Квесторе_поверніться написав:Козак-характерник, так лист від Плеяди відправили в Донецьк....по місці приписки. Так ніколи вони належно Козарлюгу не проінформують.
Є адреса прописки, а є фактичного проживання і листування! Я вказав і адресу фактичного в анкеті, але листа не отримував. Хоча місце фактичного проживання може змінюватися неодноразово... Воно вказано лише з моїх слів...)) Може я його пару днів тому змінив....)) За скільки днів я там винен повідомляти банк про зміну місця фактичного проживання? )) Ідея! ))
Шановні форумчани! Поясніть мені, як будучи в здоровому глузді, можна було оформлювати депозитні договори під 27% річних в інвестиційній компанії без гарантій держави?!Це ж наскільки треба бути азартним та любити ризик! Невже не вистачало Вам адреналіну від "покращення" (інфляція, девальвація, гігантські тарифи ЖКГ, бюрократія та корупція)?!
Тобто сам ФАКТ продажу портфелю визнають ВСІ сторони.
Рожкова в интервью , говорила , что денег за кредитный портфель Михи на сумму около 700 млн. грн. никто не перечислял ! Поэтому дело о хищении в особо крупных размерах передали в правоохр. органы !
Рожкова в интервью , говорила , что денег за кредитный портфель Михи на сумму около 700 млн. грн. никто не перечислял ! Поэтому дело о хищении в особо крупных размерах передали в правоохр. органы !
Ключеве слово "ГОВОРИЛА"...Вони і зараз ГАВАРЯТЬ, що на транзит платіть! Бо зуб даємо, що от вже завтра занікчемимо угоду, але ДІЙ, документально підтвердженних немає...)) Бла бла бла...)) Лише любовного листа поліціянтам відправили...що нічого не значить...)) А ніяке не діло! ))
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Суб 04 чер, 2016 01:11, всього редагувалось 1 раз.
У нас в стране чиновник не несет никакой ответственности за "интервью". Сайт НБУ
19 травня банк переуступив вимоги боргу за кредитами фізичних осіб обсягом майже 700 млн. грн. За даними ПАТ "Банк Михайлівський", фінансова компанія сплатила за договором кошти з власного рахунку у банку. Відступлення прав вимоги за цим кредитним портфелем відбулося за значно нижчою ціною
expert2016 написав:Шановні форумчани! Поясніть мені, як будучи в здоровому глузді, можна було оформлювати депозитні договори під 27% річних в інвестиційній компанії без гарантій держави?!Це ж наскільки треба бути азартним та любити ризик! Невже не вистачало Вам адреналіну від "покращення" (інфляція, девальвація, гігантські тарифи ЖКГ, бюрократія та корупція)?!
деньги от ИРЦ еще за несколько дней до ва были в банке и подпадают под фонд. теперь фонд начинает обработку и ищет как не платить. и откуда-то берутся "неравнодушные" которых почему-то сильно начало волновать чтоб фонд не выплачивал вкладчикам то что должен.
по поводу "адреналина" и сомнительных мероприятий уже писали в тч и я...
Востаннє редагувалось cellar в Суб 04 чер, 2016 01:41, всього редагувалось 2 разів.