А що тут розуміти. Почалася судова війна між Фондом і Плеядою за кредити імяреків. Нікчемність оскаржується Плеядою в Киїському Окружному Адмінсуді. Вроді є перша ухвала http://fagor.org.ua/docs/rishennya_sudu.pdf
BBC написав:У вас є терміни сплати, які ніхто не відміняв. Є єдиний кредитодавець Михайлівський, які у вас докази для форс-мажора й неоплати платежу?
Кредитодавця визначить суд, бо йде суперечка між двома претензіянтами! Є рішення суду, за позовом Плеяди, що на рахунки Михалича бабос не приймати! Юридичний форсмажор - рішення суду і неможливість сплати, бо не визначений легітимний власник портфелю!
Які ви маєте докази, що суперечка стосується вас й дає вам право не платити?
ВВС ти же через дельту пройшов і тут таке пишеш. Нащо пишете дурниці. Народ і так попав з Капіталом,це вже очевидно. А з кредитками треба зачекати кінця судової тяганини.Ясно що рішення суду не раз оскаржаться. Крім того де можна взяти заборгованість на 20 травня чи 1 червня? Немає,це факт. Ніяких претензій чи пені до кредитчиків не буде,так як ні банк ні договори другої сторони не виконуються. Я тобі можу переслати "папір" від Фагору де сплатити пропонується рівними частинами 10 місяців всього 20000 гр.,хоча в мене вищий борг. Парадокс... Тому перестань вводити в оману людей.
guntherhouse777 написав:Ці терміни чисто умовні. Кредитної заборгованості перед Михаличем в імяреків немає. А Ви чому думаєте виписок до цього часу не дають? А ежели в выписке имяреки таки увидят все задолжености? Может такое статься? Откуда у Вас с КХ такая уверенность? Тока ИБой не надо доказывать
Вчера был в отделении Михи. Получил все выписки, но без печатей, так как логично, что их изъяли. Так вот по кредитке, то долг нулевой, хотя я его гасил 23.05 с дебетовой карты, а от плеяды получено письмо с долгом и предупреждениями про своевременное гашение
касательно переводов СЭП, то они по выписке отправлены 23.05, а УШЛИ 24.05, так как они не дошли до места назначения и не вернулись на счёт, то начальник отделения посоветовал написать заявление на Ирклиенко. Тем более баблера сама признаёт, что закрыла все переводы ещё 20-го числа, а значит деньги должны были вернуться...
Квесторе_поверніться Відповідно до Порядку ведення Єдиного державного реєстру судових рішень електронні копії судових рішень надсилаються суддею або відповідальною особою апарату суду (до адміністратора реєстру-прим.) не пізніше наступного дня після ухвалення судового рішення або виготовлення його повного тексту.
guntherhouse777 написав:Ці терміни чисто умовні. Кредитної заборгованості перед Михаличем в імяреків немає. А Ви чому думаєте виписок до цього часу не дають? А ежели в выписке имяреки таки увидят все задолжености? Может такое статься? Откуда у Вас с КХ такая уверенность? Тока ИБой не надо доказывать
Вчера был в отделении Михи. Получил все выписки, но без печатей, так как логично, что их изъяли. Так вот по кредитке, то долг нулевой, хотя я его гасил 23.05 с дебетовой карты, а от плеяды получено письмо с долгом и предупреждениями про своевременное гашение
касательно переводов СЭП, то они по выписке отправлены 23.05, а УШЛИ 24.05, так как они не дошли до места назначения и не вернулись на счёт, то начальник отделения посоветовал написать заявление на Ирклиенко. Тем более баблера сама признаёт, что закрыла все переводы ещё 20-го числа, а значит деньги должны были вернуться...
1. Борг нульовий по кредитці чи там є власні кошти перераховані 23 травня? Переказ 23 травня повернувся на карту з якої платили? 2. В відділеннях приймають заяви на Ірклієнка з реєстрацією їх?
4umak написав:Квесторе_поверніться Відповідно до Порядку ведення Єдиного державного реєстру судових рішень електронні копії судових рішень надсилаються суддею або відповідальною особою апарату суду (до адміністратора реєстру-прим.) не пізніше наступного дня після ухвалення судового рішення або виготовлення його повного тексту.