Ну Вам як мед, то й ложкою ... Банк теж повинен на чомусь заробляти. Привабливі тим, що в багатьох пакетах картка безкоштовна. Відсутні будь які щорічні та щомісячні плати. Немає плати за відкриття рахунку. Немає умов обов'язково розраховуватись на якусь кількість транзакцій в місяць.
Хочете без комісії за поповнення - вносіть готівкою, або переказуйте з карти на карту (MoneySand)
Там дето мелькало про 7грн/мес абонки... ток чет её пока не применяют Ну а я перешёл таки на кредитки: Б5 и КардБланш - тож усё бесплатно А ИБ у Вернума уже вторую пятилетку запускается И депозит со свободным снятием/пополнением (Мобильный шоли) пристрелили Вообщем ребятки для себя живут, не для любимого клиента
ПС. Банка должна уметь жить с оборота, а не комис/купоны стричь ППС. КонКорд (одного поля ягоды) поинтерестнее будет
Квесторе_поверніться написав:А як на рахунок схемності в Вернумі....можна таким вважати банчик чи ні? А то Катерина каже що ще схематози на ригку лишились.
Ну маски-шоу у них как будто поутихли, уже мона спокойно ездить по Гагарина
clientage написав:Там дето мелькало про 7грн/мес абонки... ток чет её пока не применяют Ну а я перешёл таки на кредитки: Б5 и КардБланш - тож усё бесплатно А ИБ у Вернума уже вторую пятилетку запускается И депозит со свободным снятием/пополнением (Мобильный шоли) пристрелили Вообщем ребятки для себя живут, не для любимого клиента
ПС. Банка должна уметь жить с оборота, а не комис/купоны стричь ППС. КонКорд (одного поля ягоды) поинтерестнее будет
Навіть не знаю, що сказати абонка є в тарифах, але її не беруть. ІБ поки не цікавить. З'явиться, може підключусь. Депо теж поки не цікавить. В деяких банках зараз навіть ввели комісію за поповнення власного рахунку через касу банку !!! Такого ніколи не було !!! Я в Укрсиббанку в їхньому відділенні, на свій рахунок в їхньому банку вношу готівку в касу, а з мене ще і комісію беруть !!! P.S. Про КонКорд не знаю, не цікавився. P.P.S. Десь чув, що у ВЕРНУМ-а є представництво навіть в Прибалтиці.
clientage написав:Там дето мелькало про 7грн/мес абонки... ток чет её пока не применяют Ну а я перешёл таки на кредитки: Б5 и КардБланш - тож усё бесплатно А ИБ у Вернума уже вторую пятилетку запускается И депозит со свободным снятием/пополнением (Мобильный шоли) пристрелили Вообщем ребятки для себя живут, не для любимого клиента
Навіть не знаю, що сказати абонка є в тарифах, але її не беруть. ІБ поки не цікавить. З'явиться, може підключусь. Депо теж поки не цікавить. В деяких банках зараз навіть ввели комісію за поповнення власного рахунку через касу банку !!! Такого ніколи не було !!! Я в Укрсиббанку в їхньому відділенні, на свій рахунок в їхньому банку вношу готівку в касу, а з мене ще і комісію беруть !!! P.S. Про КонКорд не знаю, не цікавився. P.P.S. Десь чув, що у ВЕРНУМ-а є представництво навіть в Прибалтиці.
Ну не хвилюйтесь, скоро і за вхід у відділення будуть брати мзду
Зранку був у відділенні банку. Єприємна новина - cashback подовжено до кінця літа. Про ІБ забув спитатись - вже наступного разу.
І ще одна приємна новина (чомусь раніше не звертав увагу) - комуналку можна сплачувати без комісій Що я і зробив Не зміг сплатити лише один рахунок - но там (ГІОЦ здається) до 10 числа не приймають платежі.
Та закажите себе Б5 у Тасечки или Кардбланш у Идеи, не мучайтесь Че СВОИ гроши тратить, када есть кредитные с кешбеком до 10% и нормальный ИБ с бесплатными пополняшками по безналу
вот как раз универсал мне больше доверил или доверяет некогда,импринтер писал про то как ему выдали премиум пакет мне предложили за 500грн и будет +0,25% к ставке на сумме 10к полностью окупается , но мне от этой голд карты никак для долларовых рассчетов держу карты прокредит и кредит-днепро по евро - втб и приват