ПРОМІНВЕСТБАНК - режим ліквідації

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 15561557155815591560 ... 1934>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Опитування закінчилось Чет 07 вер, 2006 13:32

ПРОМІНВЕСТБАНК - режим ліквідації 2.9 5 386
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
27%
103
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
17%
66
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
19%
73
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
18%
70
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
19%
74
Всього голосів : 386
Повідомлення Додано: Чет 14 кві, 2016 21:24

Вкладчик1234 написав:
  budhhi написав:За что купил, за то и продал, бабское радио передало :D

Послушай женщину и сделай наоборот :)

Это Вы на Валерию Алексеевну намекаете ? :mrgreen:
SKM

Подякував: 43 раз.
Подякували: 65 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 14 кві, 2016 21:31

Prominvestbank написав:Козак-характерник
Доброго дня. Формулювання «по тарифним ПРОГРАМАМ (в множині)» використовується оскільки мова йде про декілька тарифних програм зазначених у повідомлені.
Ви дійсно праві, стосовно того, що тарифу «Картка здоров’я» не існує. «Картка здоров’я» - є ко-бренд програмою (офіційні умови на сайті за лінком: http://pib.com.ua/userfiles/file/promo_ ... vila_2.pdf), за якою передбачено надання знижок в торгівельній мережі аптек «АНЦ» та мережі лабораторій «Сінево» за умови розрахунку ко-бренд карткою. Частина такої знижки надається держателю ко-бренд картки Партнером у вигляді миттєвої знижки, а частина у вигляді повернення коштів від ПАТ «Промінвестбанк» за розрахунки «Картою здоров'я». Оформлення ко–бренд картки передбачено лише для поточних рахунків, які обслуговуються в рамках тарифних ПРОГРАМ «ПІБ все в одному Активний», «ПІБ все в одному Дохідний», «ПІБ все в одному Нова Пенсійна», «Перфект», «ПІБ все в одном Нєфтек» та інші. Також, в рамках деяких з програм, а саме: «ПІБ все в одному Активний», «ПІБ все в одному Дохідний», «ПІБ все в одному Нова Пенсійна», «Перфект», «ПІБ все в одном Нєфтек» було передбачено винагороду (кеш-бек) при безготівковому розрахунку за допомогою платіжних карток, які були емітовані в рамках цих тарифних програм (ко-бренд картка не є виключенням). У повідомлені про відміну -беку йде мова саме про кеш-бек передбачений цими тарифними програмами. Умови ко-бренд програми «Картка здоров’я» залишаються незмінними.

Я про те і кажу, що ви не чітко оперуєте термінами! А це дуже важливо в банківській справі! Глянемо в анали історії...

1 июня 2012 года Проминвестбанк внедрил новый, не имеющий аналогов на рынке Украины продукт – пакет услуг для частных клиентов «ПИБ: Всё в одном». В рамках пакету послуг банк випускає платіжну картку з тарифами + інші послуги і програми, в тому числі акційні.

Тобто маємо перший варіант терміну - пакет послуг!

Далі на сайті відносно того пакету послуг, бачимо використання інших термінів: тарифний пакет, тариф, тарифна програма.

І виходить, що слово "програма" використовується у зв'язці зі словом "кешбек" і "тариф", що вносить плутанину в тлумаченні новини, що з 01.04.2016 призупиняється нарахування кешбеку по тарифним ПРОГРАМАМ! В данному контексті слово "ПРОГРАМА" використовується відносно слова "тариф" чи "кешбек"? Адже, як ви вірно написали, що існує декілька програм кешбеку! Я сприйняв слово "ПРОГРАМА" саме у зв'язці зі словом "кешбек", а не "тариф", бо дивлюся в першоджерело!

П.С. І навіть, якщо йти за вашою логікою... Програма "Карта здоров'я" передбачає виплату кешбека? Передбачає. В новині же ви оголосили призупинення нарахування КЕШБЕКУ по пакетам послуг (ви використали термін "тарифам послуг"), не розділячи його на види. Тобто виходить, що кешбеку немає взагалі як такового! Ви ж з грошима маєте справу і повинні бути "буквоєдами"...))
Козак-характерник
2

Подякував: 2245 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 14 кві, 2016 21:36

SKM
Вообще нет, но её это тоже касается
А относительно ПИБа - только лимиты, повышенные в разы, могут как-то восстановить доверие.
Если после "собрания" лимиты не повысят - думаю дадут 2 недели "для приличия" типа "для восстановления деятельности" (или смотки удочек) и ВА перед майскими.
Тут уже "на слово" никто не поверит
Вкладчик1234
Форумчанин року

Заблокований
Подякував: 9350 раз.
Подякували: 4482 раз.

Профіль

3
2
3
Повідомлення Додано: Чет 14 кві, 2016 21:41

Козак-характерник написав:Я про те і кажу, що ви не чітко оперуєте термінами! А це дуже важливо в банківській справі! Глянемо в анали історії...

