Обговорюємо депозити в банках України

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Як оформити кредит, нюанси та проблеми, що виникають під час кредитування, кредитні ставки та ризики.
  #<1 ... 2425262728 ... 86>
Повідомлення Додано: Вів 24 тра, 2016 15:54

clientage
дякую за підказку! застряг з 1 штукою у міхи )) добре шо не 25 ))
а ви забрали свою дєньгу з міхи?
hryniv

Подякував: 22 раз.
Подякували: 2 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 24 тра, 2016 16:23

hryniv написав:clientage
дякую за підказку! застряг з 1 штукою у міхи )) добре шо не 25 ))
а ви забрали свою дєньгу з міхи?

Я все выходные катался на лисапеде на районе с веером карт, тряс АТМ Михи, Аваля и СберРос. Спасибо, шо ИБ Михи работал как часики :)
Почти всё вытряс, не смог вытянуть 106ЮСД и вот блоки-комисс стали возвращаться на счета. Ну и %% по вКладу должны ж упасть :)
Лихо Миху положили, сатрапы :evil:
clientage
1
1

Фінансовий гуру Finance.ua

Заблокований
Подякував: 2686 раз.
Подякували: 4083 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Вів 24 тра, 2016 16:27

clientage
вот шо значить організірований чілавєк!
hryniv

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 24 тра, 2016 16:30

hryniv... и лисапед исправен :)
clientage
1
1

Фінансовий гуру Finance.ua

Заблокований
Подякував: 2686 раз.
Подякували: 4083 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Сер 25 тра, 2016 21:16

Народ!
После краха Феди и Миши для многих встал вопрос - куда нести? Ставки уже не те, что прошлым летом, а там, где еще высокие - то, либо таких мало и они уже заполнены, либо стремно, либо очень стрёмно :D
Поделитесь соображениями - кто куда присторил, собирается пристроить?
Можно в личку, спасибо!
la9

Подякував: 544 раз.
Подякували: 91 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 26 тра, 2016 00:44

Re: Обсуждаем депозиты в банках Украины

тоже вопрос интересует :)
KOKS

Подякував: 73 раз.
Подякували: 154 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 26 тра, 2016 01:01

"Ибо ножом и вилкой роем могилу себе." (с) формула

Серж777 написав:Не верю ни одному банку. Имею дело только с Приватом. Не потому что верю,а потому что если ляжет Приват ляжет весь банковский сектор а с ним и Украина. Этого никто не допустит.

МУДРО !

Ser Fil

Подякував: 80 раз.
Подякували: 246 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 26 тра, 2016 11:37

la9
проштудіював звітність банків за перший квартал. однозначно варто нести в А банк - це з тих у кого хороші проценти залишились і хороші показники фінзвітності.
якщо більш надійне але менш дохідне - то ощад чи укргазбанк. або ж приват на худий. но політика зара така шо за свій депо в приваті трохи стрьомно.
hryniv

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 26 тра, 2016 21:20

одного разу в Африці..........)) ч.2 "Жесть!"

Долярчик написав:одного разу в Африці..........))
....сьогодні зайшов в Ощад...........пляцьььььььь! - то повний пляць! Совок-совковий!!!
....вони хоч би в інші банки зайшли і глянули, ЯК ТАМ!!!.....і ремонт....і інтер"єр.....і персонал(ввічливість і професійність).....і техніка(не тормозить і довго не "думає").......і взагалі - АТМОСФЕРА!!!!

...а сьогодні зайшов забрати то депо, яке місяць тому поклав.............
....до того вікна(де оформляв депо) черга в три людини,- нічого, став у чергу(до іншого вікна було чол. 12-15 платити комуналь)
....підійшла моя черга......ля-ля-ля........."..так, давайте активуємо вашу НОВУ картку" - каже робітниця банку.......вставили в термінал....клац-клац...."...ой, щось вона заблокована....хммм......давайте ще раз"......потім ще раз........потім"...ой, щось не розумію, чого вона заблокована....хмммм....звоніть в кол-цент запитайте, чому так..." - каже вона мені!....ну добре....вийшов на вулицю, телефоную........
....і далі ЖЕСТЬ!!! :mrgreen: ...."добрий день.....так і так, чому моя картка заблокована, якщо вона НОВА і я ще нею не користувався???"- кажу......а мені відповідь(просто ЖЕСТЬ!) "....так, вона заблокована, бо у Вас є.......заборгованісь..." :shock: ...я аж оху.... чуть не розрегонався на всю вулицю! - то ж треба ПЕРШИЙ РАЗ поклав депо в цьому банку і отримав НОВУ картку.....- а тут бац!-на тобі "маєте заборгованість" :mrgreen:
....питаю, як так???....."...ну у Вас заборгованість 30грн.....за виготовлення картки........проплатите, то зразу автоматично розблокується..."
....капець повний! - коли клав депо,- картка, казали, - безкоштовно буде.......- чи вони мені якусь іншу зробили?!......
....пішов проплатив.......через 2 хв пробую - та де там,- заблокована :mrgreen:
....вже аж потім, по-обіді розблокували.......
єврОПА!!!
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 26 тра, 2016 21:43

la9 написав:Народ!
После краха Феди и Миши для многих встал вопрос - куда нести? Ставки уже не те, что прошлым летом, а там, где еще высокие - то, либо таких мало и они уже заполнены, либо стремно, либо очень стрёмно :D
Поделитесь соображениями - кто куда присторил, собирается пристроить?
Можно в личку, спасибо!
Еще при входе в Фидю ( получил за Дельту) вошел одновременно в Примат и в ТРАСТ. Через пару - тройку месяцев, конвертнув по- максимуму ( 27,5) доляры, купленные за полученные дельтагривны, занес еще раз в ТРАСТ. Скоро заканчивается депо в примате ( от которого я не в восторге, но внутренняя дисциплина, после Дельты, заставляет разбрасывать вклады ), куда нести - прямо не знаю...Хочется в ТРАСТ, но это сокращение числа юзаемых банков. Дело даже не в 200минус на ИНН, а в том, что вот оформлю на другой ИНН в той же банке, а банка лопнет - два Фонда зависнет на какой-то срок...нежелательно. Придется, видимо, оставлять в Примате, прибавив 0,5% за пролонгацию...Или , крикнув самурайский боевой клич: " Ху-сним", занести еще в ТРАСТ на жену...%% там пока еще впечатляют, плюс к ним бонусные %% при заключении ( пополнение тилифина из Изи, или заказ депо на сайте, да и бонус от Минфина имеет место...
fiks

Подякував: 40 раз.
Подякували: 29 раз.

Профіль

#<1 ... 2425262728 ... 86>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор