Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Ой+ написав:Win32 Не знаю чи всім така пропозиція, але до діючих ставок пропонують надбавку залежно від терміну на 3-4% в грн (23-25% в підсумку). Запрошували у відділення де обіцяли все розказати. Акція до кінця травня. На сайті не бачу нічого. В принципі цікаво, але пізніше.
Ой+ написав:Win32 Не знаю чи всім така пропозиція, але до діючих ставок пропонують надбавку залежно від терміну на 3-4% в грн (23-25% в підсумку). Запрошували у відділення де обіцяли все розказати. Акція до кінця травня. На сайті не бачу нічого. В принципі цікаво, але пізніше.
раньше было отделение в МАФе возле выхода из метро Позняки ( Киев ) , а теперь в нормальном помещении на 1ом этаже жилого дома в 5 минутах ходьбы от метро
Win32 Та ні, мені на Прикарпатті. Індивідуальних умов не треба, хоча раніше часто ідея додавала поверх депозиту ще якісь плюшки додатковою угодою,а зараз особливо цікаво, бо "індіанця" виганяють з резервації низькою пайкою.
Ой+ написав:Win32 Та ні, мені на Прикарпатті. Індивідуальних умов не треба, хоча раніше часто ідея додавала поверх депозиту ще якісь плюшки додатковою угодою,а зараз особливо цікаво, бо "індіанця" виганяють з резервації низькою пайкою.
Щось протиріччя оце виділене не зрозумів. То вам не треба чи таки цікаво?
Win32 Цікава типова додаткова угода яка не протирічить умовам ФГВ. А індіанець приватівський (до речі також з двома додатковими угодами), недавно вже поповнював ідейні стовби зроблені раніше під 26%, а сума поповнень практично необмежена.
Скупердяй написав:У них ще так само в договорах вказується строк депо 36 місяців?
Місяці вказують, але на практиці не йде на понижену ставку, а лонгується під поточний % на такий же термін. Скоріше всього офіційно тривалий термін покращує статистику банку і зменшує відрахування.
Через 4 дня заканчивается последний мой депозит в Идее. Ну не интересно мне с ней. А тут и срок карты заканчивается в конце месяца. В ИБ уже смотрю две светятся старая и новая не активная. А делать вроде в банке пока не чего. Да и не просил я их перевыпускать и куда её, еще и деньги за неё захотят.
Win32 написав:pavyak Ви хвастаєтесь чи жалієтесь? Зателефонуйте у відділення і вам все вирішать.
А чего тут хвастаться. Пока рано. Вот с Хрещатика за месяц до ВА вышел и с ПИБом расстался тут можно и похвастаться. Вот закончу с депозитом там и позвоним.