Скупердяй написав:що буде коли почнуть відміняти закон... Буде повна анархія
Не будет. Примут новую редакцию закона.
Ви в якій країні живете, в новому законі можуть бути закладені міни для золотогоршочника в умінні наших депутатів приймати закони, які можна трактувати по різному? Зараз все більш-меньш чітко і відшліфовано на +70 бакнстерів що вже своє відпрацювали і то по міхаличу ще хочуть кинути капіталістів
Вкладчик1234 написав:
rufius написав:
Скупердяй написав:що буде коли почнуть відміняти закон... Буде повна анархія
Не будет. Примут новую редакцию закона.
Новый закон для начала нужно написать и проголосовать - а это может растянуться на годы. Что будет происходить в это время, и что останется от банков до принятия нового закона? И не факт, что новый закон будет лучше.
Что выйдет из этой затеи, как быстро и выйдет ли вообще, я вовсе не настаиваю. Но замечу, что приняли ведь 2045а в прошлом году и, хоть для вкладчиков позитива пока просматривается не очень то и много (чуть быстрее выплаты, чуть изменены положения ряда статей), реформирование системы продолжается и не надо останавливаться на достигнутом.
Козак-характерник написав:Нічьо не платитиму! В мене є час ще до кінця червня
нічьо і до кінця червня - то різні речі ))
Ви суть не зловили...)) Не я шукатиму кому винний, а нехай вони конкурують за право мене боржником називати... Чекаю офвційних повідомлень і претензій від зацікавлених сторін... Все по формі і термінам... опись... протокол .. сдал-принял...)) Бо нічьо не отримував!
Козак-характерник написав:Нічьо не платитиму! В мене є час ще до кінця червня
нічьо і до кінця червня - то різні речі ))
Ви суть не зловили...)) Не я шукатиму кому винний, а нехай вони конкурують за право мене боржником називати... Чекаю офвційних повідомлень і претензій від зацікавлених сторін... Все по формі і термінам... опись... протокол .. сдал-принял...)) Бо нічьо не отримував!
..можна звичайно і так...а тим часом пені ,штрафи - усе згідно договору ) і не важливо хто кредитор чи правонаступник ), але якщо термніи сплати не підійшли ще - то можна і потрібно почекати , а потім потрібно платити або мати до виплати усі нарахування
-VICTOR- написав: ..можна звичайно і так...а тим часом пені ,штрафи - усе згідно договору ) і не важливо хто кредитор чи правонаступник ), але якщо термніи сплати не підійшли ще - то можна і потрібно почекати , а потім потрібно платити або мати до виплати усі нарахування
То треба комусь з претензіянтів то право висудити...)) А мене ніхто офіційно не повідомляв про претензії...))) А там і терміни всі вичерпаюються...))
тут уже по всей видимости не глупые люди не раз писали - с михайловским все нетипично. еще. 23 05 16 оформляли депо. 23 05 16 ввели ва. полномочия подписания договоров банкрм прекращены с 23 05 16.
почему кагор (а может это не кагор!) шлет письма без мокрых печатей?
по этому банку больше вопросов чем ответов тем более для меня. и чтоб ответить на эти вопросы нужно человек с 10 со знаниями в банковской сфере, юридической, опытом распутывания крупных финансовых махинаций.
Востаннє редагувалось cellar в Вів 31 тра, 2016 15:53, всього редагувалось 1 раз.
cellar написав:тут уже по всей видимости не глупые люди не раз писали - с михайловским все непросто и нетипично. еще. 23 05 16 оформляли депо. 23 05 16 ввели ва. полномочия подписания договоров банкрм прекращены с 23 05 16.
почему кагор (а может это не кагор!) шлет письма без мокрых печатей?
по этому банку больше вопросов чем ответов тем более для меня. и чтоб ответить на эти вопросы нужно человек с 10 со знаниями в банковской сфере, юридической, опытом распутывания крупных финансовых махинаций.