|
Укрпромбанк не возвращает депозит |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви тем розділу Розміщення вільних коштів та активів.
Додано: Вів 14 лип, 2009 15:06
Цитата из Закона, который ВР собирается сегодня Принять ".... Національний банк України має право продовжити дію мораторію на строк до шести місяців після припинення діяльності тимчасового адміністратора.”;
-
Lyuca
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 14 лип, 2009 15:08
imam написав:Motorolla написав:І шо ж воно Вам,Імаме,дасть? В мого діда згоріло 150 000 радянських дерев"яних на книжці.Вже і дід,царство йому небісне,давно помер,а "гребаная"держава і дотепер ці гроші повинна
Лично я ,и другие тоже могу,т все свои обязательства буду списывать через суд 
О! Так це зовсім інша річ. Якщо у Вас є зобов"язання(кредит),то звичайно є химерна зацікавленність у ліквідації.Поясню чому химерна:бо в разі закриття банку всі його активи(а кредитний портфель є найбільшцінним активом любого банку,це вам не будинки,машинки тощо) будуть продані.В мене виникають певні сумніви щодо бажання нових власників ціих активів(хто б вони не були.(зазвичай це інвестбанкіри які проводять аудит та перепродають цей портфель далі))зробити Вам подарунок у вигляді дозвілу на несплату
-
Motorolla
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 14 лип, 2009 15:10
только после перепродажи монет - надо будет еще и налог заплатить. 
-
Шустрый
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 14 лип, 2009 15:19
Вот это будет подлянка!
После того, что мы написали КАЖДОМУ депутату, принять такой закон- подлость.
ПО поводу 21 или 22 собираться.
Это известная мулька, еще из совдеповских времен-
21 еще рано, а 22 уже поздно.
Помню, я так бронировала билеты в Ленинград...
Так что в идеале надо быть с 21 по 22.
Но где?
Мне кажется виновника торжества кабмин и нбу.
-
Elelja
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 14 лип, 2009 15:35
Тут пишут, что протестовать бессмысленно, а я думаю это надо делать вспомните Аргентину как там народ вышел и покрашил банки которые не отдали депозиты,они их просто СПАЛИЛИ и никто ни кого не посадил,а мы боимся всего на свете и по-этому нас имеют все чиновники ,судьи,НБУ , Юля и ВСЕ кому не лень.И если мы не выйдем нас будут иметь ПОЖИЗНЕННО.
-
Ruslan2453
-
-
- Подякував: 17 раз.
- Подякували: 211 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 14 лип, 2009 15:43
неправильный закон, им надо сразу лет на сто продлить мораторий пока все вкладчики не помрут своей смертью и возвращать вклады будет некому!
-
azzazell
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 14 лип, 2009 15:59
Ruslan2453 написав:Тут пишут, что протестовать бессмысленно, а я думаю это надо делать вспомните Аргентину как там народ вышел и покрашил банки которые не отдали депозиты,они их просто СПАЛИЛИ и никто ни кого не посадил,а мы боимся всего на свете и по-этому нас имеют все чиновники ,судьи,НБУ , Юля и ВСЕ кому не лень.И если мы не выйдем нас будут иметь ПОЖИЗНЕННО.
Если бы Ленин призывалк перевороту и прочим активным действиям на подобных форумах, в газетах, на митингах, то ему бы не позволили сделать этого никогда.
-
viktorzvv
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 14 лип, 2009 16:01
Подскажите,пожалуйста, ФИО кто звонил и контактную информацию. Спасибо.nasa18
-
KPO465
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 14 лип, 2009 16:33
Зкажите, а кому-то вообще удавалось свой депозит продать с дисконтом?
-
pa3op
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 14 лип, 2009 16:40
ИСТИНА! Где делись ВАши призывы к объединению? Я их видела вчера, а сегодня уже не вижу? Их что- удалили????
