1) С карточных счетов начнут выдавать средства в ближайшие несколько дней? 2) ПО депозитам, срок действия которых еще не закончился, начнут выдавать не раньше июня?
zzzzzz написав:Т.е. всем остальным не позже 11 июня
забыли дописать - в порядке очередности. на инвестора особо не стоит уповать - цель стоит - вывод с рынка.
Не будет ликвидации. Другий етап вдосконалення системи гарантування розпочнеться з 1 січня 2016 року. Він, зокрема, передбачає: - скорочення строків для затвердження виконавчою дирекцією Фонду гарантування плану врегулювання до 30 днів з дня початку процедури виведення банку з ринку; - скорочення строків тимчасової адміністрації з 3 місяців до 1 місяця з можливістю її продовження на 1 місяць виключно з метою реалізації плану врегулювання, який передбачає інший спосіб виведення банку з ринку, окрім ліквідації банку;
Теж було б непогано.....але грошенята нехай віддадуть.
1) С карточных счетов начнут выдавать средства в ближайшие несколько дней? 2) ПО депозитам, срок действия которых еще не закончился, начнут выдавать не раньше июня?
1.Похоже,что так.. 2.Скорее всего,не ранее 11 июня.
Подскажите пожалуйста как узнать какие банки будут выплачивать деньги тем, у кого были зарплатные карточки в Хрещатике? Нужно ли будет писать заявление на выдачу денег. У меня просто зарплата осталась в Хрещатике. Заранее спасибо!
можна, я з дати введення ТА веду в екселі файлик де виставляю кур валют, і розумію з яким я плюсом (на сьогодні) чи (мінусом (ніііі!!!), коли будуть реальні виплати ((( ) зможу відкупитися.
Ну а понту рахувати, всеодно від цього нічого не зміниться, тільки нерви собі псувати
Виталику и КО проще все схоронить, чем признать свою нерасторопность. За ликвидацию разговора еще нет, а вот за вывод с рынка вывески "Банк Хрещатик" - это реальность.
я як бухгалтер завжди привик рахувати дебет з кредитом, може нічого і не зміниться, але факт залишається фактом, на сьогодні прогноз відкупитися більше ніж попав - оптимістичний
master1856 написав:Подскажите пожалуйста как узнать какие банки будут выплачивать деньги тем, у кого были зарплатные карточки в Хрещатике? Нужно ли будет писать заявление на выдачу денег. У меня просто зарплата осталась в Хрещатике. Заранее спасибо!
Инфо про Банки-агенты будут известны на сайте фонда и сайте банка, когда объявят о первых выплатах. Нет разницы какие карточки,выплата с карточек,тоже через бани-агенты в первую очередь.Заявления писать не надо.
я як бухгалтер завжди привик рахувати дебет з кредитом, може нічого і не зміниться, але факт залишається фактом, на сьогодні прогноз відкупитися більше ніж попав - оптимістичний