Козак-характерник написав:"В ПАТ КБ «ЄВРОБАНК» стартували партнерські програми з ПуАТ «Фідобанк» та УДППЗ «Укрпошта» - всі вклади оформлені на відділеннях Фідобанку та Укрпошти беруть участь в депозитній програмі, за якою банк компенсує витрати на комунальні послуги. Компенсація виплачується додатково до нарахованих відсотків по вкладу"
"Банк компенсує..." Який банк: Євро чи Фідо? Треба дописати.
1. Організація Програми лояльності. Організатором та виконавцем бонусної програми лояльності (далі за текстом «Програма лояльності») є Публічне акціонерне товариство комерційний банк «ЄВРОБАНК», код ЄДРПОУ 33305163, адреса: Україна, м. Київ, бульвар Тараса Шевченка, 35, ліцензія НБУ №220 від 11.11.2011р. (далі за текстом «Банк»).
Юля Кіндра написав:Наголошуємо, в разі автопролонгації вкладів умови діючої на дату такої лонгації бонусної Програми лояльності з компенсації комунальних платежів зберігаються.
Де про це можна прочитати в офіційних джерелах? І конкретнно по козаку...)) Оформлював поштові в січні 2016. В Євро і назад в Фідо мене не переводили. При лонгації мої поштові попадають під дію бонусної програми? Бо думаю вмикати лонгацію на маркеті...Дякую!
Вкладчик1234 написав:Юлия Киндра, будет ли возможность подключаться к интернет-банкингу Евробанка? Желательно конечно сразу на почте, или через отделения Фидо
Алексей77 написав:Господа Чтобы на ПФ+ осталось не менее 2000 грн. вопрос: На счету 2656. Снимаю 650. Комиссия 5 грн. На счету остается 2001. Все верно?
Вкладчик1234 написав:Юлия Киндра, будет ли возможность подключаться к интернет-банкингу Евробанка? Желательно конечно сразу на почте, или через отделения Фидо
Підтримую запитання! Ми хочемо бачити свої гроші!
В перспективе вероятно будет, а пока поддержите моё предложение - поместить Евро-вклады в ФМ в режиме просмотра.