|
|
Re: Платинум Банка можна дещо написати нецензурне на адресу захисників святого банку, який не віддавав баксики і розказував казочки про вимоги нацанку(які ще й себе борцунами за народне благо вважають і порядними людьми та ще й верещать щодо бану "падлюк", які сміють вимагати виконання договорів)?
chipmunk, да всё давно понятно насчет этих валютных НЕвыплат и НЕчёткого выполнения договоров. Я с этим, например, согласен.
Только стократное упоминание этого не приносит никакой пользы ни клиентам ни самому банку. И давно уже воспринимается неадекватно на ветке. Придумайте шото новенькое ПС. Кстати, анархисты, кажись, по определению не могут быть святыми. Вернее, им просто на это пофиг Сhipmunk, чому так....тихенько?
Ось за пару тижнів появиться звітність Платини за 1 квартал 2016 року і.....можна буде більш предметно оцінити ризики. А з валютою.....так це був лише один скелет.....в шафі.
clientage я все ж вважаю що будь-який захист цієї банки - зло, а боротьба з нею - добро, нехай це буде й мільярдний боянізм;) тому що я чудово пам'ятаю заяви типу "ми не відмовляємось віддати вклад, ми готові миттєво віддати в гривні по курсу нацбанку", "ми не можемо дати документ про відмову віддати вклад у валюті", "ми не можемо замовити Вам валюту у сумц менше 20тис дол., а Вашу тисячу віддамо за наявності у касі, при цьому нам дають макс. 200 дол на відділеня, а по нашому курсу ніхто не здає(курс спецом поставлений 19/20грн при курсі НБУ 22 і обмінках мін 24)"
при цьому баксів "не було" доки я не отримав відповідь на скаргу нацбанку, зразу ж десь з'явились 800 дол;))) так, звичайно, повторення набридло, але що робити? піди розстріляти кілька відділень? я вважаю це буде абсолютно нормальна поведінка, а не вбивство невинних пусєчків-співробітників... однак на жаль це поки що незаконно, хоча імхо невидача банком грошей клієнта повинна позбавляти будь-яких прав і свобод власників, манажменту та співробітників банку... Сhipmunk, щось у Вас песимістичні настрої.
Працюючи з БС Неньки потрібно бути готовим до любих сюрпризів. Благо Фонд страхує до 200000 грн. А помилки власників Платини відомі. Вони недооцінили кризових явищ в економіці України. Валютні пасиви фізиків умикнули і не змогли їх повернути в валюті взад щоб роздати фізикам. Ну а ще ж взвалили на себе валютні пасиви Фінбанку. Тому така ситуація з валютою могла бути цілком прогнозованою.
Re: Платинум БанкСнимаю шляпу. Я хорошо Вас понимаю, понимаю Ваше неудовлетворение (мягко сказано Но Вы должны и помнить, шо НИКАГДА... понимаете - НИ-КАХ-ДА эта банка не была предназначена для инвалюты. Только гонорлыви проныры-гусары могут держать (и держат!) здесь валюту. Ну банка такая -- ПтБ Я инвалюту здесь не держал никогда. А грн максимум 5-6 десяточек на лыжах, щас 2+1 десятка, вот в декабре типавернулся по дивер-и. К банке отношусь настороженно. Никому из друзей особо её не советую, сам варюсь на свой страх и риск А постоянный фон всепропальщиков просто мешает мне услышать настоящий пульс пациЕнта
Мудро. В свій час Платина через депо нормально конвертила гривню в валюту.Так що в кого ці суми зависли....то й не так образливо.
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||