 24742475247624772478 ... 5623>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ 3.2 5 368
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
19%
70
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
15%
54
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
16%
59
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
32%
118
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
18%
67
Всього голосів : 368
Повідомлення Додано: Чет 07 кві, 2016 11:48

J написав:
  Vitaka написав:У Михи ж карта "вКлад" есть - пока вкусно.

подскажите на карте "вКлад" для начисления % 1000грн должна лежать весь месяц?

Доброго дня, J!
Щодо депозитного продукту "вКлад" - проценти нараховуються лише за ті дні, коли на рахунку присутні кошти в розмірі 1000 грн. і більше. Присутність незнижувального залишку в розмірі 1000 грн. цілий місяць не обов'язкова.
Отримайте якісну консультацію стосовно продуктів та послуг у Онлайн Консультанта на сайті Банку
З повагою - Банк Михайлівський.
Востаннє редагувалось БАНК МИХАЙЛОВСКИЙ в Чет 07 кві, 2016 12:18, всього редагувалось 3 разів.
БАНК МИХАЙЛОВСКИЙ

Заблокований
Подякував: 53 раз.
Подякували: 67 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 07 кві, 2016 11:53

Re: Михайлівський

Опять 25.
Дочь решила оформить вКлад. Но почтовое отделение Полтава, Жовтнева 6 поддерживает традиции полтавского отделения Михайловского по "косякам" в документах. Как это было и со мной в отделении, что не поняли - сочинили сами, не уточнив у клиента. Почтовики сами сочинили ИНН в договоре. Исправить его не могут, пытались убедить подписать "и так содет", колл-центр банка уверял: не переживате, вносите, мы исправим и ПОТОМ пришлем правильный договор с картой. Квитанция на почте не содержит инф. ни о плательщике, ни о получателе, ни о назначении. Ситуация выглядит как внесите деньги в обмен на обезличенную квитанцию без договора на руки, с неправильным ИНН в почтовом экземпляре под устные обещания колл-центра.
СМС-ки об откртии счета и И-банка пришли.
Михайловский, разрулите ситуацию? Пришлете сначала правильный договор и карту, а деньги потом?
vak

Подякував: 180 раз.
Подякували: 848 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 07 кві, 2016 12:02

БАНК МИХАЙЛОВСКИЙ написав:Нагадуємо, що отримати якісну консультацію стосовно продуктів та послуг Банку, можна, скориставшись послугами Онлайн-консультанта, що знаходиться на офіційному сайті Банку http://www.mbank.kiev.ua/

Предлагаю эту всю лабуду чуток подкорректировать и запихнуть в ПОДПИСЬ. Например, так:
Отримайте якісну консультацію стосовно продуктів та послуг у онлайн-консультанта на сайті Банку
clientage
1
1

Фінансовий гуру Finance.ua

Заблокований
Подякував: 2686 раз.
Подякували: 4083 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Чет 07 кві, 2016 12:08

Квесторе_поверніться написав:Кажуть що Платина з кешбеком без кредитного ліміту мінімум в 500 грн не оформляється.
ПРавда?
І можливо ще є кредитки з обовязковим лімітом більшим від нуля?

Дозвольте внести уточнення, дійсно Кредитні картки Visa Platinum Cash Back та Master Card Platinum Cash Back емітуються лише з кредитним лімітом. Мінімально-можливий кредитний ліміт 500 грн.
Отримайте якісну консультацію стосовно продуктів та послуг у Онлайн Консультанта на сайті Банку
З повагою, Банк Михайлівський.
Востаннє редагувалось БАНК МИХАЙЛОВСКИЙ в Чет 07 кві, 2016 12:20, всього редагувалось 1 раз.
БАНК МИХАЙЛОВСКИЙ

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 07 кві, 2016 12:12

clientage написав:
  БАНК МИХАЙЛОВСКИЙ написав:Нагадуємо, що отримати якісну консультацію стосовно продуктів та послуг Банку, можна, скориставшись послугами Онлайн-консультанта, що знаходиться на офіційному сайті Банку http://www.mbank.kiev.ua/

Предлагаю эту всю лабуду чуток подкорректировать и запихнуть в ПОДПИСЬ. Например, так:
Отримайте якісну консультацію стосовно продуктів та послуг у онлайн-консультанта на сайті Банку

Сlientage, дякуємо за пораду :)
БАНК МИХАЙЛОВСКИЙ

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 07 кві, 2016 12:27

Vitaka написав:17% Увы.

