Zajac написав:Я сейчас попробую юридическим языком: покупка - это, фактически, договор. О факте такого договора говорит чек (квитанция, расходная накладная и т.п.). Покупка была совершена, скажем, 20 апреля на сумму 2000 и денег на счету в этот момент - 4000 кредитных и 0,5 гривны "своих". Так за какие средства по факту была совершена покупка 20 апреля?
Та ось така парнографія, що за Ваші власні! Це маразм, але це факт. Це можна уявити так: картка має доступ до двох рахунків - Ваші та кредитні, бере спершу Ваші, потім кредитні До того ж коли Ви "кладете гроші на карту" - це означає що поповнюється рахунок з власними коштами, а потім по регламенту, якщо їх не витратили то вони йдуть на кредитний... Ні, я розумію і категорично підтримую Вашу логіку, дуже хотів би мати правильну карту без парнографії, навіть готовий заплатити за неї, але "маємо тещу маємо" Недоотриманий кешбек то звісно недобре, але через такі фокуси можна іноді й на коміси попасти, тож треба все знати...
3.5. Зарахування грошових коштів на Рахунок здійснюється:
Ничего не смущает, не?
Я поправил чуток пост В принципе, мона ВЕСЬ макумент то почитать. Вещь полезная Еще правила начисления КБ тож не помешают. Реклама рекламой, а док-ты док-ми
ПС. Кстати, Вы ж можете излить душу то и в оф. заяве в отделении. Миха ответит, обязательно. Правда мне он отвечал по 30-40дн., но ответы были аргументированными и по существу
Панове, ну що ви за ворожіння затіяли проти ночі? Чи MCC не той, чи кошти не ті, чи банк не такий... Пропоную пану Zajac в середу зателефонувати на гарячу лінію і: 1) попросити виписку; 2) попросити обґрунтувати відсутність кеш-беку. І от вже маючи офіційний документ і офіційну відповідь можна буде вже предметно щось обговорювати. А то тицяєте пальцем у небо та ще й з переходом на особистості. Не треба так.
clientage написав:Я поправил чуток пост В принципе, мона ВЕСЬ макумент то почитать. Вещь полезная Еще правила начисления КБ тож не помешают. Реклама рекламой, а док-ты док-ми
Да Вы не поверите - читал ВЕСЬ документ!
Однако версии о сроках проводки покупок в магазинах, Вами озвученной, я там так и не нашёл.
ПС. Кстати, Вы ж можете излить душу то и в оф. заяве в отделении.
Могу, но не хочу. Моя история - лишь реакция на замануху банки. Пример - как бывает и чего ожидать.
clientage написав:Я поправил чуток пост В принципе, мона ВЕСЬ макумент то почитать. Вещь полезная Еще правила начисления КБ тож не помешают. Реклама рекламой, а док-ты док-ми
Да Вы не поверите - читал ВЕСЬ документ!
Однако версии о сроках проводки покупок в магазинах, Вами озвученной, я там так и не нашёл.
ПС. Кстати, Вы ж можете излить душу то и в оф. заяве в отделении.
Могу, но не хочу. Моя история - лишь реакция на замануху банки. Пример - как бывает и чего ожидать.
3.10. При одержанні Банком розрахункових документів (у тому числі, документів в електронній формі), що підтверджують здійснення Держателем Операцій, Банк на їх підставі не пізніше наступного робочого дня відображає суму таких Операцій на Рахунку в повному обсяз
3.10. При одержанні Банком розрахункових документів (у тому числі, документів в електронній формі), що підтверджують здійснення Держателем Операцій, Банк на їх підставі не пізніше наступного робочого дня відображає суму таких Операцій на Рахунку в повному обсяз
Розрахунковий документ надсилає банк-еквайр
Ну раз Вы такой знаток, то два вопроса непосредственно к Вам:
1. ИБ отображает факт покупки и списание средств - на основании каких "розрахункових документів"?
2. Период кредитования за покупку начинает отсчёт с какого дня - со дня фактической покупки или со дня проводки? (подсказка в разделе 4, "особливо" п.4.3)