KIM30 написав:До цього часу страхувався в ТАС. Щойно подзвонив, щоб взнати вартість нового поліса. Сказали 605 грн. Зайшов на Фідомаркет, заніс свої дані. Вибило вартість автоцивілки від 3-ї страхових: 308-324 грн. В 2 рази ціна відрізняється!
Сегодня брал в Провидной - 324 грн. Хотя через Фидомаркет удобно придумали конечно...
Якийсь проект курує... теж мобільно... стаціонарного місця де її можна побачити немає. Це пані Наталія так казала... я особливо в нюанси не занурювався...
Європейський потяг рухається як експрес...)) Подзвонив на 593. Вже гроші на депозитних рахунках і 2021грн. на єврофантастик зарахували...)) Круть! Всі стрибаємо у євровагон!
KIM30 написав:До цього часу страхувався в ТАС. Щойно подзвонив, щоб взнати вартість нового поліса. Сказали 605 грн. Зайшов на Фідомаркет, заніс свої дані. Вибило вартість автоцивілки від 3-ї страхових: 308-324 грн. В 2 рази ціна відрізняється!
Сегодня брал в Провидной - 324 грн. Хотя через Фидомаркет удобно придумали конечно...
Цікаво, а чого ТАС стільки дере? я в них постійний клієнт. А вони редіски.. А яке у Вас місто?
Козак-характерник написав:Але за плюшками я згодний навіть на пошту ходити...))
Скрута. Даже совковые тетки уже не помеха.
Я ж не сам туди ходжу, а з провожатими...)) То з пані Валерією, тепер з пані Наталією...А от Михалич, провожатих не виділяє! Тому я без склада ходжу.
П.С. Жах, що совок з панянками зробив і робить з деяких по інерції....перетворюються на мегер...злих і не файних! Пару днів тому на пошті по Мартовича лист отримував... там жах! Як у совок повернувся... Їх начебто одним приладом зробили...навіть молодих..і один майстер-ломастер...)) Папа Карло... або дєда Лєнін у Фінському розливі...брррр...Навіть таке файне місто як Львів комуняки попортили! Комуняку на гіляку!
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Вів 26 кві, 2016 19:19, всього редагувалось 3 разів.
Haza написав:1. Замовив сьогодні ПФ+. В банкінгу вже видно рахунок. Його можна поповнювати чи краще дочекатися картки? 2. Реквізити поповнення ПФ+ з іншого банку стандартні чи з викрутасами через транзитник?
Можно. Даже в ФМ. С СЭП надо осторожно. К примеру СЭП через изю облагается штрафом в 0.75%
4 марта 2016 года Фидобанк В нарушение требования статьи 14.10 закона Украины о платежных системах украл у своих клиентов деньги, которые отказывается вернуть до сих пор.
Козак-характерник написав:Але за плюшками я згодний навіть на пошту ходити...))
Скрута. Даже совковые тетки уже не помеха.
Я ж не сам туди ходжу, а з провожатими...)) То з пані Валерією, тепер з пані Наталією...А от Михалич, провожатих не виділяє! Тому я без склада ходжу.
П.С. Жах, що совок з панянками зробив і робить з деяких по інерції....перетворюються на мегер...злих і не файних! Пару днів тому на пошті по Мартовича лист отримував... там жах! Як у совок повернувся... Їх начебто одним приладом зробили...навіть молодих..і один майстер-ломастер...)) Папа Карло... або дєда Лєнін у Фінському розливі...брррр...Навіть таке файне місто як Львів комуняки попортили! Комуняку на гіляку!
А у нас, в одном из областных центров ЮВ Украины, на почте принимает очень прекрасная и красивая девушка: все правильно, быстро. Сегодня, Казак, я совершил аналогичные операции. Правда, просил куратора сообщить ей о своем приходе. И не в тему. Видел, чел. сегодня подошел к банкомату ФиКа и давай карту пхать.))) Но железная машина не захотела кормиться. Мужик расстроился и ругнувшись, пошел к стоящей рядом приватовской технике.
Козак-характерник написав:Європейський потяг рухається як експрес...)) Подзвонив на 593. Вже гроші на депозитних рахунках і 2021грн. на єврофантастик зарахували...)) Круть! Всі стрибаємо у євровагон!
Дак я не понял - с Феди геть? Опять сидеть и отменять пролонгацию у Феди?:-)