МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 33233324332533263327 ... 5623>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ 3.2 5 368
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
19%
70
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
15%
54
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
16%
59
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
32%
118
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
18%
67
Всього голосів : 368
Повідомлення Додано: Чет 02 чер, 2016 15:26

Re: МИХАЙЛІВСЬКИЙ: взаємодопомога, радимося, об'єднуємося

Вова, я не Виталька :) Как можно на ребъёнка абижаться?
Vitaka

Подякував: 96 раз.
Подякували: 143 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 02 чер, 2016 15:29

минздрав ИЩЕРАЗ предупреждает

http://www.fg.gov.ua/not-paying/tempora ... unky-banku
[Fin501]

Подякував: 121 раз.
Подякували: 116 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 02 чер, 2016 15:29

-VICTOR- написав: нужен сбор подтверждающих документов..

Не потрібний, бо ми власноруч тоді вибиваємо зі своїх рук козиря...)) Чекаємо претензіянтів... якщо вони з'являться... в чому маю сумніви....)) А суд вже й так витребує всі необхідні документи... Не бачу сенсу метушитися і допомогати ворогу...)) Найгірше, що може мене чекати - сплата кредитору боргу зі штрафами і %...)) А от власними руками платити невідомо куди і кому не збираюся... бо доведеться сплачувати повторно, якщо заплачу не легітимному власнику портфеля.
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Чет 02 чер, 2016 15:31, всього редагувалось 1 раз.
Козак-характерник
2

Подякував: 2245 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 02 чер, 2016 15:30

Козак-характерник

козак навпаки хоче, щоб обидві сторони зробили якомога більше помилок і не повертати гроші НІКОМУ! )) Вони хочуть зробити лохом козака, а козак доводитиметь, що лохи вони...))

А що ще робить? В даній ситуації - це адекватний захист.

Не потрібний, бо ми власноруч тоді вибиваємо зі своїх рук козиря...))

Теж вірно. Запит - це напад. А навіщо самому нападати?

Чекаємо претензіянтів... якщо вони з'являться... в чому маю сумніви....)) А суд вже й так витребує вмі необхвдні документи... Не бачу сенсу метушитися і лопомогати ворогу...)) Найгірше, що може мене чекати - сплата кредитору боргу зі штрафами і %...)) А от власними руками платити невідомо куди і кому не збираюся... бо доведеться сплачувати повторно, якщо заплачу не легітимному власнику портфеля

Здається, логічно.
Востаннє редагувалось newbie в Чет 02 чер, 2016 15:33, всього редагувалось 1 раз.
newbie

Подякував: 22 раз.
Подякували: 641 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 02 чер, 2016 15:31

d_12 написав:
  wig написав:З дарунку від "Фагору" маєте ще сплатити податок і військовий збір.

цікаво які проведення були зроблені банком.
як не крути потрібна виписка по рахунку карти, щоб побачити всі здійснені операції. думаю, що без виписок по вКладу, В₴ДВ і поточних рахунках як підтвердження залишків і оборотів не варто щось погашати, а після отримання виплат з ФГ виводити сальдо заборгованості.

"погашення заборгованості по рахунку в зв'язку з продажем портфелю"
busypit

Подякував: 9 раз.
Подякували: 139 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 02 чер, 2016 15:34

-VICTOR- написав:
  Козак-характерник написав:) Я не агітую, а ділюся думками... якщо то когось нервує... ладушки... помовчу...)) Моральний аспект висловлювання про заткнутися...за скобками залишимо.... розумію...нерви...))) Без образ...))

..добре )...надлишкові емоції залишимо в стороні , але позицію потрібно виробляти мотивуючись не бажаннями а фактами і документами..
повторюватись не буду - аргументацію уже викладав , а у вас немає жодного документу для захисту вашої позиції...то прошу не нагнітати і утриматись до факту отримання нами хоча б виписки, я чомусь впевнений як тільки виписки почнуть видавати - то ви там і побачите свій борг...ну але почекаємо до цього моменту.
А поки що це не у Фонду дитяча позиція = це у вас ,бо у вас жодного аргументу крім бажань )) а Фонд має усі важелі реалізувати свої заяви

Як кажуть проїхали... нерви...))) Але життя вирує...)) Про документи відписав... Я наразі керуюсь лише публічними фактами і звичайною логікою!
Козак-характерник
2

Подякував: 2245 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 02 чер, 2016 15:35

-VICTOR- написав:
  Козак-характерник написав:) Я не агітую, а ділюся думками... якщо то когось нервує... ладушки... помовчу...)) Моральний аспект висловлювання про заткнутися...за скобками залишимо.... розумію...нерви...))) Без образ...))

..добре )...надлишкові емоції залишимо в стороні , але позицію потрібно виробляти мотивуючись не бажаннями а фактами і документами..
повторюватись не буду - аргументацію уже викладав , а у вас немає жодного документу для захисту вашої позиції...то прошу не нагнітати і утриматись до факту отримання нами хоча б виписки, я чомусь впевнений як тільки виписки почнуть видавати - то ви там і побачите свій борг...ну але почекаємо до цього моменту.
А поки що це не у Фонду дитяча позиція = це у вас ,бо у вас жодного аргументу крім бажань )) а Фонд має усі важелі реалізувати свої заяви

Погодились вроді в одному.....потрібно офіційні виписки з рахунку.
Ірклієнко Юрій Петрович видачу виписок не організував. Доколє?
Квесторе_поверніться

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1918 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 02 чер, 2016 15:35

newbie написав:Козак-характерник

козак навпаки хоче, щоб обидві сторони зробили якомога більше помилок і не повертати гроші НІКОМУ! )) Вони хочуть зробити лохом козака, а козак доводитиметь, що лохи вони...))

А що робить? В даній ситуації - це адекватний захист.

боюсь что подобный "адекватный захист", без малейших попыток заемщика не только погасить текущую задолженность но отсутсвие малейших попыток связаться с кем-либо из возможных кредиторов закончится штрафами, пеней и начислением процентов из расчета 58,6(кажется) % годовых.
busypit

Подякував: 9 раз.
Подякували: 139 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 02 чер, 2016 15:37

Козак-характерник написав:сплата кредитору боргу зі штрафами і %...))

ваша справа , а мене не влаштовує псування кредитнї історії , борг погашати потрібно так чи інакше для чого це робити з проблемами для себе, якщо Фагор не заявить свої права належним чином - то погашатиму на рахунок Банку однозначно, час маю до кінця місяця ,розраховую отримати виписку - яка і буде відправною точкою по прийняттю рішення.
-VICTOR-

Подякував: 406 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 02 чер, 2016 15:37

Dobrofey написав:
  Yuri_T написав:
  -VICTOR- написав:Козак - нижайшая просьба - можно на время заткнутся с агитацией никому ничего не платить ?..заколебал уже

я понимаю: не может человек решение принять сам, нужно посоветоваться. ну день. ну два. так нет ведь, понос и дальше льётся рекой.
это осознанные провокации. льёт ушлый воду на чью-то мельницу, не иначе.

Да никакое он "решение" не принимает, Козак и его клоны типа Скупердяя - это обычный долботролль на ставке. Советую поставить его в игнор, дабы его словесный понос не вынес неокрепшему вкладчику мозг.

игнор ничего не даст. цитируют :)
Yuri_T
1

Подякував: 2079 раз.
Подякували: 4497 раз.

Профіль

5
2
  #<1 ... 33233324332533263327 ... 5623>
Форум:
+ Додати
    тему