ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2022 ГОД (UAH/USD)
+Додати тему
Відповісти на тему
Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
Всем привет! По всей стране прошел дождик, что есть гуд. Пару дождиков в маю, и агрономы по х...ю Я к тому что урожай нам надо хороший Посмотрим на сегодняшнюю потенцию быков на МБ, на что они еще остались способны.
Snoopik написав:Всем привет! По всей стране прошел дождик, что есть гуд. Пару дождиков в маю, и агрономы по х...ю Я к тому что урожай нам надо хороший Посмотрим на сегодняшнюю потенцию быков на МБ, на что они еще остались способны.
Ну и я ко всем с приветом.и моя очередь была отдохнуть от курса...и остального.но беглый просмотр показал.что по большому все на месте.или это не так?
Snoopik написав:Всем привет! По всей стране прошел дождик, что есть гуд. Пару дождиков в маю, и агрономы по х...ю Я к тому что урожай нам надо хороший Посмотрим на сегодняшнюю потенцию быков на МБ, на что они еще остались способны.
Вчора додали 4 копійочки. Сьогодні виглядає, що результат буде значно кращим, зараз 25,24-25,29 на МБ http://charts.finance.ua/ru/currency/interbank/-/1/usd Сьогодні зявилася можливість взяти ще кілька тис по 25. Задумався, мабуть "такі да".
Ну и я ко всем с приветом.и моя очередь была отдохнуть от курса...и остального.но беглый просмотр показал.что по большому все на месте.или это не так?
Привет! Ну какие-то флуктуации происходят, но это так, курам насмех. Вот сегодня спромоглися на 25.4. Это пока что все. Теперь бы еще разок поюзать 25, а то и под 25. Но это уже скорее со следующей недели, к 20-м. П.С. речь о МБ. Нал еще более инертен.
Як я пам"ятаю, ти маєш навантаження на роботі, бігати за 20-30 коп. не цікаво.
Мені здається, що ігнорування політики, як і ігнорування базису - то до пори. Якщо прорве - стрибне на 2-3 грн.
Процеси на МБ і ЧР сьогодні відбувалися надто стрімко Зранку можна було ще знайти 25,0(25,05)-25,14(25,15) до обіду уже 25,1-25,15(25,17) зараз 25,1(25,12)-25,2 Здавати передумали (або здали вигідніше). Може й на краще
Як я пам"ятаю, ти маєш навантаження на роботі, бігати за 20-30 коп. не цікаво.
Мені здається, що ігнорування політики, як і ігнорування базису - то до пори. Якщо прорве - стрибне на 2-3 грн.
Процеси на МБ і ЧР сьогодні відбувалися надто стрімко Зранку можна було ще знайти 25,0(25,05)-25,14(25,15) до обіду уже 25,1-25,15(25,17) зараз 25,1(25,12)-25,2 Здавати передумали (або здали вигідніше). Може й на краще
И вам доложу - получил гривну в расчёт по 25,3.Даже не сопротивлялся.И пока всё туда же её Ну если влечу, сам виноват.Но честно, пока не страшно.Если мы со Снупиком зимой в 25 верили, то сейчас еще разок запросто.
На МБ передбачається дефіцит пропозиції? Системні банки виставили потужність порохотягів (с) на максимум: 25,15(16). В такій ситуації ЧР важко буде сповзати з вчорашніх вечірніх-сьогоднішніх ранкових рівнів. Слідкуємо сьогодні за МБ і ВР (після нічних перемовин президента і ексгубернатора-власника "золотої акції" у ВР). Навіть не знаю, за чим уважніше))) P.S. http://business.vesti-ukr.com/147879-ch ... d-dollarov
Востаннє редагувалось orest в Чет 12 тра, 2016 10:40, всього редагувалось 1 раз.