Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Козак-характерник написав:Це точно? У відділеннях в курсі такого підходу про 10% від суми депо?
Про 10% це щось не те) сам недавно отримував ліміт там по такому підходу, норми про 10% не чув. За базу береться дохід від депозиту щомісячний, який можна направляти на погашення. Наприклад: депозит 20 тис грн під 15% річних (після податків), приносить десь 250 грн/міс. Гасити треба 5% від заборгованості по карті. 250 / 0,05 = 5 тис грн ліміту. Десь приблизно так
Козак-характерник написав:Це точно? У відділеннях в курсі такого підходу про 10% від суми депо?
Про 10% це щось не те) сам недавно отримував ліміт там по такому підходу, норми про 10% не чув. За базу береться дохід від депозиту щомісячний, який можна направляти на погашення. Наприклад: депозит 20 тис грн під 15% річних (після податків), приносить десь 250 грн/міс. Гасити треба 5% від заборгованості по карті. 250 / 0,05 = 5 тис грн ліміту. Десь приблизно так
Гривневий депо оформлювали? Чи валютний? На яку карту ліміт наливають?
Козак-характерник Гривню. Але наскільки знаю різниці нема особливої. Можна навіть по сумі доходів від всіх депозитів у банку. Карта у них зараз двох варіантів - або Тікетс.Уа (віза) або прості мастеркади (без бренда). Я брав на тікетс. Можна було і по поточній збільшити ліміт, але я закрив стару і тікетс відкрив
7bel написав:Козак-характерник Гривню. Але наскільки знаю різниці нема особливої. Можна навіть по сумі доходів від всіх депозитів у банку. Карта у них зараз двох варіантів - або Тікетс.Уа (віза) або прості мастеркади (без бренда). Я брав на тікетс. Можна було і по поточній збільшити ліміт, але я закрив стару і тікетс відкрив
Колись казали що по валютних депо ...ніззя. Можливо змінили підхід.
Квесторе_поверніться написав:Колись казали що по валютних депо ...ніззя. Можливо змінили підхід.
8) банкам забороняється надавати клієнтам кредити в національній валюті (у тому числі за відкритими кредитними лініями та шляхом пролонгації раніше наданих кредитів), якщо в забезпечення виконання зобов'язань за ними надаються майнові права на кошти в іноземній валюті, що розміщені на рахунках у банках;
Квесторе_поверніться написав:Колись казали що по валютних депо ...ніззя. Можливо змінили підхід.
8) банкам забороняється надавати клієнтам кредити в національній валюті (у тому числі за відкритими кредитними лініями та шляхом пролонгації раніше наданих кредитів), якщо [b]в забезпечення виконання зобов'язань[/b] за ними надаються майнові права на кошти в іноземній валюті, що розміщені на рахунках у банках;
8) банкам забороняється надавати клієнтам кредити в національній валюті (у тому числі за відкритими кредитними лініями та шляхом пролонгації раніше наданих кредитів), якщо в забезпечення виконання зобов'язань за ними надаються майнові права на кошти в іноземній валюті, що розміщені на рахунках у банках;
В д.с. эти депо формально не находятся в обеспечении. Договор-залога под эти депо не оформляется. Просто есть жеНтЕльмЕнскОе соГлашение: клиент депо на 2Куе на 6мес-12мес, а ему кредитку с лимитом. И так поступают многие банки. Но нужно помнить, шо в случае всяких неджентельм. поведений клиента банка может списывать долги с любых счетов клиента в банке Кажись, это у ОТП даж подписывается отдельной допкой к договору.
Якщо під валюту не можна... я мимо пройду... і золотих монеток з горщика до мадярських циган не занесу...хоч і люблю циганські пісні і танці! ))
Та точно можна. У мене прийняли до уваги. Стосовно того, що вище цитували про заборону щось там під заставу валютного - то інше. У даному випадку депозит не береться у заставу, а використовується для підтвердження доходу і можливості платити по кредитці