Фагор с Плеядой- как Мишаня и Кабан. Гопники с намеком на интеллектуальность.
|
|
![]() Фагор с Плеядой- как Мишаня и Кабан. Гопники с намеком на интеллектуальность.
![]() Re: МИХАЙЛІВСЬКИЙ: взаємодопомога, радимося, об'єднуємосяПо банку Юнисон 28.04 введено ТА, а 25.05 розпочалися виплати (інформація із сайту фгвфо).
Після 23.05 з Михи кому-небудь вдалося хоч копійку вивести? СЕП-платежі НБУ не випустив, особисто я ще зранку 23.05 за допомогою карти Тягнибока 5 тгрн зняв. Після того карти вже нікуди не вставляв. Після такого, коли за вихідні поклали працюючий банк, довіри немає навіть до першого в рейтингах Креді Агріколя, не говорячи про ПБ і тд. Висновки такі: не лінуватись кожного дня проглядати форум і тримати пластик різних платіжних систем, як показала практика, visa функціонує довше.
![]()
А Ви вірите цій [censored] Катєньці? Вона ще не такі байки може розповісти... Який був кредпортфель Михуїлича? 3 ярди? І з них робочими були лише 700 лямів фізиків? Скільки з них грейсовиків? Хай 100 млн. 600 млн*60% річних=30 млн грн щомісячно. Депопортфель 1,6 ярди грн (кОпитали не рахуємо, хоча їм теж мали платити % з фізиків) Хай середньозважена ставка 20% (не знаю, скільки там було валюти) 1600 млн*20%/12=26,67 млн Отже, % доходу по кредитах теоретично вистачало б на виплату % деповкладникам. А жить-то за что?(С) А компот? Себто, капітали... По капіталах 1000*33%/12=27,5 млн грн Ітого % доходи по портфелю кредитів фізиків 30 млн грн/місяць % видатки по депозитах та кОпиталах 54 млн грн/місяць До 19.05.2016 в касі банку грошей було як гуталіну, бери-не хочу, хоч о 17-55 вечора. Тобто проблем з ліквідністю, які б неминуче мали виникнути за цей час, не було. А от у гівноПлатинумі більше 15к грн в день без попереднього замовлення уже було проблемно зняти... Відчуваємо різницю? Випереджаючи питання-пилосос у 26% (Пт) та 30% (Михуїлич) працював однаково ефективно... Тож хай Катя не п**дить про мертвий кред портфель юриків у Михуїличі...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор
|
|