Посмотрите сколько отделений в Хм. обл. и как близко они к обл центру
Ну для удаленной работы Миха слабо приспособлен Как бы есть ИБ, но дорого и нет открытия депо в ИБ. Есть АТМоСфера, но она умирает Разве шо мона открыть пару десятков Голубеньких Гаманців -- по 5 подходов к чужим АТМ
купував вчора у "чайників" на Аліекспресі дрібноту, платив з Візи ₴олд для вкладників, ціну виставив в $, кошти на карті були заблоковані за курсом 27,99 ₴/$, менеджер у відділенні запевнив, що ніякої комісії банк не буде стягувати, але щось курс 27,99 мене трохи бентежить при сьогоднішньому курсу 25,20 продажу банку. Підкажіть, будь ласка, як краще виставляти ціну на Аліекспресі у гривнях чи в доларах?
d_12 написав:Підкажіть, будь ласка, як краще виставляти ціну на Аліекспресі у гривнях чи в доларах?
Михалыч и не оплатит такой платёж в гривнях, т.к. это будет Dynamic Currency Conversion (DCC) или Cardholder Preferred Currency (CPC)
Да и вообще лучше в баксах, чтоб избежать двойных конвертаций (часто с комиссиями многократно). Всё равно, та валюта которую укажете в счёте, получится через перевод из бакса
marina_gunyavaya написав:Если на долгосрочное сотрудничество с банком расчитываете, то эффективней классичний на 180 дней и базовая ставка не плохая и бонус высокий, плюс пополнять можно
Супердохідний тиждень+» (класичний) ? какие там подводные камни?
d_12 написав:2 Пляка знає пане Євгене, підкажіть, будь ласка, де у Львові реально можна відкрити вКлад (думаю у банку є така статистика)?
Доброго ранку, d_12! Маю інформацію, що оформити "вКлад" можливо у всіх заявлених відділеннях "Укрпошти" у місті Львові, але невеличкі запитання по організації залишилися у відділеннях №20,23,16,67,57. Перед тим, як відправитися оформлювати депозит, раджу зателефонувати у обране Вами відділення "Укрпошти" для уточнення організаційних моментів. Повний перелік відділень за посиланням http://www.mbank.kiev.ua/modules/pages/ ... 935440.pdf
Вкладчик1234, дякую, але декларували, що без комісії, я зрозумів, що банк мені продає долар за гривню і ним вже здійснює оплату за товар. Ідея брала за це ще 2% комісії.
d_12 написав:купував вчора у "чайників" на Аліекспресі дрібноту, платив з Візи ₴олд для вкладників, ціну виставив в $, кошти на карті були заблоковані за курсом 27,99 ₴/$, менеджер у відділенні запевнив, що ніякої комісії банк не буде стягувати, але щось курс 27,99 мене трохи бентежить при сьогоднішньому курсу 25,20 продажу банку. Підкажіть, будь ласка, як краще виставляти ціну на Аліекспресі у гривнях чи в доларах?
Краще в долларах ! Я для Алі використовую картку Привата і ні яких проблем! Навіщо Вам ці експеременти з Міхою?
d_12 написав:купував вчора у "чайників" на Аліекспресі дрібноту, платив з Візи ₴олд для вкладників, ціну виставив в $, кошти на карті були заблоковані за курсом 27,99 ₴/$, менеджер у відділенні запевнив, що ніякої комісії банк не буде стягувати, але щось курс 27,99 мене трохи бентежить при сьогоднішньому курсу 25,20 продажу банку. Підкажіть, будь ласка, як краще виставляти ціну на Аліекспресі у гривнях чи в доларах?