Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
clientage написав:А мне понравилось, из 15-20 проблем с 2011г именно через Запрос я не смог решить ну штуки две.
А мне не понравилось. Из ~10 проблем с 2014 не удалось решить ни одной. Последний ответ позабавил: "пЫрсональный" манагер посоветовала написать в МАБе, т.к. "я не могу, а у них будет быстрее", а МАБо-бот ответил "обращайтесь в отделение". Я долго.... смеялся... Д.Б-ь
Мобильный клиент теперь парсит код подтверждения из СМС и сам вставляет в полу поле ввода - это очень удобно. После последних обновлений приложение после операции вылетает - ( Сделали код 4 цифры.
Квесторе_поверніться написав:Це в принципі нормально....господарка Московії в кризі....потрібно краще резервуватися....звідси і збитки.
Нормально? Резерви, хочь i добре якщо вони сформованi, свiдчять про поганнi активи що нi як не добре. Але чим тi збитки покривать, пiсля резервування?
Ви багато питаете гусарiв про те, як вони заробляють, але чомусь не питаете чим заробляють Сбер, ВТБ, Альфа. Тобто в мене пiдозра, Квесторе, що Ви насправдi агент русобанкiв - жодного незручного питання в iх бiк.
Квесторе_поверніться написав:Це в принципі нормально....господарка Московії в кризі....потрібно краще резервуватися....звідси і збитки.
Нормально? Резерви, хочь i добре якщо вони сформованi, свiдчять про поганнi активи що нi як не добре. Але чим тi збитки покривать, пiсля резервування?
Ви багато питаете гусарiв про те, як вони заробляють, але чомусь не питаете чим заробляють Сбер, ВТБ, Альфа. Тобто в мене пiдозра, Квесторе, що Ви насправдi агент русобанкiв - жодного незручного питання в iх бiк.
Квесторе, доброго Вам дня.
І Вам доброго. З мене поганий агент. Ця інфо http://gazeta.dt.ua/finances/ne-zarahovani-zviti-_.html багато в чому знімає незручні запитання по Альфі, ВТБ і Сбері. І є на чому вони заробляють. А ось по ПІПці....запитання лишаються відкриті.