Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Скупердяй написав:Що пора вже пакувату чумудани і виходити з цього банкстера по валюті?
Ще рано! Я європейського індейця від вуйка Бєні закинув до бразерів під 13% налохових до грудня! Може до того часу новий індейський пікнік забацяють...))
Був у відділенні на днях. Якщо гривня в касі готівочкою....радили більше 20000 замовляти...або через персонального менеджера....або тушкою в відділенні. Ну і валюта....тут лише по замовленню...за день до видачі.
Выдали сегодня валюту, 1400 евро. Депозит действовал до 17.04, 12.04 позвонила менеджер из отделения и осведомилась, буду ли я забирать депо или его часть. Узнав, что часть я буду забирать, сказала набрать ее в пятницу, 15 апреля и заказать нужную сумму, правда в пятницу утром сама и позвонила. Уточнила, что подойти надо в понедельник к 14:00, я пришел чуть раньше и как раз при мне была инкассация.
К концу месяца заберу у них еще 3500 евро, посмотрим как эти отдадут, их перенесем на пикничок в Михайловский, а оставленный в А-банке столбик заново пополним осенью.
Буду вдячний за колнсультацію. 1. З валютної квд А-банку можна зняти валюту в касі Привату? 2. Замовляти обовязково валюту для каси А-банку, які є веріанти для замовлення в касі А-банку?