ФінТех, Міжнародні платіжні системи, Пластикові картки Visa, MasterCard, American Express, обмін та переказ грошей, еквайрінг та прийом платежів. Електронні грошові системи PayPal, WebMoney, Яндекс-Деньги, РБК-money питання придбання тощо.
EasyPay Ну от, хотів нахабно сплатити ЄП кредиткою - максимальна сума 5тис грн. Нє, я канєшно згоден платити менше і взагалі 5% - храбеж средь бєла дня, але ж таке обмеження на податок дещо несерйозне.
Для себе роблю висновки, що EasyPay: гнила контора - ПРОКЛАДКА яка ні за що НЕ відповідає, НЕ надає підтримки користувачам взагалі, лише не забуває брати комісію. Суть проблеми: Була оплата через ізю в київенерго. - Ізя стверджує що оплату вона провела коректно і відсилає в Гіоц. - Гіоц бачить оплату але каже, що він такі питання не вирішує і чому київенерго не бачить оплати вони не знають і взагалі безпосередньо до оплат вони не відносяться, а оплата йде напряму з ізі до київенерго, вони тільки формують рахунки на замовлення. - Київенерго оплату не бачить і вже другий місяць малює борг.
В цій ситуації просто вразила підтримка ізі. - по телефону лише хамили і прямо вказували що вони розбиратись не будуть. - написав їм листа - за ДВА ТИЖНІ відповідь так і не отримав. - написав тут повторно - отримав відписку з телефоном гіоц.
EasyPay написав:Добрий день. Отримали відповідь від комунального підприємства. Нас завірили, що оплати абсолютно успішно були зараховані на Ваш рахунок 01.03.2016. Якщо на квитанціях відображаються борги, зверніться, будь ласка, у Ваше відділення за додатковими консультаціями. Також, у Вас є можливість звернутися до головного відділення підприємства за адресою: м. Київ, вул. Космічна, 12-а, каб. 106 або зателефонувати за номерами +38 (044) 238 80 25, +38 (044) 238 80 27.
EasyPay для чого ви мене посилаєте в гіоц ?!?!?! Гіоц не працює з споживачами. ОПЛАТА НЕ ПРОЙШЛА ВІД ВАС В КИЇВЕНЕРГО.
ЧОМУ Я ЗАПЛАТИВШИ ВАМ КОМІСІЮ МАЮ ЩЕ Й САМОСТІЙНО БІГАТИ ПО ГІОЦАХ І КИЇВЕНЕРГАХ З ВАШИМИ НЕДОКВИТАНЦІЯМИ І ЩОСЬ ЗЯСОВУВАТИ ???
Добрий день,mixa. Ми самостійно направляли запити та зв"язувалися з постачальниками стосовно Вашого питання. Нам повідомили, що суми були успішно зараховані і вони не бачать причини по яким у Вас в квитанціях відображаються борги. Нажаль, ми не можемо нести відповідальність за роботу кожного ЖЕКа. Саме тому, як пропозиція, Вам і були надані контакти для самостійного уточнення інформації.