|
Байки про банки і не тільки.... |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Вів 14 лип, 2009 14:30
steven написав:Арамат написав:steven написав:АраматЗгоден, 20-25% токсичності - це не тільки ОТП, хоча цей банк - унікальний. Почекаємо пару тижнів, будуть "аналізи від хвельдшера" за 2 квартал.
Stevene ! Пiдкажiть , будь ласка , чим вiн унiкальний - тим , що в нього бiльше , чи , навпаки , менше , анiж у iнших ? 
На тему унікальності ОТП у мене була дискусія з Koss на гілці ОТП місяців три-чотири тому. По суті - це іпотечний банк, а більше, чи меньше ніж у інших - скакати важко. Думаю, 20% проблемних кредитів - "нормальна" цифра на сьогодні. 
Підтримую....і додам , що 20%-це просто мінімум у тестуванні наших пацієнтів на ЩИРІСТЬ.. 
-
квестор
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 394 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 14 лип, 2009 14:33
petra1000 написав:квестор написав:kutuz .... Логічно....але ризик існує. ....тому поспостерігаємо....за операцією " порятунок рядового ПУМба" з балкону.. 
Квесторе доброго дня! Вчера на меня напала информация, что в ОТП медленно , но уверенно наступает Жо  па... Токсичные кредиты типа реструктуризируются повторно, а их уровень достигает чуть ли не четвертую часть всех выданных кредитов. Проверить эту инфу я не могу..... Поэтому хотелось бы прочитать то, что Вы знаете!
Токсичные кредиты вообще не реструктуризируют т.к. в этом нет никакого смысла. Массаж сердца делают тем кого можно спасти.
Повторная реструктуризация имеет место быть т.к. появляются новые продукты по реструктуризации. Например если полгода назад кто-то реструктуризировался в аннуитет, а теперь захотел реструктирузироваться в гривну - на здоровье. А если завтра захочет пролонгацию, то тоже на здоровье. Так что даже десять повторных реструктуризаций это не повод для пессимизма.
-
koss
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 14 лип, 2009 14:34
квестор написав: Підтримую....і додам , що 20%-це просто мінімум у тестуванні наших пацієнтів на ЩИРІСТЬ.. 
Квесторе! В ОТП Укр ....все плохо? Или еще нет?
Востаннє редагувалось petra1000 в Вів 14 лип, 2009 16:51, всього редагувалось 1 раз.
-
petra1000
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 14 лип, 2009 14:49
petra1000 написав:квестор написав: Підтримую....і додам , що 20%-це просто мінімум у тестуванні наших пацієнтів на ЩИРІСТЬ.. 
Квесторе! В ОТП Укр ....ОПА как у Глюкозы? Или еще нет?
...не знаю, що таке "Глюкоза" і її ОПА
... але пацієнт ОТП перебуває у палаті №В..."слабенькі"..
..нагадаю, що європейський "донор" (ЄБРР) днями поставив "мамі" крапельницю....бо, шкода "маму" і "діточок" її кволеньких... 
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 14 лип, 2009 16:50
квестор написав:.... але пацієнт ОТП перебуває у палаті №В..."слабенькі".. ..нагадаю, що європейський "донор" (ЄБРР) днями поставив "мамі" крапельницю....бо, шкода "маму" і "діточок" її кволеньких... 
Вот-вот!
Именно помощь ЕБРР на 200 лимонов ЕВРО насколько значительна? Не маловато ли на всех?
И цитируя ВАС: "бо, шкода "маму" і "діточок" її кволеньких." - не кажется ли Вам, что будущее ОТП такое же как и нашего ПРИВАТА?
Я имею ввиду то, что "капельницу" покровители всегда поставят.
-
petra1000
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 14 лип, 2009 16:54
квестор написав:...не знаю, що таке "Глюкоза" і її ОПА :
Я про песню:
"Танцуй Россия ( ВТБ, ПИБ, Сбер) и плач Европа (австрийцы и венгры)"
-
petra1000
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 14 лип, 2009 17:44
"Нельзя назвать хорошим бизнес, при котором осознается возможность потери капитала в обмен всего лишь на 1 или 2% дополнительной годовой доходности" Б.Грэхем "Разумный инвестор"
Ув. Квестор, так может исходя из болезненности пациентов "осознается возможность потери капитала" при всякой (любой) инвестиции (или просто хранения)?
-
Тор
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 14 лип, 2009 18:11
Резервы это и есть осознование возможности потери капитала. Где есть резервы там есть "осознавание".
-
koss
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 14 лип, 2009 18:31
Квестор будте добры на ветке обсуждения Укрпромбанка уже давно нет никакой реальной информации одни эмоции, может тут найдётся кто нибудь из более неменее информированных товарищей? Есть ли у банка хоть какието шансы вернуть активы непонятно как ушедшие Привату.
-
Киевлянин
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 14 лип, 2009 19:30
petra1000 написав:квестор написав:.... але пацієнт ОТП перебуває у палаті №В..."слабенькі".. ..нагадаю, що європейський "донор" (ЄБРР) днями поставив "мамі" крапельницю....бо, шкода "маму" і "діточок" її кволеньких... 
Вот-вот! Именно помощь ЕБРР на 200 лимонов ЕВРО насколько значительна? Не маловато ли на всех? И цитируя ВАС: "бо, шкода "маму" і "діточок" її кволеньких." - не кажется ли Вам, что будущее ОТП такое же как и нашего ПРИВАТА? Я имею ввиду то, что "капельницу" покровители всегда поставят.
1)...ну крім цього траншу мова ще була про придбання акцій на 20млн.євро ...і не потрібно забувати, що уряд теж пристойно "заливав"...
2)...можливо..
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-