Кількість українців у Польщі вже просто приголомшує. Я пишу ці рядки з Вроцлава, де це, мабуть, особливо відчутно. Хоч якби я писав їх з Варшави, Кракова, Любліна або Ряшева, то так само міг би вжити це словосполучення. Можливо, у Ґданську, Щеціні чи Познані це відчутно меншою мірою. Але й там це дуже навіть відчутно.
Це, безумовно, цілком чіткий індикатор – передусім того, що сотні тисяч українців не вірять у можливість змінювати свою країну і воліють переїхати до такої, де, на їхній погляд, уже нічого змінювати не треба. Слід натомість лише пристосуватися до її обставин і зачепитись у ній по змозі надовше. В ідеалі назавжди.
Я написав «сотні тисяч українців не вірять»? Насправді не вірять десятки мільйонів українців. А сотні тисяч із них – це ті, які свою зневіру трансформували у виїзд саме до Польщі
тепер разом із демографічною ситуацією, розглядаєм міграційну і робим проекцію на ринок нерухомості
Пора б уже всім нам критично переглянути замацану Симоненківську цитату про те, що «можна все на світі вибирати, сину, // вибрати не можна тільки батьківщину». Теперішні українські матері (яких мільйони) скажуть синові дещо цілком протилежне. Якраз її, батьківщину, ще тільки й можна, дитинко, вибрати. Позаяк усі інші вибори – місцеві, парламентські та президентські – нічим добрим для нас не закінчуються.
Востаннє редагувалось flyman в П'ят 15 кві, 2016 10:06, всього редагувалось 1 раз.
flyman написав:тепер разом із демографічною ситуацією, розглядаєм міграційну і робим проекцію на ринок нерухомості
Флаймен, поясни нам: навіщо рагулі скупляють цоколі під Києвом, якщо такі погані перспективи??? Вони що - зовсім дур_ні?
flyman написав:от мило із Бучі прийшло: "Офіси з окремою вхідною групою від 9000 грн/м2" так що рано цоколь зливати
Ти хочеш "злити" цоколь не за 75% інвестованого, а за 50%???? _________________
Щодо "безпечності" газобалонного обладнання на автомобілях. Є тут один тупуватий мажор-мульйонер, що стверджував про негорючість метану-пропану((((( Для нього інформація:
1 человек погиб и 4 госпитализированы из-за взрыва автомобиля в поселке Новоалексеевка (Херсонская область) 14 апреля. Предварительная причина взрыва - неисправность газобаллонного оборудования в автомобиле.
Преимущество аренды - "перехала робота" "перезжает и жильё?
Добрый день, сниму комнату для себя, на длительный период. Бюджет до 3000 грн., с КУ. Ищу новое жилье в связи с переездом компании в которой работаю, сейчас живу в районе Борщаговки, и добираться нужно будет в будущем порядка 2 часов. О себе: Много времени провожу на работе. Чистоту и своевременную оплату гарантирую. Важно: Чистая и в хорошем состоянии. Под ключ. Расположение, не далеко от метро, интересует исключительно зеленая ветка (Печерск-Позняки). Буду благодарен за любой совет.
. Дело флаймена - живёт и процветает (аренда комнаты возле метро).