Посетила сегодня Пивдений - вместо денег открыли счет. сказали денег нет. инкассации тоже нет... приходите в понедельник после обеда. а лучше во вторник...
lincoln2 написав:подскажите плиз ,форму заявы и куда звонить , Укрсиб вчера принял заявку на выдачу сегодня ,а ща позвонил ,сказал ,что денег.не будет хочу подергать их..тел гор линии НБУ и Фонда , возможно куда постучатся
lincoln2 написав:подскажите плиз ,форму заявы и куда звонить , Укрсиб вчера принял заявку на выдачу сегодня ,а ща позвонил ,сказал ,что денег.не будет хочу подергать их..тел гор линии НБУ и Фонда , возможно куда постучатся
Barsurman написав:Уважаемые, а куда же Вы вкладываете, если не секрет? У буржуев процентные ставки оч. низкие, а в наших банках тоже до 19% снизили. ПтБ не считать, там уже есть.
Ощад, Приват, Укрексім, Укргаз, ПУМБ
Спасибо, Ощад, Приват тоже уже есть.А Укрэксим можно. Как Вы рассматриваете Пiвденний?
Укрексім і Укргаз краще розгляньте (це державні банки), а ніж Південний. Південний потребує докапіталізації в 681 млн. грн. http://minfin.com.ua/2016/06/10/20382845/
Webracer написав:В Укрсиббанку по телефону записувати відмовилися. Запросили у відділення. А у відділенні заявили, що можуть віддати всю суму зараз, якщо відкрию картковий рахунок з річним обслуговуванням 350 грн. Якщо картку не купую, то тоді на наступний тиждень записують на виплату. Витратили мій час на відвідування відділення та очікування в черзі. Записатися я міг і по телефону! Розводили!
Думаю тут нужно жаловаться на горячку Сиба, Фонда и НБУ. И в отделении сделать запись в жалобную книгу
Зателефонував у Фонд, пообіцяли розібратися. І дійсно розібралися. Зателефонувала мені начальник відділення Укрсиба (мабуть її вже віддрюкали за такі речі) і запросила на завтра прийти і забрати гроші без всяких карток.
Прочитано на сайте банка-професийна этика-"В АТ «УкрСиббанк» встановлені правила поведінки, дотримання яких є обов’язком для всіх його працівників: діяти чесно, справедливо, професійно та служити інтересам клієнта. Такі правила зафіксовані у відповідному документі – Кодексі поведінки АТ «УкрСиббанк». Зазначені цінності закріплені та виконуються на рівні всієї Групи BNP Paribas." Думаю приложить цитату к очередной жалобе