|
ПриватБанк (2010 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Сер 27 кві, 2016 13:04
PrivatBank написав: serhiyko написав:PrivatBank, можна й мені надати відповідального спеціаліста, бо у вашому чаті всі безвідповідальні. 14.12.2015 о 13:51 було подано заявку на повернення коштів у зв'язку з порушенням п. 5.9.2 правил Мастеркард. Всі терміни розгляду пройшли, а результат відсутній. Заздалегідь дякую!
serhiyko, уточніть, будь ласка, в особисті повідомлення номер заявки. Заздалегідь дякую! З повагою, Аліна. ПриватБанк
Відписав у ПП номер заявки.
-
serhiyko
-
-
- Подякував: 458 раз.
- Подякували: 11 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 27 кві, 2016 13:05
PrivatBank а чи можна відкрити доларовий приватвклад з тимчасового рахунку, на який падає валюта після відмови від пролонгації та чи є тут коміс?
-
chipmunk
-
-
- Подякував: 572 раз.
- Подякували: 590 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 27 кві, 2016 13:15
mowian написав:Привет всем, кто знает почему с форума поуберали почти все проблемные банки, я хотел почитать что с банком "Форум", но я его не нашёл в списках, и ещё многих не нашёл, там же людям есть о чём поговорить. Зачем такое сделали?
На титульной странице темы под заголовком "Обслуговування в українських банках" есть окошечко, в котором желтыми буквами написано "быстрый переход в тему банка". Возможно, так лучше, чем искать по всем страницам темы нужный Вам банк.
-
acsir
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 79 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 27 кві, 2016 13:21
chipmunk написав:PrivatBank а чи можна відкрити доларовий приватвклад з тимчасового рахунку, на який падає валюта після відмови від пролонгації та чи є тут коміс?
chipmunk, якщо кнопка "Відмова від продовження" була активована через Приват24 - кошти з вкладу будуть перераховані на карту, яку Ви вказали при активації кнопки "Відмова від продовження". Після чого Ви можете відкрити новий вклад з карти. Комісія стягується, згідно тарифів карти. Переказ коштів з картки «Універсальна», елітної картки, поточного рахунку фізичної особи, віртуального рахунку, інтернет-карти і вкладу «До запитання» на «Приват-вклад» 1% від суми, з карти для виплат - безкоштовно. З повагою, Аліна. ПриватБанк
-
PrivatBank
-
-
- Заблокований
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 433 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 27 кві, 2016 13:32
ПервыйЯк ще ясніше пояснити фразу - "Поповніть готівкою Приват-Вклад"? 
-
V2
-
4
-
- Подякував: 299 раз.
- Подякували: 1370 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 27 кві, 2016 13:43
PrivatBank написав:якщо кнопка "Відмова від продовження" була активована через Приват24 - кошти з вкладу будуть перераховані на карту, яку Ви вказали при активації кнопки "Відмова від продовження".
ні, вклад буду розривати у відділенні(бо там відкривав).
-
chipmunk
-
-
- Подякував: 572 раз.
- Подякували: 590 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 27 кві, 2016 13:43
Добрый день всем.
У меня вот интересная ситуация, не знаю что делать, есть некоторая сумма денег, которую хотел бы я пристроить на депозит, но (кроме надёжности банка и всего такого) очень меня интересует такой момент - я слышал, что принят какой-то закон, который обязывает банки сообщать налоговою о полученных процентах с депозита, а я получаю хорошую субсидию, на оплату комунальных (примерно 800 грн), я считал, что с моей суммы будет примерно 600 грн в месяц процентами, банк сообщит об этом органы и мне срежут на какую-то часть субсидию. Там сложная процедура обсчёта, но я в ней разобрался и выяснил, что мне срежут из-за процентов 600 грн. примерно 100 грн. субсидии. Печально это, сначала налог ввели, а теперь ещё и это.
-
mowian
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 9 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 27 кві, 2016 13:48
ol_zy Дружина сама поповнювала свій. Я лише здійснював он-лайн підтримку 
-
V2
-
4
-
- Подякував: 299 раз.
- Подякували: 1370 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 27 кві, 2016 13:57
chipmunk написав: PrivatBank написав:якщо кнопка "Відмова від продовження" була активована через Приват24 - кошти з вкладу будуть перераховані на карту, яку Ви вказали при активації кнопки "Відмова від продовження".
ні, вклад буду розривати у відділенні(бо там відкривав).
chipmunk, депозит буде знаходиться в стані "розірваний", кошти будуть доступні до виплати при Вашому зверненні до відділення. У цьому випадку Ви можете отримати кошти за своїм депозитом тільки через касу відділення банку, після чого відкрити новий вклад у відділенні банку або віддалено. З повагою, Аліна. ПриватБанк
-
PrivatBank
-
-
- Заблокований
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 433 раз.
-
-
Профіль
-
-