|
|
![]() В ОТП ситупция достаточно стабильная - у меня там инсайд. Конечно проблемы сейчас есть практически во всех банках, но думаю, в ОТП лучше, чем в среднем укр. банке. Кроме того они до сих пор кредитуют (наличка), а это означает, что не так все плохо.
![]() Австрийский Raiffeisen International Bank Holding AG размещает доли участия в капитале (неголосующие ценные бумаги, Genussrechte) и гибридные бонды на 1,25 млрд евро, сообщило агентство Bloomberg.
Как говорится в сообщении банка, Raiffeisen International размещает доли в капитале на 600 млн евро и гибридные бонды на 650 млн евро. Оба выпуска обязался полностью приобрести Raiffeisen Zentralbank Oesterreich AG, которому принадлежит 69% обыкновенных акций кредитной организации. Стоит отметить, что Raiffeisen International получил 9 июля одобрение акционеров на размещение ценных бумаг на сумму до 2 млрд евро по номиналу. Сеть дочерних структур Raiffeisen в России - крупнейшая среди иностранных банков, также Raiffeisen имеет филиалы на Украине, в Польше и других странах Центральной и Восточной Европы. Как сообщалось, банк сократил чистую прибыль в первом квартале 2009 года на 78% из-за увеличения резервов по сомнительным кредитам. Чистая прибыль банка в прошлом квартале равнялась 56 млн евро по сравнению с 254 млн евро в январе-марте 2008 года. http://korrespondent.net/business/companies/904164 ![]()
Ні...не думаю. ![]() Квесторе, в минулому році, коли економічна криза була ще далеко за океаном, а в нас та в Росії було "благодєнствіє" Степан Демура радив російским громадянам позбуватися банківских вкладів починаючи з кінця 2008 року. На запитання кореспондента "чому?", він відповідав, що з вкладами нічого не станеться, але громадяни можуть на рік, два, три втратити доступ до депозитів і це в час економічних негараздів, коли гроші можуть дуже знадобитися.
В цілому його прогноз частково справдився, але по відношенню до України. Моє питання до вас таке, чи вважаєте ви, що тримати депозити в українських банках цілком безпечно, якщо мова йде про найнадійніші банки, вірогідність банкрутства яких дорівнює нулю? Я наприклад вірю в надійність Укрсибу, Кредобанку та.ін. але я зовсім не вірю українському уряду. Тримаю валютні заощадження в банках, та при цьому намагаюся вловити той момент, коли гроші необхідно терміново знімати і рятувати. Ви писали колись, що тримаєте гроші на депозитах в українських банках. Поділіться будь ласка, своєю думкою про безпечні терміни зберігання. Наприклад до жовтня цілком безпечно, але з листопада... Розумію, що ви не пророк і не можете зі стовідсотковою вірогідністю передбачити розвиток подій, та все ж таки дуже цікавить ваш погляд на цю ситуацію.
![]() rent
...я вже писав..що , на мою думку, загальні очікування якогось апокаліпсису восени...є дещо перебільшеними... ...і хоча "клініка" місцевої адміністрації є очевидним фактом..ситуацію рятує залежність від зовнішньої підтримки ( привіт Путіну і МВФ)....і відповідно, вимушена необхідність деколи діяти раціонально... ...ризик невиконання зобовязань по депозитам становить: - палата "А" не більше 10% - палата "Б" не більше 25% - палата "В" не більше 40 % ...враховуючи кризовий період проблемою термінів збереження коштів якось не цікавився ...., бо час ІНВЕСТУВАТИ..панове...чудовий час хороших можливостей... ![]() ![]() убийца эфира
...інвестиції бувають різними....відповідно і час їх здійснення теж... ..інвестувати у перспективний власний бізнес..який упрвляється ефективною командою партнерів-менеджерів...саме час... ..і дуже добре коли таких напрямків декілька...нехай і невеликих.... ...дуже допомагає у кризах....рекомендую.. ![]() ![]() ...а тим часом за океаном..."Банки могут столкнуться со значительными убытками по своим кредитным портфелям в ближайшие кварталы", - отмечает ФРС.
...ось...і авторитетний заокеанський "хвельдшер" теж констатує загострення проблем системи травлення у своїх підопічних.... ...враховуючи, що хвороби у наших лазаретах схожі...вважаю це підтвердженням своєї тези, що входимо у фазу " гострої інтоксикації " кволих організмів наших пацієнтів.. ![]() ![]()
Крутовато, однако...
|
|