Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2016

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 17711772177317741775 ... 6285>
Повідомлення Додано: Пон 11 кві, 2016 15:26

Oak написав:
  flyman написав:так я ж писав, тре доплатити 3Кгрн за +0,4 наміряного БТІ, і за оформлення свідоцтва власності, телепортнутися в ОП та отримати ключі і свідоцтво.
хз. що там із комунальними, може квартплата і капає, не цікавився, більше нема за що.

раз недвига еще не принята, значит комуналь не капает (нет договора с управляющей компанией)

я теж так думаю, бо в Річ-Тауні (зі сторони Києва в Бучі, мимо якого іздив на роботу Юра_) в ОП казали, що досі є квартири, які куплені, а власники за бугром і не появляються роками.
тут тре скомбінувати, так, щоб або мінімум витрат, або якийсь стабільний дохід,
але перш за все тре телепортнутися в Бучу.
А там можна із Натт домовитися нотаріально, або із кимось іншим, щоб був моїм агентом.
п.с.
квартплата за м2, була чисто символічна, і так ж як для звичайного совкошлака, якісь копійки за м2.
Востаннє редагувалось flyman в Пон 11 кві, 2016 15:28, всього редагувалось 1 раз.
flyman

Подякував: 1605 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 11 кві, 2016 15:27

flyman написав:так я ж писав, тре доплатити 3Кгрн за +0,4 наміряного БТІ, і за оформлення свідоцтва власності, телепортнутися в ОП та отримати ключі і свідоцтво.
хз. що там із комунальними, може квартплата і капає, не цікавився, більше нема за що.

Так а ты договор инвестирования читал?
Если они задолбутся тебя искать для приема-передачи, а от тебя не будет веских документальных оснований почему ты не принял квартиру, и на квартиру появится покупатель, то они ее смогут продать ему, а тебе вернуть уплаченную гривну минус штраф, когда ты соблаговолишь явиться в ОП.
under

Подякував: 67 раз.
Подякували: 108 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 11 кві, 2016 15:29

under написав:

Если они задолбутся тебя искать для приема-передачи, а у тебя не будет веских оснований почему ты не принял квартиру, и на квартиру появится покупатель, то они ее смогут продать ему, а тебе вернуть уплаченную гривну минус штраф.

я 3 тижні тому звонив, сказав, що планую доплату і телепортацію в ОП в кінці травня - сказали ОК

http://kiev.pravda.com.ua/columns/556ab91dab7d1/

Чому мер Карплюк не платить комунальні за свої квартири?

Нещодавно українськими ЗМІ прокотилась новина: мер Ірпеня Володимир Карплюк у 2013 році задекларував 67 квартир.

Щоправда у 2014 році квартир у нього дещо поменшало, але все одно квартир – більше, ніж кілька десятків.

Учорашній бізнесмен-забудовник божиться журналістам, що всі ці квартири чесно зароблені ще до 2013 році, коли він не був чиновником, а займався виключно бізнесом.

Не буду питати – як можна чесним бізнесом у нашій країні заробити мільйони, зумів – ну то й слава Богу! Але є інший аспект.

Громадський рух ЧЕСНО зацікавило, що політик у своїй декларації не вказав суму, яку витрачає на утримання десятків квартир.

"Що цікаво, утримання всієї згаданої нерухомості чомусь не коштувало Карплюку ані копійки – або принаймні він не зазначив цю суму в декларації," – йдеться на сайті Громадського руху ЧЕСНО.

Як керівник ОСББ "Буча-Квартал" маю сказати, що з великою ймовірністю міський голова не забув вказати цю суму в декларації. Маючи мільйонні статки Володимир Карплюк не платить за комунальні послуги за квартири.
Востаннє редагувалось flyman в Пон 11 кві, 2016 15:32, всього редагувалось 1 раз.
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 11 кві, 2016 15:31

Oak написав:

раз недвига еще не принята, значит комуналь не капает (нет договора с управляющей компанией)

В договоре кгс написано что если в течении скока та там не заключишь договор на обслуживание то будет штраф ежемесячный
yura_
1

Подякував: 1060 раз.
Подякували: 1314 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 11 кві, 2016 15:33

under написав:

Если они задолбутся тебя искать для приема-передачи, а от тебя не будет веских документальных оснований почему ты не принял квартиру, и на квартиру появится покупатель, то они ее смогут продать ему, а тебе вернуть уплаченную гривну минус штраф, когда ты соблаговолишь явиться в ОП.

Ну пусть попробуют: это будет международный скандал и посягательство на прямые иностранные инвестиции. Лично посол Польши в Буче придет разбираться с застройщиком.
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 11 кві, 2016 15:34

yura_ написав:
  Oak написав:

В договоре кгс написано что если в течении скока та там не заключишь договор на обслуживание то будет штраф ежемесячный

мер Карплюк не платить,а мені, щоб платити, тре договір із ОСББ заключити
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 11 кві, 2016 15:35

flyman написав:

Юра_ тоже не платит. За тепло.

airmax78 написав:Ну пусть попробуют: это будет международный скандал и посягательство на прямые иностранные инвестиции. Лично посол Польши в Буче придет разбираться с застройщиком.

Качинский прилетит к Карплюку.
Oak

Подякував: 0 раз.
Подякували: 54 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 11 кві, 2016 15:40

Oak написав:
  flyman написав:

Юра_ тоже не платит. За тепло.

ну да,
там щеє тема заліваченої секції батареї,
чекаєм коли Вєталь і Ахмєтов відіжмуть в Юри_ 3к із залою.
п.с.
в мене знайомий має кв. в Києві під забороною суда,
каже що так навіть ліпше, здає менту, і не париться, що відіжмуть на чиюсь користь
от таке питання, якщо є свідоцтво власності, як забудовник (який збудував), або ОСББ (з яким нема угоди) може віджати чужу власність?
Востаннє редагувалось flyman в Пон 11 кві, 2016 15:41, всього редагувалось 1 раз.
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 11 кві, 2016 15:41

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

flyman написав:прикинь, якщо іти на пенсію в 65, то я ще навіть не доплив до екватора
отакои... А казалось шо тебе за 40...
yura_
1

Подякував: 1060 раз.
Подякували: 1314 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 11 кві, 2016 15:42

yura_ написав:
  flyman написав:прикинь, якщо іти на пенсію в 65, то я ще навіть не доплив до екватора
отакои... А казалось шо тебе за 40...

я рахував по робочому стажу від 23р, не по загальному (в мене від 14 років)
п.с.
в Польщі зараз на пенсію в 67, але обіцяли знизити до 65, тому рахував 65
в Україні, навпаки мають підвищити до 65
flyman

Профіль

1
3
  #<1 ... 17711772177317741775 ... 6285>
Форум:
+ Додати