Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
1) А виписку по Ощадному і Поточному тільки у відділенні можна отримати? 2) І взагалі-то як тут йде зарахування, останній поїзд з Алли в 17-00 встигає зарахуватись цим днем? 3) % по ощадному рахунку, як нараховуються, якщо гроші зараховані цим днем, то по ним буде йти нарахування?
Скупердяй написав:1) А виписку по Ощадному і Поточному тільки у відділенні можна отримати? 2) І взагалі-то як тут йде зарахування, останній поїзд з Алли в 17-00 встигає зарахуватись цим днем? 3) % по ощадному рахунку, як нараховуються, якщо гроші зараховані цим днем, то по ним буде йти нарахування?
1. Вроде бы в отделении дают. 2. Шутить изволите? СЭП нет конечно. 3. Не уверен, это можно уточнить на 0800. Наверное, если опер.днём, то да.
unlock написав:А подскажите, со счета 2600 на Сберсчет Форварда за вход будет комиссия?
Нет, не будет. При совершении платежа, возможная комиссия будет отображаться на странице в ИБ.
Эмм. Я, со своего юр.счета в Авале, буду скидывать деньги на сберсчет форварда. Комиссия по Авалю будет 0. А вот где я увижу комииссию по Форварду? Раньше помню за вход такого платежа бралось 0.9%.
unlock написав:А подскажите, со счета 2600 на Сберсчет Форварда за вход будет комиссия?
Нет, не будет. При совершении платежа, возможная комиссия будет отображаться на странице в ИБ.
Эмм. Я, со своего юр.счета в Авале, буду скидывать деньги на сберсчет форварда. Комиссия по Авалю будет 0. А вот где я увижу комииссию по Форварду? Раньше помню за вход такого платежа бралось 0.9%.
Зарахування коштів на рахунок Форварда:
2. Розрахункове обслуговування клієнтів 2.1.Зарахування коштів на рахунок :
2.1.1. в національній валюті: а) з рахунків, відкритих у інших банках України Не тарифікується б) з рахунків, відкритих у ПАТ «Банк Форвард» Не тарифікується