И это грязными !Сейчас вКлад наше все 24% чистоганом!
olgerd

Подякував: 1503 раз.
Подякували: 986 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 07 кві, 2016 13:08

БАНК МИХАЙЛОВСКИЙ написав:
  Козак-характерник написав:БАНК МИХАЙЛОВСКИЙ Михалич, привіт! :P Сьогодні на сайті заповнив форму замовлення Прибуткової картки Ельдорадо. Бажаний ліміт "0" поставив. Передзвонила дівчина і почала запитувати інформацію в мене як на отримання кредиту. Я зупунив її і сказав, що мені кредитний ліміт не потрібний. Дівчина попросила зачекати, а після перерви в розмові відповіла, що карту мені оформити не можна, так як мене є інші карти. Я поставив під сумнів правильність наданої мені інформації і перезапитав, чи дійсно то так? Дівчина почала чомусь запитувати в мене інформацію по моїй кредитній картці для вкладника, чи вносив я по ній мінімальний платіж і знову вирок підтвердила, що картку мені отримати ніяк не можна. Хочеться запитати по простому: що то було? :shock: А по суті... Михалич, ти козаку Ельдорадку даси, чи ні? :)

Доброго ранку, Козаче-характернику!
Для того, щоб ми змогли перевірити інформацію та надати детальну відповідь, вкажіть, будь ласка, на електронну пошту PR@Mbank.kiev.ua. Ваші персональні дані: ПІБ та ІПН.

Тобто? Умови обслуговування в мене індивідуальні у Михалича, що особисті данні треба надавати? Якщо то так, то питання знімається. Ситуація доволі детально описана. Чи може клієнт оформити Прибуткову картку Ельдорадо з нульовим лімітом? Чи є якісь обмеження? Гадаю ця інформація цікавить всіх форумчан. Дякую!
Козак-характерник
2

Подякував: 2245 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 07 кві, 2016 13:16

Квесторе_поверніться написав:
Так всім цікаво. Яким критеріям повинен задовільняти Імярек щоб притендувати на Платіжнну картку +кредитку з 0 лімітом?

Доброго ранку!
Клієнт може оформити платіжну картку + кредитку з нульовим кредитним лімітом у встановленому порядку, але якщо у клієнта ще не оформлено аналогічного продукту. Тобто два аналогічні карткові продукти не можуть бути оформлені одним клієнтом.
Нагадуємо, що отримати якісну консультацію стосовно продуктів та послуг Банку, можна, скориставшись послугами Онлайн-консультанта, що знаходиться на офіційному сайті Банку http://www.mbank.kiev.ua/
З повагою - Банк Михайлівський!

Михалич, я зрозумів.
Михалич, в мене немає аналогічного продукту. Є лише карта Ощадна і віза голд для вкладника. То чому ти мені не даси Ельдорадку? Я на спецумовах в тебе? Дякую!
Козак-характерник
2

Подякував: 2245 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 07 кві, 2016 13:23

vak написав:Опять 25.
Дочь решила оформить вКлад. Но почтовое отделение Полтава, Жовтнева 6 поддерживает традиции полтавского отделения Михайловского по "косякам" в документах. Как это было и со мной в отделении, что не поняли - сочинили сами, не уточнив у клиента. Почтовики сами сочинили ИНН в договоре. Исправить его не могут, пытались убедить подписать "и так содет", колл-центр банка уверял: не переживате, вносите, мы исправим и ПОТОМ пришлем правильный договор с картой. Квитанция на почте не содержит инф. ни о плательщике, ни о получателе, ни о назначении. Ситуация выглядит как внесите деньги в обмен на обезличенную квитанцию без договора на руки, с неправильным ИНН в почтовом экземпляре под устные обещания колл-центра.
СМС-ки об откртии счета и И-банка пришли.
Михайловский, разрулите ситуацию? Пришлете сначала правильный договор и карту, а деньги потом?

Здравствуйте, vak!
Для того, чтобы мы могли предметно разобраться с описанной Вами ситуацией, укажите, пожалуйста, на почтовый адрес PR@MBank.kiev.ua (или на форум в приватные сообщения) персональные данные дочери: ИНН и ФИО, а также контактный номер, с которого Вы звонили в Контакт-центр. Мы перенаправим информацию региональному представителю Банка для проведения расследования.
С уважением - Банк Михайловский.
БАНК МИХАЙЛОВСКИЙ

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 07 кві, 2016 13:46

[quote="3532776:Козак-характерник"][quote="3532401:БАНК МИХАЙЛОВСКИЙ"]
Михалич, я зрозумів.
Михалич, в мене немає аналогічного продукту. Є лише карта Ощадна і віза голд для вкладника. То чому ти мені не даси Ельдорадку? Я на спецумовах в тебе? Дякую!

Козаче, виходячи з наданої Вами інформації, нам не зрозуміло, чому Вам було відмовлено. І саме для того, щоб чітко розібратися та надати конкретну відповідь, нам потрібні Ваші дані. Якщо Ви відмовляєтеся надавати їх, тоді рекомендуємо звертатися з офіційним запитом до Контакт-центру Банку. Без отримання Ваших даних ми, на жаль, не зможемо Вам допомогти у цьому каналі комунікації з Клієнтами.
БАНК МИХАЙЛОВСКИЙ

Заблокований

Профіль

#<1 ... 24742475247624772478 ... 5623>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему