|
ВТБ Банк БАНКРУТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Чет 07 кві, 2016 17:33
Mozart написав:Народ, вы все ветки превращаете в филиал "Байок про банки...", да? Ну, к чему вот эти обсуждения тут? Вот лучше б обсудили, что работники банка не знают ЭЛЕМЕНТАРНЫХ вещей, например, то, что нельзя пополнять карту в банкомате больше, чем на 10000 грн в сутки... Представитель банка на ветке есть ? Или по большим праздникам?
Приношу вибачення, ПРедставник банку є.
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 07 кві, 2016 17:39
Mozart написав:Вот лучше б обсудили, что работники банка не знают ЭЛЕМЕНТАРНЫХ вещей, например, то, что нельзя пополнять карту в банкомате больше, чем на 10000 грн в сутки...
А Вы клиент этого банка?
-
Investor_K
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 07 кві, 2016 17:42
Mozart написав:Народ, вы все ветки превращаете в филиал "Байок про банки...", да? Ну, к чему вот эти обсуждения тут? Вот лучше б обсудили, что работники банка не знают ЭЛЕМЕНТАРНЫХ вещей, например, то, что нельзя пополнять карту в банкомате больше, чем на 10000 грн в сутки... Представитель банка на ветке есть ? Или по большим праздникам?
Яку картку поповнювали....якщо не секрет?
-
Квесторе_поверніться
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 07 кві, 2016 17:48
Mozart написав:Представитель банка на ветке есть ? Или по большим праздникам?
Есть http://forum.finance.ua/memberlist.php?mode=viewprofile&u=37212
-
ruvex
-
-
- Подякував: 855 раз.
- Подякували: 2555 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
6
2
Додано: Чет 07 кві, 2016 18:25
Квесторе_поверніться ..хто там "бочку котив" на ВТБ що ніби то не кредитує ?)..ну можливо нові кредити не так активно видає - не знаю , а ось старі кредити і кредитні лінії - справно обслуговує , нічого не ріже - а ля ломбард Форвард , мені ось на тому тижні прийшла СМС що банк мені лонгує термін до березня 2017 ( за договором термін закінчується 08.2016 ) ..так що на предмет " не кредитує " ви обережніше , на наведеному прикладі в односторонньому порядку ВТБ надав можливість +7 місяців до попереднього строку без моїх прохань...так що продовжуємо співпрацю ).
..Р\S...і прохання до колег все ж пишіть по темі , а то про що завгодно , питання загальні будь-ласка в гілку про байки...читання флуду займає багато часу.
-
-VICTOR-
-
-
- Подякував: 408 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 07 кві, 2016 18:35
-VICTOR- написав:Квесторе_поверніться ..хто там "бочку котив" на ВТБ що ніби то не кредитує ?)..ну можливо нові кредити не так активно видає - не знаю , а ось старі кредити і кредитні лінії - справно обслуговує , нічого не ріже - а ля ломбард Форвард , мені ось на тому тижні прийшла СМС що банк мені лонгує термін до березня 2017 ( за договором термін закінчується 08.2016 ) ..так що на предмет " не кредитує " ви обережніше , на наведеному прикладі в односторонньому порядку ВТБ надав можливість +7 місяців до попереднього строку без моїх прохань...так що продовжуємо співпрацю ). ..Р\S...і прохання до колег все ж пишіть по темі , а то про що завгодно , питання загальні будь-ласка в гілку про байки...читання флуду займає багато часу.
ВТБ кредитку продовжив? Може й ліміту долив?
-
Квесторе_поверніться
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 07 кві, 2016 18:45
Квесторе_поверніться 1.так 2.його там достаньо і так ) 3.можливо повезло з відділенням , але більше двох років співпраці залишають тільки позитивне враження , керівник - завжди готовий знайти оптимальне вирішення питання для клієнта , персонал - чудовий , ввічливий , привітний. Будучи неділі дві тому у відділенні , забалакався з керівником )..спохватився в 16.58 .." ой що я запізнився внести кошти в касу ? "швидко вийшли з кабінету , "касі"-команда не закривати опер день , менеджеру "мухою" відкрити рахунок , справились за 5 хвилин )...ще б у інших банках/відділеннях так ставились до клієнтів відділенні - Львів , Валова  За два роки у мене не було приводу до претензій - це називається стандарт обслуговування і якість сервісу . Правда двічі виникали питання які відносяться до компетенції ГО , звертався письмово і обидва рази питання банк вирішував на користь клієнта , хоча ..якщо чесно - то не очікував такого уважного і толерантного ставлення  ..правда я і звернення ніколи не пишу не маючи достаньої аргументації на свою користь ).
-
-VICTOR-
-
-
- Подякував: 408 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 07 кві, 2016 20:56
-VICTOR-
Могу сказать, про свое И-Ф отделение тоже самое, всегда вежливы, корректны, готовы помочь и предугадать желания клиента. Любой документ, будь то мемориалка или выписка по счету, что средства уже зачислены, ждет тебя назад по дороге от кассы, ничего не нужно просить. Мелочь, но приятная и не в одном банке города такого нет.
-
ruvex
-
-
- Подякував: 855 раз.
- Подякували: 2555 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
6
2
Додано: П'ят 08 кві, 2016 11:53
Не сдержался, пополнил столбики.
-
Andey
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 56 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 08 кві, 2016 11:56
Andey написав:Не сдержался, пополнил столбики.
Жадність.... 
-
Квесторе_поверніться
-
-
-
-
Профіль
-
-