|
МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Чет 02 чер, 2016 15:26
Вова, я не Виталька  Как можно на ребъёнка абижаться?
-
Vitaka
-
-
- Подякував: 96 раз.
- Подякували: 143 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 02 чер, 2016 15:29
-
[Fin501]
-
-
- Подякував: 121 раз.
- Подякували: 116 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 02 чер, 2016 15:29
-VICTOR- написав: нужен сбор подтверждающих документов..
Не потрібний, бо ми власноруч тоді вибиваємо зі своїх рук козиря...)) Чекаємо претензіянтів... якщо вони з'являться... в чому маю сумніви....)) А суд вже й так витребує всі необхідні документи... Не бачу сенсу метушитися і допомогати ворогу...)) Найгірше, що може мене чекати - сплата кредитору боргу зі штрафами і %...)) А от власними руками платити невідомо куди і кому не збираюся... бо доведеться сплачувати повторно, якщо заплачу не легітимному власнику портфеля.
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Чет 02 чер, 2016 15:31, всього редагувалось 1 раз.
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2245 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 02 чер, 2016 15:30
Козак-характерник козак навпаки хоче, щоб обидві сторони зробили якомога більше помилок і не повертати гроші НІКОМУ! )) Вони хочуть зробити лохом козака, а козак доводитиметь, що лохи вони...))
А що ще робить? В даній ситуації - це адекватний захист. Не потрібний, бо ми власноруч тоді вибиваємо зі своїх рук козиря...))
Теж вірно. Запит - це напад. А навіщо самому нападати? Чекаємо претензіянтів... якщо вони з'являться... в чому маю сумніви....)) А суд вже й так витребує вмі необхвдні документи... Не бачу сенсу метушитися і лопомогати ворогу...)) Найгірше, що може мене чекати - сплата кредитору боргу зі штрафами і %...)) А от власними руками платити невідомо куди і кому не збираюся... бо доведеться сплачувати повторно, якщо заплачу не легітимному власнику портфеля
Здається, логічно.
Востаннє редагувалось newbie в Чет 02 чер, 2016 15:33, всього редагувалось 1 раз.
-
newbie
-
-
- Подякував: 22 раз.
- Подякували: 641 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 02 чер, 2016 15:31
d_12 написав: wig написав:З дарунку від "Фагору" маєте ще сплатити податок і військовий збір. цікаво які проведення були зроблені банком.як не крути потрібна виписка по рахунку карти, щоб побачити всі здійснені операції. думаю, що без виписок по вКладу, В₴ДВ і поточних рахунках як підтвердження залишків і оборотів не варто щось погашати, а після отримання виплат з ФГ виводити сальдо заборгованості.
"погашення заборгованості по рахунку в зв'язку з продажем портфелю"
-
busypit
-
-
- Подякував: 9 раз.
- Подякували: 139 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 02 чер, 2016 15:34
-VICTOR- написав: Козак-характерник написав:) Я не агітую, а ділюся думками... якщо то когось нервує... ладушки... помовчу...)) Моральний аспект висловлювання про заткнутися...за скобками залишимо.... розумію...нерви...))) Без образ...))
..добре )...надлишкові емоції залишимо в стороні , але позицію потрібно виробляти мотивуючись не бажаннями а фактами і документами.. повторюватись не буду - аргументацію уже викладав , а у вас немає жодного документу для захисту вашої позиції...то прошу не нагнітати і утриматись до факту отримання нами хоча б виписки, я чомусь впевнений як тільки виписки почнуть видавати - то ви там і побачите свій борг...ну але почекаємо до цього моменту. А поки що це не у Фонду дитяча позиція = це у вас ,бо у вас жодного аргументу крім бажань )) а Фонд має усі важелі реалізувати свої заяви
Як кажуть проїхали... нерви...))) Але життя вирує...)) Про документи відписав... Я наразі керуюсь лише публічними фактами і звичайною логікою!
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2245 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 02 чер, 2016 15:35
-VICTOR- написав: Козак-характерник написав:) Я не агітую, а ділюся думками... якщо то когось нервує... ладушки... помовчу...)) Моральний аспект висловлювання про заткнутися...за скобками залишимо.... розумію...нерви...))) Без образ...))
..добре )...надлишкові емоції залишимо в стороні , але позицію потрібно виробляти мотивуючись не бажаннями а фактами і документами.. повторюватись не буду - аргументацію уже викладав , а у вас немає жодного документу для захисту вашої позиції...то прошу не нагнітати і утриматись до факту отримання нами хоча б виписки, я чомусь впевнений як тільки виписки почнуть видавати - то ви там і побачите свій борг...ну але почекаємо до цього моменту. А поки що це не у Фонду дитяча позиція = це у вас ,бо у вас жодного аргументу крім бажань )) а Фонд має усі важелі реалізувати свої заяви
Погодились вроді в одному.....потрібно офіційні виписки з рахунку. Ірклієнко Юрій Петрович видачу виписок не організував. Доколє?
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 02 чер, 2016 15:35
newbie написав:Козак-характерник козак навпаки хоче, щоб обидві сторони зробили якомога більше помилок і не повертати гроші НІКОМУ! )) Вони хочуть зробити лохом козака, а козак доводитиметь, що лохи вони...))
А що робить? В даній ситуації - це адекватний захист. боюсь что подобный "адекватный захист", без малейших попыток заемщика не только погасить текущую задолженность но отсутсвие малейших попыток связаться с кем-либо из возможных кредиторов закончится штрафами, пеней и начислением процентов из расчета 58,6(кажется) % годовых.
-
busypit
-
-
- Подякував: 9 раз.
- Подякували: 139 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 02 чер, 2016 15:37
Козак-характерник написав:сплата кредитору боргу зі штрафами і %...))
ваша справа , а мене не влаштовує псування кредитнї історії , борг погашати потрібно так чи інакше для чого це робити з проблемами для себе, якщо Фагор не заявить свої права належним чином - то погашатиму на рахунок Банку однозначно, час маю до кінця місяця ,розраховую отримати виписку - яка і буде відправною точкою по прийняттю рішення.
-
-VICTOR-
-
-
- Подякував: 406 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 02 чер, 2016 15:37
Dobrofey написав: Yuri_T написав: -VICTOR- написав:Козак - нижайшая просьба - можно на время заткнутся с агитацией никому ничего не платить ?..заколебал уже
я понимаю: не может человек решение принять сам, нужно посоветоваться. ну день. ну два. так нет ведь, понос и дальше льётся рекой. это осознанные провокации. льёт ушлый воду на чью-то мельницу, не иначе.
Да никакое он "решение" не принимает, Козак и его клоны типа Скупердяя - это обычный долботролль на ставке. Советую поставить его в игнор, дабы его словесный понос не вынес неокрепшему вкладчику мозг.
игнор ничего не даст. цитируют 
-
Yuri_T
-
1
-
- Подякував: 2079 раз.
- Подякували: 4497 раз.
-
-
Профіль
-