g89hw20q написав:Я имел в виду те "Поштовi", что были оформлены сначала на Фидо, а потом переведены в Евробанк (исчезли с Фидомаркета). И по ним были выданы договора на имя Евробанка с печатью Фидо. Что с этими договорами ?
Вклади, які були оформлені в Укропошті на Фідо і які були переведені до Євро, а потім повернені зворотньо - тепер обслуговуються знову в Фідобанку. Без виключень. Деталі ви отримаєте листом від Фідобанку.
Andrew75 написав:А тепер, коли все повернулось до старих правил, можливо буде оформлювати депозити в Укрпошті на Фідо чи тільки на Євробанк?
Доброго дня! Без змін. Тепер вклади "Поштові" в Укрпошті оформлюються від Євробанку.
Тобто, якщо я хочу, щоб вклад НЕ оформлявся на Євро, а тільки на Фідо, потрібно відкривати його у відділенні Фідобанку, або Фідомаркеті? Наприклад, Капітал або Добробут, правильно?
Andrew75 написав:А тепер, коли все повернулось до старих правил, можливо буде оформлювати депозити в Укрпошті на Фідо чи тільки на Євробанк?
Доброго дня! Без змін. Тепер вклади "Поштові" в Укрпошті оформлюються від Євробанку.
Тобто, якщо я хочу, щоб вклад НЕ оформлявся на Євро, а тільки на Фідо, потрібно відкривати його у відділенні Фідобанку, або Фідомаркеті? Наприклад, Капітал або Добробут, правильно?
Все вірно, вклади від Фідобанку можна відкрити у відділені Фідобанку або через Фідомаркет.
Юля Кіндра написав:В Укрпошті оформлюються вклади Євробанку з компенсацією комунальних. Вклади, що були оформлені на Євробанк, обслуговуються в Євробанку. В даному випадку без змін.
Пані Юля, скажіть будь ласка...Хто зараз є організатором програми компенсації комуналки? Теперешні Поштові діють за програмою лояльності Євробанку і до Фідо не мають ніякого відношення? Чи банки взаємодіють між собою по данному вкладу? На сайті Євробанку інформації про таку програму немає. Бо якщо програма належить Фідо, то виходить, що Фідо платить компенсацію комунальних за розміщення коштів в іншому банку...Якщо взаємодія двох банків є по Поштовому, то яким документом вона регламентована? Дякую!
Ferlakur написав:А менеджер в отделении сказал, что надо ориентироваться на дату транзакции, т.е. 29 марта, и включать эту сумму в задолженность за март (хотя в смс-ке от 1 апреля она не учтена).
Когда погашать- то пишут в тарифах "проводка по счету". А как учитывать -то по дате трансакции? Тут только опытным путем установить. Заплатить больше, учитывая 29 число, как дату трансакции. А потом в мае посмотреть. Погасите чуть больше, зато будете точно знать, не попадете на штраф, % и нам расскажите. Перестал рассчитываться кредиткой в предпоследний и последний день билинга-- выяснение сколько платить, занимает много времени. В феврале забыл, что 29 дней- зато, после переписок с Михой точно выяснил, как он учитывает такие траты. Думаю и Фидо должен учитывать по дате проведения по счету. Но могут быть нюансы.
Tabu2015 написав:Прошу ответить на вопрос. Если впервые открывать Почтовый на Евробанк после 05.04 то будет новая карта Пластик Фантастик, уже от Евро Банка?
Козак-характерник написав:Теперешні Поштові діють за програмою лояльності Євробанку і до Фідо не мають ніякого відношення? Чи банки взаємодіють між собою по данному вкладу? На сайті Євробанку інформації про таку програму немає.
Была официальная информация типа, что Євробанк в партнёрстве с Фидо привлекает почтовые депозиты. Ссылка есть где-то на ветке.
Если общий акционер, то наверное есть что-то общее и в методах работы.