У Вас козаче неабиякі здіності до юриспонденції, Ви так і хочете втерти носа останьому рупору піпки :mrgreen:
Скупердяй

Подякував: 3 раз.
Подякували: 718 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 14 кві, 2016 21:51

Vorlon написав:Козак-характерник
Ждём сообщения, мол, это всё фигня - я всё равно не верю :roll:

Діло не у вірі.... Просто піпка може зробити мене тормозом із за того, що не вживає чітку термінологію! І так... досі не вірю! Бо вважаю, що представник може помилятися. Або навпаки має достовірну інфу, але не правильно донесеную відповідальними особами на сайті банку! То вимагаю внесення корректив в новину і чіткої термінології! Бо можу стати тормозом не по своїй волі...))
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 14 кві, 2016 21:57

Скупердяй написав:
  Козак-характерник написав:Я про те і кажу, що ви не чітко оперуєте термінами! А це дуже важливо в банківській справі! Глянемо в анали історії...

У Вас козаче неабиякі здіності до юриспонденції, Ви так і хочете втерти носа останьому рупору піпки :mrgreen:

Мене вчили на курсах підвищення кваліфікації (начальником хотіли зробити), що чиновник повинен бути "буквоєдом" в кращому розумінні цього слова....Але вільний дух козака не любить раболєпія ... тому я розпрощався з ними... Але тепер маючи досвід управління, можу виносити моск іншим насяльникам і злим совковим цьоцькам в держустановах..)) І в данному випадку слово "тариф" дотично до конкретних послуг в пакеті, тому він правильно і був названий пакетом послуг. Ще раз! Є пакет послуг, що включає: платіжну картку з тарифами+ інші послуги зі своїми тарифами + акційні і звичайні програми кешбеку. Стандартний кешбек 1% був зазначений в тарифах платіжної карти пакета послуг, а акційний "Карта здоров'я" оголошений на сайті. Було оголошено на сайті, що нарахування кешбеку призупинено в пакетах послуг (без градації)! Тобто слово "програма" пов'язано з кешбеком, а "тариф" з конкретною послугою в пакеті послуг! Але Пуйло хоч і вчив своїх рабів відокремлювати котлет і мух, то сам все намішав і викинув у сортир...))) То і у підлеглих аналогічний срач у москах...))
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Чет 14 кві, 2016 22:55, всього редагувалось 1 раз.
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 14 кві, 2016 22:06

Козак-характерник написав:
  Vorlon написав:Козак-характерник
Ждём сообщения, мол, это всё фигня - я всё равно не верю :roll:

Діло не у вірі.... Просто піпка може зробити мене тормозом із за того, що не вживає чітку термінологію!

Мене вчили на курсах підвищення кваліфікації (начальником хотіли зробити), що чиновник повинен бути "буквоєдом" в кращому розумінні цього слова....Але вільний дух козака не любить раболєпія ... тому я розпрощався з ними... Але тепер маючи досвід управління, можу виносити моск іншим насяльникам і злим совковим цьоцькам в держустановах..))

sens написав:
  budhhi написав:Появилась информация от источника что в ПроминвестБанк деньги заходят, есть надежда на улучшение ситуации

пока не сертификат , новых денег не начнут оформлять , ни копейки в этом банке не стоит держать . Иначе будите по капле выводить ежедневно свои килолитры :mrgreen:

я вынес из ПИБа 540 000 грн и 10 000 долларов за 3 месяца , например

budhhi написав:Глава правления Проминвестбанка покидает должность
http://delo.ua/finance/glava-pravlenija ... st-315404/

Возможно, новым председателем будет Кравец.
Аlександр

Заблокований
Подякував: 124 раз.
Подякували: 276 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 14 кві, 2016 22:44

Аlександр написав:Возможно, новым председателем будет Кравец.

Краще б Козака поставили, тут хоча б на форумі на одного захисника Піпки стало б більше :mrgreen:
Скупердяй

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 14 кві, 2016 22:58

Скупердяй написав:

Краще б Козака поставили, тут хоча б на форумі на одного захисника Піпки стало б більше :mrgreen:

Я їм розбійникам ще крадіжку 2% кешбека пєнсам на хлєбушек не простив.... )) То чого мені їх захищати? ))
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 14 кві, 2016 22:59

Козак-характерник написав:
  Скупердяй написав:

Я їм розбійникам ще крадіжку 2% кешбека пєнсам на хлєбушек не простив.... )) То чого мені їх захищати? ))

Ну так Ви б нам і собі зробилиб безналохові ойрові і долярові депо, кешбеки по 10% безлімітні, соц. курс :mrgreen:
Скупердяй

Профіль

#<1 ... 15561557155815591560 ... 1934>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор