Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
морда написав:Форумчане-киевляне, сможете помочь с таким .. Есть зарплатная карта, но без %% на остаток. Остаток почти уже 20тгрн, и растёт )) Жаль ведь не получать %% на остаток. Надо бы оформить ПРОзапас, или подобную карту, куда остаток и перекинуть. Но нюанс - не хочу беспокоить маму, сам подъеду подпишу, всё отксерим. Надо понимающего сотрудника банка, котор. и сам заинтересован в росте активных клиентов Отпишите в личку, плиз, кто сможет посодействовать
морда написав:Форумчане-киевляне, сможете помочь с таким .. Есть зарплатная карта, но без %% на остаток. Остаток почти уже 20тгрн, и растёт )) Жаль ведь не получать %% на остаток. Надо бы оформить ПРОзапас, или подобную карту, куда остаток и перекинуть. Но нюанс - не хочу беспокоить маму, сам подъеду подпишу, всё отксерим. Надо понимающего сотрудника банка, котор. и сам заинтересован в росте активных клиентов Отпишите в личку, плиз, кто сможет посодействовать
морда не треснет)?
Дійсно Відчувається щось дуже-дуже незаконне...
Про вилучення єврового депо з УГБ. 1) Гаряча лінія "бракована", але таки працює. Не зміг знайти (в кінці квітня ) пункт "з'єднання з оператором", тому довелось говорити з відділом пластикових карток. Допомогли. Єдине що здивувало: не спитали слово-пароль. Сумно. Бо так майже будь-хто може зупиняти автоподовження чужих депо..., якщо врахувати як часто у нас ксерять паспорт і код... 2) У відділені нема можливості замовити номінал купюр... Дивно, бо я не поспішав, а банку ж має бути вигідно тримати гроші під 0%!
Підкажіть, будь ласка, про карту ПРОЗАПАС. Де на сайті банку можна побачити її тарифи? http://www.ukrgasbank.com/private/deposits/pro-zapas Зокрема, вартість відкриття, обслуговування, комісії, вартість закриття депозиту ПРОЗАПАС тощо? Дякую.
anmasc написав:Підкажіть, будь ласка, про карту ПРОЗАПАС. Де на сайті банку можна побачити її тарифи? http://www.ukrgasbank.com/private/deposits/pro-zapasЗокрема, вартість відкриття, обслуговування, комісії, вартість закриття депозиту ПРОЗАПАС тощо?Дякую.
Уважаемые форумчане, подскажите пожалуйста, есть ли способ узнать курсы валют по карточным операциям за прошедшие уже даты? (В отделении и колл-центре "разводят руками")
velvet дякую може ви ще можете мені пояснити, що це за пункт 3.2 в цих тарифах: "3.2. Сума в банку (на «Ощадному» рахунку клієнта-резидента України)" і там вказані проценти 1.5%+6 грн. "1,5 % від суми коштів на «Ощадному» рахунку клієнта + 6,00 грн." Що це за проценти, про що взагалі цей пункт?