|
ПриватБанк (2010 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Чет 12 тра, 2016 09:06
мне на домашний комп не приходит ОТП
-
mephala
-
-
- Подякував: 333 раз.
- Подякували: 1024 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 12 тра, 2016 09:08
mephala написав:мне на домашний комп не приходит ОТП
А на заграничный придёт.
-
rufius
-
34
- Форумчанин року
-
- Подякував: 100 раз.
- Подякували: 1145 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 12 тра, 2016 09:36
так вы будете удаленно своим компом домашним управлять как будто сидите за ним. какой еще заграничный. или что такое тимвьювер не знаете?
-
mephala
-
-
- Подякував: 333 раз.
- Подякували: 1024 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 12 тра, 2016 09:43
Sanio написав:Якщо на картці для виплат є кошти цільового зарахування і нецільового, то при знятті готівки, безготівковій оплаті чи переказі у якому порядку списуються кошти з картки - спочатку "цільові" чи "нецільові"?
Sanio, поділу балансу на карті на цільові кошти і нецільові немає. Кошти знімаються в загальному порядку. З повагою, Аліна. ПриватБанк
-
PrivatBank
-
-
- Заблокований
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 433 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 12 тра, 2016 09:44
mephala Ненадежная схема. А если провайдер именно сегодня сменит Ваш динамический айпи, чем домашний комп для корезоида будет отличаться от зарубежного? Не у всех же дома выделенный статичный.
-
acsir
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 79 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 12 тра, 2016 09:53
root написав:Хочу підключити СКАРБНИЧКУ і приняти участь в акції. Але! не знайшов НІ ОДНОГО варінту для карти універсальна щоб скарбничка поповнювалась БЕЗ ВІДСОТКІВ! Тільки в попередженні червоним кольором: Увага! Діє тариф 1% за поповнення «Скарбнички» з карти «Універсальна», «Універсальна Gold», карти Юніора (крім переказу коштів за правилом накопичення «Округлення залишку на карті в кінці дня»). Тарифи - pb.ua/payА насправді в правилах округлення є тільки два варінти: округлення залишку до 10 грн округлення залишку до 100 грнЧи я щось не так роблю чи сліпий? 
root, все вірно, правило "Округлення залишку на карті" (округлення залишку до 10 грн округлення залишку до 100 грн) працює без комісії за кредитні кошти. З повагою, Аліна. ПриватБанк
-
PrivatBank
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 12 тра, 2016 09:58
anis написав:Подскажите на карте УНИ (грн) при оплате онлайн в $, есть % за конвертацию?
anis, комиссия за конвертацию отсутствует. С уважением, Алина. ПриватБанк
-
PrivatBank
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 12 тра, 2016 10:03
kostik написав:Совместно с «зарплатной» навязали «универсальную» с кредитом к которому не прикасался. Один раз пополнил и снял часть личных средств… Как проверить счет на досрочно закрытой (видимо из за неактивности ~полгода ) по инициативе банка карте «универсальная» и снять остаток личные средства если таковые там есть? В приват24 теперь отображается только «зарплатная». Чем грозит забвение мной этой карты?
kostik, для уточнения баланса по закрытой карте и перевода с нее личных средств, Вы можете обратиться на горячую линию банка по номеру 3700. С уважением, Алина. ПриватБанк
-
PrivatBank
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 12 тра, 2016 10:10
NovoI написав:Добрий День!Таке до вас питання.У мене закінчується срок дії річного депозитного вкладу "Стандарт".Але є один нюанс.В депозитному договорі пише,що срок дії депозитного вкладу закінчується 12 травня.А коли я зайшов,на свою сторінку,в Приват-24,то там пише,що срок дії мого депозитного вкладу "Стандарт",закінчується 15 травня.Так кому вірити,депозитному договору,чи Приват-24???Мені, депозитний договір,працівники Приватбанку,не оновлювали З 2005року.Мені, цей договір,автоматично продовжували кожен рік.Свої проценти забирав постійно.Буду дуже вдячний, за відповідь,на моє питання)
NovoI, в банку була введена нова процедура продовження депозиту на новий термін. Дата старту продовжуваного депозиту зміщується на 3 дні при кожному продовженні. У Приват24 вказана коректна дата закінчення терміну вкладу. З повагою, Аліна. ПриватБанк
-
PrivatBank
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 12 тра, 2016 10:13
NovoI написав:di-vision Да!Вы правы!Я думаю забрать свой вклад,только не знаю,какого числа,ето можна сделать.13 мая,или 16 мая?Вот поетому,и был задан такой вопрос!Задам еще один вопрос.То за сколько дней,после окончания срока действия депозита,можна его еще забрать,чтобы он не продолжился сам автоматически???Сколько дней,даеться на ето???Не хочу потерять,какую то часть, в процентах!
NovoI, расторжение депозита в течение 5 календарных дней с даты окончания предыдущего срока вклада считается расторжением по сроку. С уважением, Алина. ПриватБанк
-
PrivatBank
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-