Угу. Модер сказав, що так багато однакових повідомлень - це спам, відключив зранку від форуму, чекаючи, що я подзвоню, а кой-де, висять, дивилась - люди абсолютно не відреагували. У Укргазбанкі рекап-ному гарні новини - люди радіють, що їм вклади повертають. Пропоную, в кого є порох в пороховницях порозміщати в коменти різних статейтей і видавництв, інтернет видань від імені пошти . Це там де реестрація: Логин: ukr_problem_bank @ bigmir.net (все злитно, без пробілів - тут захист) ]ЗВЕРНЕННЯ ДО ОБДУРЕНИХ ВКЛАДНИКІВ БАНКІВ УКРАЇНИ ! На данний момент: В ЕКОНОМІЦІ ДЕРЖАВИ ПОВНА ДІРКА ! КОЛЕГИ З ІНШИХ ФЇН УСТАНОВ, ЩО, ЯК І МИ, ОПИНИЛИСЬ В СКРУТНОМУ СТАНОВИЩЇ, МИ, ВКЛАДНИКИ "УРКАПРОМБАНКУ", ЗАКЛИКАЄМО ВАС - ОБ"ЄДНАЄМОСЬ І ДАМО СЕРЙОЗНИЙ НАПОР І ВІДСІЧ СИСТЕМІ ГРАБУНКУ ! ! ! АБО СХАВАЄМ ? ? ? В нас у перших 21.07.2009 року закінчується в банкі, мораторій на повернення вкладів, ВОРИ ВИГРЕБЛИ КОРЕСПОНДЕНТСЬКІ РАХУНКИ до копійки. Якщо і 21.07.2009 року ми промовчим і ковтнем ЇХНІ ЧЕРГОВІ ЦЯЦЯНКИ, тоді вважаємо НАШ БІЙ ПРОГРАНИМ СИСТЕМІ КОРУМПОВАНОЇ ВЛАДИ і наші гроші підуть в їх кишені і небуття.
МОЛОДЬ і ПЕНСІОНЕРИ, ІНОГОРОДНІ І ЛІНИВІ ! ЛЮДИ !!! МИ - ПІДДОСЛІДНІ МИШКИ В РУКАХ БАНДИТІВ ! ! ! ? ТАК ! ПІВ РОКУ, ми прикладали всіх зусиль і методів повернути НАШІ вклади. МИ зрозуміли одне: СИСТЕМА - НЕПЕРЕБОРНА ( РУКА РУКУ МИЄ ). ЯКЩО ЗАРАЗ В ПЕРШУ ВИРІШАЛЬНУ БИТВУ ЗМОВЧИМО - ПРО ВКЛАДИ ЗАБУДЬТЕ ! ! ! МИ ПРОСИМО ВАС ПІДТРИМАТИ НАШУ АКЦІЮ 21. 07. 09 біля ЦВ " УКРПРОМБАНКУ" на бульв. Л. УКРАЇНКИ 26 . Початок о 10. 00 !!!!
Вимагаємо від Кабінету Міністрів виділити гроші на повернення депозитів!
Хан Коломойський повинен повернути банку нашу власність!
Бездарну Тимчасову адміністрацію - на мило!
В Укрпроме первом из банков с ВА заканчивается мораторий и на нас отрабатывается схема работы с обманутыми вкладчиками. Вкладчики Надр и других банков с ВА приходите тоже, через пару недель окончание моратория коснется и вас! По одному с нами разделаться гораздо проще, а если нас сразу будет много, может это заставит власть задуматься и действовать оперативнее!
В мене теж є до Віталія та інших хто ходив до ТА питання:
що ж я напрасно мучилась, готувала на чтв. Запитання до ТА і ніхто ні слова не відповів, або не спитали нічого?
Я розумію, що в світлі останніх подій, писав Віталій, там і питати вже не було про що, але хоч коротко, як в минулий раз, можна було б нам відповісти.
-
Istina
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему