Прохожий написав:Вот интересно, коллега Макса арендует за 8к бпс"с залой" на Сырце и уверен что это лайфхак. Готов ли Макс предоставить свою арендную квартиру "по рыночной цене" коллеге
А я не думаю, что Сержа устроит мой вариант.
Замечу во второй раз-Прохожий манипулирует: я не живу в БПС. Я не говорю, что это лайфхак, просто он неоднократно спрашивал что мне удалось снять
yura_ написав:Укрбуд уже на Олександрийский дает кредит на 5 лет без справки о доходах... Покупателей все меньше... матрасы па8 предсказуемо заканчиваются
і бюджетні сіські пусті, казна з дехфіцитом... (і пишуть, що в бюджеті ПФ готується ядерний взрив в наступному році - видно читають хворум, оволоділи термінологією) до речі, що це зранку тихо, растішки сплять уставші. а під вечір знову будуть жжєчь напалмом про рИст.
yura_ написав:Укрбуд уже на Олександрийский дает кредит на 5 лет без справки о доходах... Покупателей все меньше... матрасы па8 предсказуемо заканчиваются
і бюджетні сіські пусті, казна з дехфіцитом...
Возможно, что не всё так: застройщиков-одиночек загоняют под флаг Укрбуда ( как заметил Прохожий) и это для Микитася официальный повод "доить" их в пользу Виталика ( который за то, чтоб засыпать озерцо на Позняках) через оплату пользования товарным знаком, эмблемой, взносов на нужды корпорации и т.д.
flyman написав:(і пишуть, що в бюджеті ПФ готується ядерний взрив в наступному році - видно читають хворум, оволоділи термінологією)
А прикиньте если скажут про ОШ )))
до речі, щось притихли з газом, Поляки сказали, що 2022 року будуть користуватися газом з Мордору, а потім все - добудують газовий термінал в Свиноусцью і Раша гудбай. А наша кондитерка вирішила купувати в Рижого вугілля по ціні якби доставка з Ротердаму. Думаю, що на літо передишка (будуть між собою робити рейдерські віджимання банок та іншого добра), а з осені підуть за подачкою до МВФ, і скажуть, що "нє віновата я, це МФВ займається мародерством пересіченого"
Очередная тарифная удавка для киевлян: холодная вода подорожает на 30% В Киеве повысят тариф на холодную воду: с 8,68 грн. до 12 грн. за куб для частных домов с централизованным водоснабжением и водоотведением и с 10,24 грн. до 13,43 грн. для многоэтажек http://kyiv.depo.ua/rus/kyiv/na-skilki- ... 2016104500
как УКО? на 5 лет пока строить будут?
ну да, дай там 30% чи 50% початкового внеску і жди 5 років разсрачки, погашаючи її до 100% (ясний перець що ціна м2 буде підрістати, або разсрачка буде із %). За ті 5 років, депо можна буде прокрутити що виросло в 2 рази у гриші, і на 33% у волюті.