Козак-характерник написав:Хто б що не гутарив, а краще умов чим пан Фідот ніхто по гривні не пропонує! Тому пікнічкуємо тут до літа. А потім у валюту конвертуємося!
Andrew75 написав:В этом вся и загвоздка, всем бонусы авансом выплатили, а Витику нет, вот большая и зеленая пришла к нему. И мечется уже несколько дней.
не выплатили. жаба - возможно, но я считаю, что это был сыр в мышеловке. пронесло - ваше счастье. но лично я пока новые почтовые не оформляю. да и мани-менеджмент не позволяет. закончатся текущие - будем посмотреть.
Юля Кіндра написав:Наголошуємо, в разі автопролонгації вкладів умови діючої на дату такої лонгації бонусної Програми лояльності з компенсації комунальних платежів зберігаються.
Как я понимаю сейчас коммунальные и почтовые открываются только на евро. Поэтому осталось выяснить - действует ли сейчас программа лояльности в фидо на пролонгированные вклады в апреле в фидо + поштовые открытые ранее также на фидо ?
Юля Кіндра написав:Наголошуємо, в разі автопролонгації вкладів умови діючої на дату такої лонгації бонусної Програми лояльності з компенсації комунальних платежів зберігаються.
Как я понимаю сейчас коммунальные и почтовые открываются только на евро. Поэтому осталось выяснить - действует ли сейчас программа лояльности в фидо на пролонгированные вклады в апреле в фидо + поштовые открытые ранее также на фидо ?
Fidobank написав:Доброго дня! Відбулася передача пасивів із подальшою зворотньою передачею між юридичними особами. Процедура в рамках чинного законодавства.
Існують два «варіанти» «Поштових» вкладів:
1. «Поштові», оформлені від Фідобанку (сюди належать і ті вклади, які були переведені 1.04 в Євро і повернені 7.04 в Фідо). Лонгація за даними вкладами здійснюється далі на Фідобанк на умовах, що на момент лонгації діють у Фідобанку. На сьогодні програма діє до 04.06.2016. Інформація на сайті банку: https://fidomarket.ua/documents/10179/6 ... 7a208a0f47
2. «Поштові», оформлені від Євробанку. Лонгація за даними вкладами здійснюється на Євробанк на умовах, що на момент лонгації діють у Євробанку. Інформація на сайті банку: https://www.eurobank-ua.com/ua/eurobank ... ovij%C2%BB
vitik написав:
rufius написав:всё будет по плану
будем считать, что я не смог донести свою мысль до Вас. ну да ладно...
Это для тех кому лень десять предыдущих листов почитать или просто выделить сообщения оф представителя и их почитать.
Юля Кіндра написав: 1. «Поштові», оформлені від Фідобанку (сюди належать і ті вклади, які були переведені 1.04 в Євро і повернені 7.04 в Фідо). Лонгація за даними вкладами здійснюється далі на Фідобанк на умовах, що на момент лонгації діють у Фідобанку. На сьогодні програма діє до 04.06.2016. Інформація на сайті банку: https://fidomarket.ua/documents/10179/6 ... 7a208a0f47
Козак-характерник написав:Хто б що не гутарив, а краще умов чим пан Фідот ніхто по гривні не пропонує! Тому пікнічкуємо тут до літа. А потім у валюту конвертуємося!
согласен.
Это верно, Фидо - лучший по гривне. Также хотелось напомнить громаде., что с 1.07. вор Ушилин будет выплачивать ВСЕ ДС вкладчика через 20 раб.дней после введения ВА. И не будет банков агентов, будет пул банков, и можно будет получать через любой из этого пула. Но я все же желаю банку и нам всем долгих лет и процветания!
Я думаю в літку пан фідот запропонує ще трошки медку, а ми будемо голову ломати, що роботи. Пікнічок чи зелена консервація).