Банк работает стабильно и надежно, однако, мы выслушаем все замечания, которые вы считаете важными.
Указывайте дату, адрес (либо номер) отделения и кратко изложите причину, по которой вы обратились.
|
|
![]() Банк работает стабильно и надежно, однако, мы выслушаем все замечания, которые вы считаете важными.
Указывайте дату, адрес (либо номер) отделения и кратко изложите причину, по которой вы обратились.
![]() ![]() Востаннє редагувалось Понтифик в Пон 03 сер, 2009 21:22, всього редагувалось 1 раз.
![]()
Тут деякі пости пропадають безвісті, тому можу г-нопатріотам сказати шо забрав я вклад важкими трудами і не по 1200, а за 2 раза, причому сума була велика. Жаба нехай Вас давить, а працюю я тепер тільки з нормальними банками. Та шо Вам пояснювати, коли мозгів немає і люблять шоб на тобі їздили то прошу дуже...
![]()
ШАНОВНІ ФОРУМЧАНИ! ПОЧИТАЙТЕ ПОСТИ ЗА БЕРЕЗЕНЬ- ЧЕРВЕНЬ І ВИ ВСЕ ЗРОЗУМІЄТЕ. Г-БАНК НЕ ВИКОНАВ СВОЇХ ЗОБОВЯЗАНЬ ПЕРЕД МІЛЬЙОНАМИ ВКЛАДНИКІВ! А ТАКІ ЯК ЦЕЙ СУБЄКТ ОТРИМУЮТЬ БАБКИ ЗА ТЕ ШО ОДИ СПІВАЮТЬ НА ФОРУМАХ. ДО-РЕЧІ МОДЕРАТОР, ЧОМУ НЕ ЗАТИРАЄТЕ ПОВІДОМЛЕНЬ ЦЬОГО ФАЛОІМІТАТОРА? ЧОМУ ПРОПАДАЮТЬ ТІЛЬКИ ПРАВДИВІ ПОСТИ? ХОТІВ БИ Я ТЕБЕ ЗУСТРІТИ ОЛ. Я Б ТОБІ ПОКАЗАВ ХТО Є ХТО, ТИ Б МЕНЕ ШЕ ДОВГО ПАМЯТАВ І ТИХ ВКЛАДНИКІВ ЯКИХ НАДУРИЛИ В ЦЬОМУ ПАРШИВОМУ БАНКУ...
![]() Починайте читати пости десь зі сторінки 40. Прийдеться потрудитись переглянувши сторінок 100-150, але збережете свої гроші. Банк який не виконав своїх зобовязань перед мільйонами вкладників і нагло обдурив їх, неможе в один прекрасний день стати порядним.
До-речі, там є і мої пости. По них можна зробити висновок що я був одним з кинутих вкладників а ОЛ підхалімом і брехуном.
![]()
То типу колєги свого по роботі він запитав. Може того з ніком УГБ? ![]()
![]() Є ШЕ ТАКА ГІЛКА "УКРГАЗБАНК НЕ ВЕРНУЛ ДЕПОЗИТ". ТАМ ТЕЖ ДУЖЕ БАГАТО ЦІКАВОГО. ЧИТАЙТЕ ЛЮДИ, БЕРЕЖІТЬ СВОЇ ГРОШІ....
На тому все, буду прощатись, бо бачу шо вже всі нормальні люди свої кошти видерли і забули про той банк, а говорити про шось з підлабузниками не маю особливого бажання...
![]() Надёжный банк?Хороший банк?А этот хороший не собирается компенсировать то,чем пользовался БЕСПЛАТНО?(про моральный ущерб я и не заикаюсь
![]()
![]() УГБ
ноги моеї в цьому банку не буде і моїх знайомих теж а книгу скарг свою засуньте в одне місце як можливо глибше ми добре памятаемо ваші відповіді на наші звернення якщо ви думаете що після рекапіталізації буде краще і вас продадуть новому власнику ви помиляетесь який дурень вас купить?
|
|