Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Приват останнім часом не радує. Пару днів тому прийшов в касі зняти з картки доллари. Перша відповідь, як завжди "У мене доларів нема". Спитав, що ж мені робити, щоб отримати з карти долари. Спитали, чого це я прийшов зранку, адже я знаю, що долари привозять після обіду (я цього не знав і ніде не написано). Сказав, що раніше приходив зранку і отримував. Спитали скільки, кажу 400. Касир знайшла 400 доларів, взяла картку, нервово провела зчитувачем так, що розкидались якісь речі зі столу. Поклацала-поклацала на комп'ютері, сказала "Програма не працює" і кинула картку на тарілочку, ніби це якась кака. Не став більше нічого питати, бо розмова явно не задалася. Дуже неприємно, що доводиться прямо-таки вимолювати видати гроші, що начебто вже є твоїми, на твоєму поточному рахунку. І результат далеко не завжди позитивний
0mage0 написав:Приват останнім часом не радує. Пару днів тому прийшов в касі зняти з картки доллари. Перша відповідь, як завжди "У мене доларів нема". Спитав, що ж мені робити, щоб отримати з карти долари. Спитали, чого це я прийшов зранку, адже я знаю, що долари привозять після обіду (я цього не знав і ніде не написано). Сказав, що раніше приходив зранку і отримував. Спитали скільки, кажу 400. Касир знайшла 400 доларів, взяла картку, нервово провела зчитувачем так, що розкидались якісь речі зі столу. Поклацала-поклацала на комп'ютері, сказала "Програма не працює" і кинула картку на тарілочку, ніби це якась кака. Не став більше нічого питати, бо розмова явно не задалася. Дуже неприємно, що доводиться прямо-таки вимолювати видати гроші, що начебто вже є твоїми, на твоєму поточному рахунку. І результат далеко не завжди позитивний
Это ещё мелочи, после того как в первый числах апреля восстановили процессинг, - вся быdлотека Шота Руставели лезла в ВИП-кассу перед обедом, чтобы забрать свои гроши, - вот это был юмор! После этого понимаешь, что Platinum карта ПриватБанка у каждого пенсионера в руках!
Злупив Приват 1 грн. та ще й комісію поцупив 3% за комунальний платіж з Уні. Не хоче повертати. Каже, мов - це не комуналка, це діт.садочок. Грабіж. Офійійний представник Приват Банку! Скажіть, будь ласка, що там з розглядом моєї скарги №7301506?
Востаннє редагувалось QNE в П'ят 13 тра, 2016 21:46, всього редагувалось 1 раз.
QNE написав:Справа в тому, що меньше 2000, навіть сумарно за місяць.
там ключевое слово - бездоговорной Когда упал Укринбанк и там был счет газового, первый месяц у меня тоже взяло %% с кредитных средств, потом Приват таки подписал договор с газовым - и перестало брать. Детсад никогда договорным не будет , как и налог, как и штраф и платеж в бюджет.