|
Діамантбанк БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: П'ят 10 чер, 2016 15:52
Klient16 написав:Доброго дня! Читаючи всі соплі що тут написані вирішив тимчасово зореєструватись. Чому ви всі пікаєте. Або заберіть свої гроші мовчки з цього банку або не розхитуйте ситуацію. Я клієнт цієї установи з 2008 року. І ще ніколи мене не підвів цей банк. Я нічого не забрав та не думаю цього робити, повірте не має в мене знайомих щоб в критичній ситуації витягнути кошти та й з гіркого досвіду зазвичай акціонери ніколи не допомагають). Все на сьогодні працює та платиться. В мене проходять кожен день платежі по карті від 1000 грн до 15000 евро одним платежем без дзвінка в роумінгу в кол центр банку. Інші банківські установи завжди тормозять. Я й сам переживаю але в мене просто все під покриттям фонду. Зробіть це також та спіть спокійно. У вас 2 вибора: або довіряти банку (любому) або тримати кошти вдома. А якщо ви вже являєтесь клієнтом то сидіть та не гундосьте та не впливайте на психіку інших людей своїми невмілими постами. Всім хороших вихідних!
Про фонд ничего не напутали?
-
Aps
-
-
- Подякував: 81 раз.
- Подякували: 433 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 10 чер, 2016 16:12
Klient16 написав:Доброго дня! Читаючи всі соплі що тут написані вирішив тимчасово зореєструватись. Чому ви всі пікаєте. Або заберіть свої гроші мовчки з цього банку або не розхитуйте ситуацію. Я клієнт цієї установи з 2008 року. І ще ніколи мене не підвів цей банк. Я нічого не забрав та не думаю цього робити, повірте не має в мене знайомих щоб в критичній ситуації витягнути кошти та й з гіркого досвіду зазвичай акціонери ніколи не допомагають). Все на сьогодні працює та платиться. В мене проходять кожен день платежі по карті від 1000 грн до 15000 евро одним платежем без дзвінка в роумінгу в кол центр банку. Інші банківські установи завжди тормозять. Я й сам переживаю але в мене просто все під покриттям фонду. Зробіть це також та спіть спокійно. У вас 2 вибора: або довіряти банку (любому) або тримати кошти вдома. А якщо ви вже являєтесь клієнтом то сидіть та не гундосьте та не впливайте на психіку інших людей своїми невмілими постами. Всім хороших вихідних!
Давід Важаєвич, перелогіньтесь 
-
dcDent
-
-
- Подякував: 69 раз.
- Подякували: 12 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 10 чер, 2016 16:13
Aps написав:Про фонд ничего не напутали?
новичок ничего не напутал. убрал 15к Еуро и остался в фонде. вовремя успел 
Востаннє редагувалось Pravdoiskatel в П'ят 10 чер, 2016 16:18, всього редагувалось 1 раз.
-
Pravdoiskatel
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 79 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 10 чер, 2016 16:17
dcDent написав:Давід Важаєвич, перелогіньтесь
как вы его раскусили,однако. и назвался клиентом, а не собственником, все равно не удалось спрятаться  стиль выдал?
-
Pravdoiskatel
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 10 чер, 2016 16:31
Обіцяю виставити фото того що в даний момент на моїх рахунках в банку сума вище чим покриває фонд. Але взамін хочу тих людей хто займався сарказмом відразу після мого доказу визнати, що ви недалекі, про що й тут написати. Якщо згідні то я можу виставляти.)
-
Klient16
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 2 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 10 чер, 2016 16:43
Сегодня пополнил текущий счёт на 17500 грн переводом из другого банка. Спустя пару часов обналичил эти деньги в банкомате. Сервисы банка функционируют в штатном режиме.
-
superjogmeister
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 10 чер, 2016 16:48
Klient16 написав:в мене просто все під покриттям фонду
Klient16 написав:в даний момент на моїх рахунках в банку сума вище чим покриває фонд
приходится констатировать, что у вас действительно с психикой проблемы 
-
Pravdoiskatel
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 10 чер, 2016 17:52
Klient16 написав:Обіцяю виставити фото того що в даний момент на моїх рахунках в банку сума вище чим покриває фонд. Але взамін хочу тих людей хто займався сарказмом відразу після мого доказу визнати, що ви недалекі, про що й тут написати. Якщо згідні то я можу виставляти.)
Фото можно какое угодно тут выложить, это не показатель, достаточно просто указать есть или нет проблем в рассчётах и получении денег
-
velvet
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 655 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 10 чер, 2016 21:07
кстати НБУ зарегистрировал увеличение уставняка?
-
Унуноктий
-
-
- Подякував: 374 раз.
- Подякували: 581 раз.
-
-
Профіль
-
-
|