Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
ALEX66 написав:Коллеги ! Вот я смотрю , тут на ветке ТАСа , все только про кредитки и пишут . А кто-нибудь работает с банком по валютным депо ? Как банк отдаёт валюту после окончания срока, с уговорами на переоформление или без лишних вопросов и в полном объеме ? Как с валютой в кассе, только под предзаказ или держат для др. выплат ?
Не знаю як видає, але дуже вже наполегливо надзвонюють, щоб відкрити у них депозит. Причому, звідки у них мій телефон не кажуть через банківську таємницю.
Lotar написав:Друзья, просветите, что это за программа рефинансирования ? После кончины Михи задумался об оформлении кредитки в тасс
Добрый день, Lotar! Сразу хотим отметить, что кредитные договора банка «Михайловский» не могут участвовать в программе рефинансирования. Более детально с самой программой у Вас есть возможность ознакомиться на сайте Банка. В любом случае, карту «Большая Пятерка» есть возможность оформить и на стандартных условиях (одним из основных требований является официальное трудоустройство и стаж работы на последнем месте работы не менее 6-ти месяцев).
TASCOMBANK написав:одним из основных требований является официальное трудоустройство и стаж работы на последнем месте работы не менее 6-ти месяцев).
Неправда! Основное требование - не являться китайцем или собакой! Поскольку в этот ресторан китайцам и собакам вход запрещен. Однако если китаец хочет разместить депозит, то его деньги даже не пахнут ни чем, все нормально. Тогда пускают через черный вход, чтобы только деньги взять.
Вчора подавали заявку дружині на КК В5. Зі слів менеджера - була відмова. Але в мене залишилося стійке враження, що заявку менеджер взагалі НЕ подавав або напартачив і заявку відправили на уточнення. Пояснюю: КІ позичальника вище середньої в УБКІ. Офіційна робота і зп, соц виплати, нерухомість в спільній власності ітд... Ніхто по телефонах не пробував дзвонити. Запитів КІ не було. Оформлення було без страховок і коли ми повернулись за результатом - менеджер повідомив про відмову і запропонував одразу ж оформити ще одну заявку з одноразовою страховою! На моє питання про повторний скорінг після 30-ти днів (а не зразу тільки зі страховкою і на іншу суму) - послідувало невнятне мичання. Після прохання надати лист відмову послідував кіпіш на 5-7 хв. у відділенні, нарада з начальником а потім хамство і невнятні пояснення що вони не можуть надати лист на нашу вимогу.(хіба що по заяві в довільній формі, через 30 днів, може...) Після мого прохання покликати начальника відділення був знову таймаут на 5-7 хв. після чого менеджер вийшла від начальника і передала - що в начальника закінчився робочий день . І він не бажає мене прийняти.
ALEX66 написав:Коллеги ! Вот я смотрю , тут на ветке ТАСа , все только про кредитки и пишут . А кто-нибудь работает с банком по валютным депо ? Как банк отдаёт валюту после окончания срока, с уговорами на переоформление или без лишних вопросов и в полном объеме ? Как с валютой в кассе, только под предзаказ или держат для др. выплат ?
Добрый день, ALEX66! ТАСКОБМАНК выполняет все свои обязательства перед вкладчиками в точные сроки, в полном объеме (согласно ограничений НБУ) и независимо от валюты вклада. Рекомендуем обратить внимание на депозит «Стабильный», по которому есть возможность получить до 8% годовых в иностранной валюте.
mixa написав:Вчора подавали заявку дружині на КК В5. Зі слів менеджера - була відмова. Але в мене залишилося стійке враження, що заявку менеджер взагалі НЕ подавав або напартачив і заявку відправили на уточнення.
Добрий день, mixa! Уточніть, будь ласка, нам в особистих повідомленнях дані Клієнта, а також адресу відділення, про яке йде мова. Обов'язково розберемося в описаній ситуації!
mixa написав:Вчора подавали заявку дружині на КК В5. Зі слів менеджера - була відмова. Але в мене залишилося стійке враження, що заявку менеджер взагалі НЕ подавав або напартачив і заявку відправили на уточнення.
Добрий день, mixa! Уточніть, будь ласка, нам в особистих повідомленнях дані Клієнта, а також адресу відділення, про яке йде мова. Обов'язково розберемося в описаній ситуації!
Відправив. Додам, що з самого початку, при першому етапі оформлення після відмови від відвертих навязувань а навіть не спроби продати страховку менеджер теж "узгоджувала" це питання з начальником. Окреме прохання незалежно від ситуації з кредиткою НАКАЗАТИ КЕРІВНИКА ВІДДІЛЕННЯ який навіть не зволив (ні разу протягом 15 хв. конфліктної ситуації) вийти з свого кабінету і вирішити ситуацію. І відмовив самим ХАМСЬКИМ і ПОСТИДНИМ чином - через менеджера переговорника ховаючи голову в пісок як страус.