clientage написав:Очень даже может быть! НО это может касаться карт типа Тревел, а вот Друзей наврядли С Трастом низзя быть доверчивим ни на капилюшку. Точно нужен ребрендинг. Жувиленд -- в самый раз
clientage написав:Очень даже может быть! НО это может касаться карт типа Тревел, а вот Друзей наврядли С Трастом низзя быть доверчивим ни на капилюшку. Точно нужен ребрендинг. Жувиленд -- в самый раз
..дуже гаряча линия каже що зміни стосуються для нових клієнтів , які оформлять КК...для старих договорів все залишається як і було....правда чи пальцем в небо ?
velvetя хотів скарбничку поповнити, а вони її заблокували, от і витягнув, що було треба було комунальні платежі здійснити. ще й "попав" на несанкціонований овердрафт думаю як може бути несанкціонований овердрафт, коли кредитний ліміт встановлено 0,00 ₴ весело
d_12 написав:я хотів скарбничку поповнити, а вони її заблокували, от і витягнув, що було треба було комунальні платежі здійснити.ще й "попав" на несанкціонований овердрафт думаю як може бути несанкціонований овердрафт, коли кредитний ліміт встановлено 0,00 ₴весело
d_12 написав:velvetя хотів скарбничку поповнити, а вони її заблокували, от і витягнув, що було треба було комунальні платежі здійснити. ще й "попав" на несанкціонований овердрафт думаю як може бути несанкціонований овердрафт, коли кредитний ліміт встановлено 0,00 ₴ весело
На то он и несанкционированный, раз появляется без разрешения банки.
4 марта 2016 года Фидобанк В нарушение требования статьи 14.10 закона Украины о платежных системах украл у своих клиентов деньги, которые отказывается вернуть до сих пор.